![]() |
E prea devreme pentru lucruri ca astea, sti ca la noi in tara merge treaba mai greu... Probabil va fi tot in jurul a 4 milioane cat a fost si Two Towers...
|
Pana la urma este vorba de editia cu 4 dicuri in cazul MATRIX sau de cea cu 10 discuri?
Lord of the rings o sa apara inainte de craciun |
Originally Posted by dode:
Asta sunt curios shi eu sa aflu.Tre sa strang bani ptr ROTK EE dk este 4 milioane shi mi-ar ushura calculele dk ash shtii pe ce data iese. Tre sa fac drum la Bucureshti ... aoleu! cata bataie de cap! but i'm happy! :D |
In cazul in care Matrix nu o sa fie varianta asta pentru mine nu mai prezinta interes...
Ciudat este ca in sumara cautare facut pe Internet nu ma gasit foarte multe referiri la varianta asta cu 4 discuri... Cat despre Lord cu Of The Rings cred ca o sa ma multumesc cu varianta extinsa simpla care sper ca o sa fie tot cam am in jurul a 1.200.000. Oricum o sa imi fac un cadou deosebit de craciun acest DVD :) Sper totusi sa apara si prima parte pe DVD in varianta extinsa ca ar fi mareee pacat... |
Astia-s tampiti dak chiar cred ca vor face banii cu mine dak scot pe piata editia asta... Care companie e "vaca" care s-a ocupat de aducerea in romania... :sick:
|
Originally Posted by TLD:
|
Originally Posted by Gaandalf:
Mai exista si alte variante pe piata nu numai originalu de kkt care vine la noi... Le-o fi fost greu sa aduca tot pachetu in romania... o fi fost prea greu... :sick: P.S: Macar primul Matrix va fi cel reeditat sau nici macar asta? P.S2: Presupun ca nu se poate cumpara separat un film din colet... deh tocmai daia e colectie... |
presupui corect ... shtiu k vrei Matrix reeditat dar la Indiana Jones, Alien, Band Of Brothers ... nu ai vazut sa apara dvd-urile separat.
La Kill Bill poate ... dar slabe shanse cu Matrix |
In cazul Alien, au aparut toate in afara pachetului Alien Quadrilogy.
|
Cre ca ma las de Matrixu astora.. Au stricat editie de pus in raft.... Acuma cre ca ma reorientez catre extinsu de la rotk... Prea bun ca sa-l tratez... Pres ca nici la sata nu e o data fixa, doar un "coming in december 2004". |
Tocmai mi-am adus aminte de filmul Cast Away. Emanuel, este vreo sansa sa il avem pe DVD?
|
Originally Posted by TLD:
Eu o sa dau o fuga la Buc sa cumpar ROTK EE k pana iese aici chiar o sa ies la pensie. :x |
Ehhh macar e bine ca vine in aceasi zi cu matrixu, da acuma clar o sa ma orientez spre lord dupa manevrele astora... :sick: |
Noutati de la Pro Video:
Matrix - data oficiala este 7 decembrie. Pachetul pe piata este posibil sa iasa in jur de 15 decembrie. Varitanta de 10 DVD-uri o vor scoate in primavara, numai daca pachetul de 4 se va bucura de succes. LOTR 3 - ambele (Editia Extinsa si cea de lux - cu cadou): data oficiala de lansare: 14 decembrie. Pe piata vor aparea in jur de 19 - 20 decembrie. |
Interesant ce aud si despre matrix... Dar asta e tampenie pura... Mai intai sa pui pe piata varianta cu 4 dvd-uri si dupa dak are succes si fraierii o cumpara sa se pune in vanzare si varianta pe 10 dvd-uri care din intamplare le contine DIN NOU pe primele 4... Hmm... Ilogic?! :oops:
Cat despre LOTR, sunt curios dak o sa apara si la noi ep piata trilogia extinsa... Pres ca mai intai tre sa scoata the two towers extended si deabia apoi iese si toata trilogia extended... Asa ca ma voi multumi cu una bucata din rotk extins... Bun si asa! :) |
In legatura cu Matrix sunt perfect deacord cu tine tld..dar sa stii ca exista pe piata varianta extinsa a Lord of The Rings - The Two Towers, pret aprox 1.200.000.
|
Greseala mea.. Vroiam sa zic primul tre sa apara extins... dar m-am zapacit probabil... Oricum decat sa le iei pe fiecare in parte mai bine culegi totu dintr-un singur foc! ;) |
Pana pe 19-20 decembrie... ies la pensie! :x
Tre sa shtiu sigur knd ajunge pe piatza k sa vad cum fac sa ajung la Bucureshti... |
Si iata ca a aparut si in magazinele de la noi. Poate fi gasit de azi la un pret de 1.699.000 lei. |
Quote:
O fi aparut el dar in ce magazine nu stiu...Am fost ieri sa cumpar The Two Towers, varianta extinsa dar nici urma de el. :x Daca stau bine sa ma gandesc singurul loc unde l-am vazut de-a lungul timpului a fost Orhideea. Atat! Chiar sunt curios...se vinde ata de bine incat se epuizeaza stocurile, sa nu uitam ca este destul de scump, sau Provideo aduce doar cateva exemplare pe luna? Am dat telefon la Provideo [magazinul Apropo] si au zis ca nici acolo nu il au. Pana la urma am cumparat Road to Perdition si Runaway Jury [pachetul de 2 DVD-uri la pret promotional]. Daca asa o sa fie si cu ROTK... :( |
All times are GMT +2. The time now is 21:39. |