![]() |
Originally Posted by Mircius:
unu a venit shi beat :) |
ati vazut emisiunea aia "sot si sotie"?...nu mai stiu pe ce program
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
da de pe TVR1..........prezinta Cove alta nebunie :) |
ce prostii de emisiuni mai scot si astia!!! :x :x
|
Da numai prostii scot astioa pe tv.... mare scula de on ce e si Lazarica ala!!! |
Tu esti un retardat... Macar stii diferenta intre serial si film-serial? Doar pt. ca aia de la Prima sau naiba stie cine zic nu stiu ce, tu te iei dupa ei... :hmm: :x Film serial e Columbo sau astea lungi de mai mult de o ora, cele sub sunt seriale. Cum dracu poti spune ca Rossane si Seinfeld si Friends sunt filme?!? |
Breaking news domnu' Gollum... Notiunea de "film serial" nici macar nu exista. Asta e o porcarie inventata de romanii comunisti! Asta asa... ca un apropo
|
Originally Posted by ogto:
ho piciule...ce ai patit? ti s-a sculat tupeu in tine? sau ai vreo problema homonala? :hmm: gata....a trecut de mult faza cu "film serial" |
Ba al dracu da' mare te crezi! Crezi ca daca ai 17 ani sau cati ai ne esti superior?! Way wrong...
|
Cea mai tare ramane
debut 50 plus ;) |
Originally Posted by BeNnY:
cine a zis ca sunt "superior"?? |
Poftim? |
haha!! l-am facut "pici" doar ca sa nu-l fac prost sau retardat sau etc..... capisci? |
Capici capici
Te-ai lamurit cum e cu film serialu? Sau esti si tu un commie si vrei sa mentii spiritul? |
m-am uitat acum o saptamana la o editie din F&TV de pe Prima...n-am rezistat prea mult deoarece prezentatoarea este mai mult decat penibila...nu era nici macar in stare sa citeasca bine de pe prompter...
|
yes, sunt lamurit :happy: |
Bah eu m-am cam saturat de discutiile astea ale voastre de kkt. Nu puteti sa va futeti in cur pe chat, mesaje private, sau mail?
|
da ne "f**** in cur" shi acolo :alien:
|
cea mai buna emisiune TV este Monica :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Dinescu
De ieri, la Antena 1, a inceput o emisiune ce se cheama "Potopul dupa Dinescu". S-a difuzat la ora 18.00 si a fost foarte haioasa.
|
All times are GMT +2. The time now is 07:56. |