![]() |
Oameni buni... si in primul rand isteato.. sa-ti spun sincer inteleg de ce te-ai enervat, dar cum ai raspuns tu acestei "provocari" lasa mult de dorit... in primul rand Danny facea basca de tine, ceea ce e normal(iti spun alta data de ce) si in al doilea rand... nu e cazul sa fii uracioasa... ca doar noi nu suntem.... sau suntem?? Faptul ca nu stii unde este La Motoare, inseamna ca ori ai sub 15 ani, ori esti manelista.... :P
|
Eu n-am sa mai scriu nimic pe topicul acesta pana nu am sa-l vad pe Mihai Bendeac macar intr-o piesa de teatru sau intr-un film. El pare un tip ok. Pacat de gagautzele astea care roiesc in jurul lui si nu stiu sa spuna despre el decat "te iubesc" "esti super" "esti cel mai tare" "te iubesc" :sick:
|
Hai mai Danny sa mai ramanem pe topicul asta... ca e super-funny... Vom fi cei patru muschetari a lui Bendeac.. eu, tu, Dharma(sper ca din Dharma si Greg) si una bucata de isteata.... 4 Bendeac I salute you.. :D
|
N-as mai fi scris nimic dar m-a deranjat comparatia facuta de "zizi-p..a".Din cei enumerati,vasluianu si,mai ales,costica sunt prietenii mei.Cat despre Florinel Piersic ar trebui sa fie un exemplu luminos pt.dumneata.A vrut sa faca un lung-metraj.Avea un scenariu.N-avea nici un ban.Si-a facut o echipa de actori(Dorina,Doru Ana,Petrica Fumuru,Monica Davidescu,Piersic senioru',eu si altii.S-a filmat pe digital,am incropit scule pt.filmare,s-au gasit locatii,s-au legat prietenii,am mancat sendvisuri geniale facute de Dorina si de mama lui Florin si ne-am simtit ca-ntr-o familie.Filmul poate fi execrabil,foarte slab,prost,penibil,bunicel,acceptabil,neasteptat de bun,genial sau o capodopera.N-are importanta.Important e drumul.Aventura.Faptul ca nu stai in p..a mea toata ziua cu curu' pe scaun si critici pe toata lumea.Dute-n g..u m...ii,cand o sa realizezi tu macar 10 % din ce-am facut eu sau Florin,sau Dragos sau Andi sau Costica,atunci sa vorbesti.De bine sau de rau,n-are importanta.Cat despre "gagautele" care scriu,nu le-a obligat nimeni si le multumesc ca m-ai vorbit de bine.Ti-as fi multumit si dumitale ca m-ai criticat daca as stii ca ai fost la un spectacol de-al meu sau ca ai vazut vreun film in care am jucat.Dar asa nu pot decat sa te astept cu dragoste in priviri sa-mi faci o felatie in timp ce rasfoiesti CV-ul lui Tarantino ca sa vezi ce inseamna viata.Scuze pt.interventie dar m-am saturat de poporu' asta de cretini in care noi suntem foarte destepti dar cand ne pune cineva sa facem ceva s-a terminat.La munca bai Zizi!Fa ceva!Ai tupeu sa te intalnesti cu mine si sa stam barbateste de vorba?Ai pe dracu'!Stai ca proasta-n... in fata calculatorului toata ziua si dai cu paru ca un cretinoid
|
Originally Posted by Mihai Bendeac:
mai Bendeac (daca esti cu adevarat Bendeac), cred ca ai sarit peste capra. nu te apara singur, ca devii ridicol si demn de compasiune. ce balangani p*** ta de acefalat pe aici? te da afara inteligenta si ti-ai propus sa mai scrii ceva? ce film poti face tu, impreuna cu Florinel si cu gasca voastra de superficiali si ridicoli? ce afirmatie juvenil-ridicola faci: important e drumul, aventura. un fel de f*** vant - asta esti. pune mana pe carte, ma, "fericitule", si asteapta-ti linistit rolul, nu te agita, ca-ti este contraindicat sa incerci sa gandesti. |
Mihai Bendeac
Hei, hei, hei. Gata! Nu e frumos ceea ce faceti!
Mihai chiar s-a chinuit in tot ceea ce face. Voi nu v-ati gandit la asta? A fi actor nu e chiar nu e usor. Il judecati gresit. E normal sa reactioneze asa. Desi cam prea sarcastic, dar e dreptul lui sa isi apere munca. Noi ceea ce vedem este produsul final, dar nu ne gandim cata munca este depusa in spatele a doar cateva minute de pelicula. Si efort, dar si momente frumoase, memorabile. Nu fiti rai!!! :x |
mihaita, da ghiloban mai mare ca tine rar mi-a fost dat sa vad...fii antena, ca poate pierzi siru: zizi a facut mai mult decat ati facut sau veti face vreodata tu, florinel si toate sandwichurile voastre la un loc. si aberatii de genu ca nu conteaza produsu final ci atmosfera de pe platou sa le-o spui pipitelor tale printr-o cabina de teatru, nu aici, ca avem si noi standardele noastre monser....
|
Re: Mihai Bendeac
Originally Posted by isteata:
|
Mihai Bendeac
Nu sunt giugiuleli, pur si simplu imi doresc sa fiu impartiala, sa imi dau seama ca sunteti cam sadici. daca pot spune asa. e firesc sa se apare, in stilul lui. :lol:
|
nu mai adaug nimic, pt. k a devenit o marlanie de prost gust, iar noi nu suntem aici pe pozitzii egale ....hai, te pup.
p.s. - k sa nu te simtzi lezat in fatza lui scorsese care o sa caute numele tau pe google, am shters postul in care imi permiteam sa itzi fac sugestii de buna-cuviintza, multzumit? p.s.2 vezi k te-am "lezat" putzin pe private(mp), la care apelai shi tu, dak erai cu adevarat baiat finutz, fara negru sub unghie... |
Originally Posted by Mihai Bendeac:
And the beat goes on. On the road, by Mihai Bendeac impersonating Kerouac. Cine pula mea este actoru' asta? Este de fapt vreun actor roman star in sensu' cinstit al cuvintului? Stiam ca numai cartofii adevarati ajung staruri. Sendvisurile geniale sint probabil asa: o felie de piine, alta felie de piine si la mijloc un cap de pula, pentru activitati intelectuale. Doar capu', pentru ca burta are oase. |
Aloooooo!!! :(( Ce se-ntampla aici?!Mi se pare ciudat...Totusi cam are dreptate... :x
|
Mihai Bendeac
care dintre ei? :huh:
|
Doar nu crezi ca Mihaita!? :shock: :?
|
Mihai Bendeac
uau ce pauza! :shock:
|
Pauza de publicitate...
Vand autograf Bendeac pentru doar 3 beri....bune |
Vai Mishule ce celebru ai ajuns :o .....un adevarat star!!!.......ce mai zici?....nu mai dai nici un semn de viata?!
Cred ca stii cine sunt....daca nu, trimite-mi un mesaj privat! Pupici! |
dar nu ne spui si noua cine esti? Am dori sa te cunoastem. :lol:
|
Nu sunt Andreea Vulpe, e doar o coincidenta de initiala!
|
azi am avut si yo rabdarea sa citesc tampenia asta de topic...si dupa tot ce am citit,ma bantuie o intrebare:"Who the fuck is Mihai Bendeac?" :shock: Adica am inteles cam ce-a facut...dar pana la urma....care-i faza cu el?...in afara ca am citit ca are admiratoare?
|
All times are GMT +2. The time now is 09:30. |