![]() |
F simplu :hmm: Nu personajul.. ci actorul
|
Originally Posted by Pinky:
Billy Bob Thornton?!?!?! De ce?! |
Originally Posted by Pinky:
da ce ai cu actorul?..ca e foarte comic... |
:o ... umila mea parere a declansat atatea semne de intrebare... :hmm: ...cred ca oricate argumente as aduce tot nu v-ati schimba parerea despre ei (evident f buna), asa ca nici nu incerc.Pur si simplu e punctul meu de vedere si pur si simplu nu-mi plac :D
|
Nu ne-am luat de tine...pur si simplu ma intrebam cum poti sa spui ca Rowan Atkinson aka Mr.Bean ti-e antipatic :D
|
Ok... dar mai bine o lasam balta :lol:
|
mie nu imi place de sarah jessica parker
|
Originally Posted by iepurilah:
antipatic??, cu urat :x , mie mi se pare destul de comic |
pai si mie...da' nu vezi ca sunt oameni care nu-l sufera :((
|
Tragedie, nu? In ce hal a ajuns lumea asta, sa existe cineva care sa nu-l placa pe Rowan Atkinson... :lol:
|
Originally Posted by iepurilah:
si pe mine ma lasa rece...ma rog..pe mine ma lasa rece multi asa-zisi comediantzi :) |
dar de jim carrey ce zici?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Originally Posted by Nightwane:
|
i hate him |
dar tie de cine iti place?
|
in nici un caz de mr. bean, jim carrey si elijah wood :D |
ce ai cu elijah wood? cu ceilalti 2 te inteleg, dar cu el?
|
Nici mie nu-mi place Elijah Wood.... :sick: Nici Daniel Radcliffe nu-mi place
|
Pe mine ma enerveaza la culme Ice Cube , cred ca daca l-as vedea pe strada nu stiu ce i-as face... da i-as face ceva . Asta nu se poate numii actor , e mai mult un clovn , o tentativa de actor , un pamflet . Nu stie decat sa fie dur , nici un copil de 7 ani nu s-ar speria de el... in fine , io il URASC !!!!!!!!!!!!
|
Sunt de c@cat toti cantaretii astia cu pretentii de actori... Inclusiv Beyonce Knowles in Austin Powers 3 - si astfel am aflat cat de jalnic poate sa joace o cantareata (si-asa proasta). Singura semi-exceptie ar fi Eminem... In rest.. nada
|
All times are GMT +2. The time now is 16:19. |