Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Anime & Manga (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84245)

mihai770 12 Oct 2004 22:08

offtopic (sa nu mai fac alt subiect despre asta)
Poate par tampit, dar ce inseamna SPOILERS??? stiti voi la ce ma RFr

Sm�agol-Gollum 26 Oct 2004 21:34

desenul ala de pe tvr1 e anime? ala cu nume ciudat si care e o combinatie dintre pokemon si .........pana mea, am uitat cum se keama :x (ala cu discurile) :x

beavis 28 Oct 2004 13:29

Originally Posted by raptor:

omule...ai o problema...probabil traiesti cu impresia ca genul "anime" prezinta o oarecare valoare artistica.fals...este ceea ce se numeste kitsch in toata regula.

De aici rezulta ca nu stii ce inseamna valoare artistica.
Probabil nici valoare nici nu stii ce inseamna.

raptor 28 Oct 2004 21:24

Originally Posted by beavis:

Originally Posted by raptor:

omule...ai o problema...probabil traiesti cu impresia ca genul "anime" prezinta o oarecare valoare artistica.fals...este ceea ce se numeste kitsch in toata regula.

De aici rezulta ca nu stii ce inseamna valoare artistica.
Probabil nici valoare nici nu stii ce inseamna.

:lol: :lol: :lol: :lol: :D :lol: :D :lol: :lol:
:w00t: :D :lol: :lol: :lol:
.o viata frumoasa in continuare.

:lol: :lol:

Terror_IST 26 Nov 2004 07:58

Nu prea am urmarit serialele gen "Dragonball Z" sau "Pokemon" dar am vazut cateva lung-metraje gen: Akira, Cowboy Bebop, Vampire Hunter D, Blood - The Last Vampire, The Wolf Brigade, Wonderful Days, Metropolis si Ghost in the Shell. Ce pot sa spun: subiecte variate, animatie de calitate, putina filosofie, putin cyber-punk, ceva gothic, mult sange! Personal sunt fan al acestui gen pentru ca e new-age si are ceva de spus!
Nu stiu daca il pot ridica la stadiul de arta (parca e cam mult) dar oricum genul manga e ceva foarte interesant ...

Sm�agol-Gollum 27 Nov 2004 22:05

de obicei in animeuri este mult sange!

Demona 09 Dec 2004 09:15

Originally Posted by Terror_IST:

Nu prea am urmarit serialele gen "Dragonball Z" sau "Pokemon" dar am vazut cateva lung-metraje gen: Akira, Cowboy Bebop, Vampire Hunter D, Blood - The Last Vampire, The Wolf Brigade, Wonderful Days, Metropolis si Ghost in the Shell. Ce pot sa spun: subiecte variate, animatie de calitate, putina filosofie, putin cyber-punk, ceva gothic, mult sange! Personal sunt fan al acestui gen pentru ca e new-age si are ceva de spus!
Nu stiu daca il pot ridica la stadiul de arta (parca e cam mult) dar oricum genul manga e ceva foarte interesant ...

Uh, uite un iubitor de chestii de genu` asta. Uhmmm, Dragonball Z nu prea a fost urmarit, probabil din cauza felului in care au fost desenate personajele. Da` chestia e ca Nils Horgelson, care a fost printre primele anime-uri, era cam tot aiurea desenat shi l-am vazut de vreo 5 ori... Cand eram mica. Cel putzin pe mine ma enervau la culme Dragonball Z shi am preferat sa pierd seria aia. In schimb am urmarit Sailor Moon(don't laugh!!!) shi Evangelion, which is one of my favorites :) Altele care cred ca merita, din punctul meu de vedere, sunt Princess Mononoke, Vampire Hunted D(LOVE that one!!!), Ghost in a Shell, Blood. In fine, se pare ca TVR-ul baga Yu-Gi-Oh shi AXN-ul, Sakura Wars... :w00t: 8)

raptoRu 17 Dec 2004 14:28

legat de manga

sunt si eu un fun inrait al manga-ului si anime-ului.....traiesc in germania iar aici acest fenomen este peste ceea ce exista in RO....in Ro abia abia se desteapta llumea....ce mi-a placut foarte mult a fost ghost in the shell....a aparut si ghost in the shell II, samurai X...e super bengos, Akira - unul din filmele de baza care au adus anime-ul unde este acum, hellsing, princess mononoke, vampire hunter, Yu-Gi-Oh the MOvie....spunea cineva de spirited away ....sa nu uitam ca a castigat oascar pentr ucel mai bun film de animatie (un fel de alice in wonderland japonez)...si nu in ultimul rand animatrix.....care a adunat toata flaorea cea vestita in materie de regizori, desenatori din lumea animeu-ului.

Nightwane 17 Dec 2004 14:31

Re: legat de manga

Originally Posted by raptoRu:

sunt si eu un fun inrait al manga-ului si anime-ului.....traiesc in germania iar aici acest fenomen este peste ceea ce exista in RO....in Ro abia abia se desteapta llumea....ce mi-a placut foarte mult a fost ghost in the shell....a aparut si ghost in the shell II, samurai X...e super bengos, Akira - unul din filmele de baza care au adus anime-ul unde este acum, hellsing, princess mononoke, vampire hunter, Yu-Gi-Oh the MOvie....spunea cineva de spirited away ....sa nu uitam ca a castigat oascar pentr ucel mai bun film de animatie (un fel de alice in wonderland japonez)...si nu in ultimul rand animatrix.....care a adunat toata flaorea cea vestita in materie de regizori, desenatori din lumea animeu-ului.

omg..cand o sa vada RAPTOR chestia asta he's gonna crack..bad choice of nick dude!!!

dude..lasa-te de Yu-gi-oh ca e de rau :P

raptor 17 Dec 2004 15:20

.e,lasa...ca n-am de ce sa ma supar...a dracu' de paradoxal,totusi...

Gaandalf 20 Dec 2004 07:56

SHI mie mi-a promis cineva Neon genesis Evanghelion shi tot imi promite de aprox o eternitate ... ;) nu e bajet de treaba ... :sleep:

mihai_t 21 Dec 2004 04:43

"SHI mie mi-a promis cineva Neon genesis Evanghelion shi tot imi promite de aprox o eternitate ..."

preseaza-l :)
si intreaba-l daca nu are si "The Secret of Blue Water ", de acelasi Hideaki Anno (AKA "Il mistero della pietra azzurra", first seen on Italia 1, '93-'94)

Pinky 14 Mar 2005 16:30

Am si eu de pus o intrebare.. sper sa fie locul potrivit :)
Am dat din intamplare de un film: Appurushîdo (2004) (Appleseed - USA). L-a vazut cineva sau a auzit de el? Cum e?

Nightwane 14 Mar 2005 19:57

Originally Posted by Pinky:

Am si eu de pus o intrebare.. sper sa fie locul potrivit :)
Am dat din intamplare de un film: Appurushîdo (2004) (Appleseed - USA). L-a vazut cineva sau a auzit de el? Cum e?

e un fel de GITS ... da' cica mai prost. nu l-am vazut pt. ca nu ma fascineaza anime-urile mecha/cyberpunk/sf :P

astept sa apara Howl's Moving Castle ne-tras din cinema.

S3th 09 Apr 2005 14:07

Tzin s ava anuntz ca in romania se difuzeaza Anime.
E Slayers shi Ynuyasha in fiecare seara la 20:30 pe AXN
iar in weekeng e Genesis shi altele ca nu am sta sa la tzin minte toate numele.

All times are GMT +2. The time now is 21:48.