![]() |
INVITAT SPECIAL DUMINICA 28 NOIEMBRIE
Avem placerea, adica eu si Emanuel, sa va anuntam ca invitatul nostru de duminica asta este Maria Dinulescu. Daca aveti intrebari pentru ea sau pentru noi le puteti posta pe forum sau puteti sa le trimiteti pe [email protected]. Auditie placuta in continuare si multumim pentru ca ne ascultati.
|
Am ascultat si eu emisiunea cu Mitica Popescu , cea din 5.12.'04. Am down. de pe cinemagia.
Succes in ceea ce faceti ! |
Multumim.
S-o asculti si pe cea din 12 dec. Invitat: Andi Vasluianu. Maine va fi pe site. |
Emisiunea din 16 ianuarie l-a avut ca invitat pe regizorul Cristian Mungiu.
De maine o puteti asculta de pe site. |
Invitat important...
Invitatul emisiunii Cinemagia de la Radio DeltaRFI de duminica 30 ianuarie este Radu Muntean, regizorul filmului Furia. Va asteptam in continuare sugestiile si parerile la [email protected].
|
Re: Invitat important...
Originally Posted by cineva:
|
Vesti Proaste...
Din motive independente de noi (Vezi vremea de afara) Radu Muntean nu mai poate ajunge in emisiune astazi. Intalnirea s-a reprogramat peste 2 saptamani. Sorry...
|
Nou la DeltaRFI
Cu mare bucurie anunt ca ne-am facut si noi forum. Deci daca aveti timp mai dati cate un mesaj si la subiectul Cinemagia de pe site-ul deltarfi.ro. Sar'na!
|
Si iata ca au trecut cele 2 saptamani.
Avem placerea sa-l avem ca invitat in emisiunea CineMagia de duminica 13 februarie 2005 pe dl Radu Muntean, regizorul succesului Furia. Daca aveti intrebari pentru el, le astept aici pe forum sau pe mailul [email protected] pana vineri seara la ora 18. |
1. Cat i-a luat Minunea ca sa apara in film ?
2. Cum l-a descoperit pe "Gabonu", eu stiu din ziare, dar ar fi interesant pentru ascultatorii sa afle. 3. Ce buget a avut filmul (aproximativ macar) ? 4.Cand ne mai loveste cu un lung metraj ? Ar mai fi, dar in rest va las pe voi. :P |
Originally Posted by emanuel:
|
Emanuel, Cristi!!! Läsati-l încolo de weekend si haideti încoace, cä v-a pus Dumnezeu mâna-n cap!!!
|
irene marlyne monroe
Hai intr-o duminica la emisiune si vorbim! |
|
Conform unei decizii a directorului de programe al Delta RFI (de care am aflat abia acum!) am fost anuntat ca emisiunea CineMagia la Delta RFI nu se va mai gasi in grila postului mai sus amintit incepand cu luna septembrie...
Motivele clare nu mi-au fost comunicate nici mie, nici colegului, Cristi Dumitrescu. |
C-asè-i românu', lucru bun când are,
In loc sä-l tie, 'l calcä în picioare, C-asè-i românu', c-o fi strâmb sau drept, Cä vrea doar musai sä se dea dästept! (Locutiune versificatä pentru un prim impuls ce s-ar fi cerut moderat chirurgical.) |
Asta e. Pe mine unul nu ma incanta deloc ideea de a nu mai face emisiunea Cinemagia. Dar se pare ca nu conteaza nimic. Nici ce vreau eu, nici ce vreti voi. Ca sunteti "doar 100 de fraieri care asculta emisiunea". Citatul nu-mi apartine!!! Este una dintre cauzele pentru care emisiunea nu se mai "tine". Si vine de "sus".... :sick:
|
|
Asta-mi aminteste de iarna 1991/92, când m-a trimis Cristoiu sä "upgradez" Radio NOVA-22 (Virgil Ruta, Sorin Chifiriuc, Valeria Sitaru, Lenti Chiriac, si altii).
Programul postului de radio consta fix în trei lucruri: - Muzici de pe discuri si casete - Reclame - Vorbe ale prezentatorului. In trei luni, le-am fäcut: - Numeroase reportaje scurte si haioase, cu subiecte insolite, inserate în emisiunea de dimineatä. - Emisiune de cinema - Premiere teatrale - Emisiune S.F. - Emisiune literarä - Revista presei - Breviar politic - Emisiune de ocultism - Emisiune pentru copii - Editii speciale pentru orice evenimente (Toate astea, lucrate ca la carte: cu generic, background sonor propriu, interviuri, umor, etc., etc.) Si exact când postul începuse sä arate ca un post de radio, concluzia: Ei speraserä sä le aduc comenzi de publicitate. Toate emisiunile mele nu aduceau bani, asa cä nu foloseau la nimic. Pa. (Adeväratul motiv: îi durea destelenirea.) N-a trecut nici un an, si s-a înfiintat C.N.A.-ul, care a început sä acorde licentele de emisie. NOVA-22 a candidat cu un dosar atât de mizerabil, încât a picat färä drept de apel. Si a murit. |
Am ascultat emisiunea in doua randuri. Penibila. Emanuel are o voce anti-radiofonica, discutiile intre el si celalalt co-prezentator erau submediocre, iar continutul emisiunii seamana cu rugina vesela a unei epave. Dixit.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:53. |