![]() |
I'm dreaming of a boy
I very special guy I wish that I could PLUCK A faerie from the sky To make him my pride and joooooooooooy I'm dreaming of a very special boy :D :love: |
That's so sweeeet!
. . . . BUT IT'S WRONG! :D |
Originally Posted by Ambra Blu:
Tu poti sa intelegi ce vrei, te priveste :D Dar cred ca sunt mai intreaga decat iti inchipui :) |
intr`0 curte cu balarii de cam 1 m naltime, in care sunt pierdute diverse mecanisme ciudate. cu roti zimtate. ruginite
care incep sa se miste greu, si din ela sa curga sange e zi cu soare si un zgomot cumplit care tot creste in intensitate intru int`o casa pustie, cu nise goale in pereti. e frig merg aiurea.... pana intr`o parte de lemn a casei, unde urc o scara subreda si la etaj unde toate ferestrele sunt batute in scanduri, incep sa atace, din exterior niste zombiez/vampiri care sparg cateva usi, dau de mine, ma omoara ma ridic, plin de sange de pe jos si ies din casa intr`o strada pustie. e noapte. ma trezesc |
Am avut cateva vise ciudate de tot...................incat simteam cum intra glontul in mine...............god damn ce sentiment freaky
|
Originally Posted by KORBEN:
trebuie sa incetezi sa te mai uiti la filmele lu' FULCI... Parerea mea! 8) |
All times are GMT +2. The time now is 20:46. |