![]() |
offtopic (sa nu mai fac alt subiect despre asta)
Poate par tampit, dar ce inseamna SPOILERS??? stiti voi la ce ma RFr |
desenul ala de pe tvr1 e anime? ala cu nume ciudat si care e o combinatie dintre pokemon si .........pana mea, am uitat cum se keama :x (ala cu discurile) :x
|
Originally Posted by raptor:
De aici rezulta ca nu stii ce inseamna valoare artistica. Probabil nici valoare nici nu stii ce inseamna. |
Originally Posted by beavis:
:lol: :lol: :lol: :lol: :D :lol: :D :lol: :lol: :w00t: :D :lol: :lol: :lol: .o viata frumoasa in continuare. :lol: :lol: |
Nu prea am urmarit serialele gen "Dragonball Z" sau "Pokemon" dar am vazut cateva lung-metraje gen: Akira, Cowboy Bebop, Vampire Hunter D, Blood - The Last Vampire, The Wolf Brigade, Wonderful Days, Metropolis si Ghost in the Shell. Ce pot sa spun: subiecte variate, animatie de calitate, putina filosofie, putin cyber-punk, ceva gothic, mult sange! Personal sunt fan al acestui gen pentru ca e new-age si are ceva de spus!
Nu stiu daca il pot ridica la stadiul de arta (parca e cam mult) dar oricum genul manga e ceva foarte interesant ... |
de obicei in animeuri este mult sange!
|
Originally Posted by Terror_IST:
Uh, uite un iubitor de chestii de genu` asta. Uhmmm, Dragonball Z nu prea a fost urmarit, probabil din cauza felului in care au fost desenate personajele. Da` chestia e ca Nils Horgelson, care a fost printre primele anime-uri, era cam tot aiurea desenat shi l-am vazut de vreo 5 ori... Cand eram mica. Cel putzin pe mine ma enervau la culme Dragonball Z shi am preferat sa pierd seria aia. In schimb am urmarit Sailor Moon(don't laugh!!!) shi Evangelion, which is one of my favorites :) Altele care cred ca merita, din punctul meu de vedere, sunt Princess Mononoke, Vampire Hunted D(LOVE that one!!!), Ghost in a Shell, Blood. In fine, se pare ca TVR-ul baga Yu-Gi-Oh shi AXN-ul, Sakura Wars... :w00t: 8) |
legat de manga
sunt si eu un fun inrait al manga-ului si anime-ului.....traiesc in germania iar aici acest fenomen este peste ceea ce exista in RO....in Ro abia abia se desteapta llumea....ce mi-a placut foarte mult a fost ghost in the shell....a aparut si ghost in the shell II, samurai X...e super bengos, Akira - unul din filmele de baza care au adus anime-ul unde este acum, hellsing, princess mononoke, vampire hunter, Yu-Gi-Oh the MOvie....spunea cineva de spirited away ....sa nu uitam ca a castigat oascar pentr ucel mai bun film de animatie (un fel de alice in wonderland japonez)...si nu in ultimul rand animatrix.....care a adunat toata flaorea cea vestita in materie de regizori, desenatori din lumea animeu-ului.
|
Re: legat de manga
Originally Posted by raptoRu:
omg..cand o sa vada RAPTOR chestia asta he's gonna crack..bad choice of nick dude!!! dude..lasa-te de Yu-gi-oh ca e de rau :P |
.e,lasa...ca n-am de ce sa ma supar...a dracu' de paradoxal,totusi...
|
SHI mie mi-a promis cineva Neon genesis Evanghelion shi tot imi promite de aprox o eternitate ... ;) nu e bajet de treaba ... :sleep:
|
"SHI mie mi-a promis cineva Neon genesis Evanghelion shi tot imi promite de aprox o eternitate ..."
preseaza-l :) si intreaba-l daca nu are si "The Secret of Blue Water ", de acelasi Hideaki Anno (AKA "Il mistero della pietra azzurra", first seen on Italia 1, '93-'94) |
Am si eu de pus o intrebare.. sper sa fie locul potrivit :)
Am dat din intamplare de un film: Appurushîdo (2004) (Appleseed - USA). L-a vazut cineva sau a auzit de el? Cum e? |
Originally Posted by Pinky:
e un fel de GITS ... da' cica mai prost. nu l-am vazut pt. ca nu ma fascineaza anime-urile mecha/cyberpunk/sf :P astept sa apara Howl's Moving Castle ne-tras din cinema. |
Tzin s ava anuntz ca in romania se difuzeaza Anime.
E Slayers shi Ynuyasha in fiecare seara la 20:30 pe AXN iar in weekeng e Genesis shi altele ca nu am sta sa la tzin minte toate numele. |
All times are GMT +2. The time now is 21:48. |