![]() |
CA INCA NU A APARUT!!! :x :x :x
Pe 19 aprilie apare "nou episod din viata ta"!!! :evil: |
Originally Posted by BeNnY:
stai calm....nu te enerva....eu nu am vazut reclama aia de pe protv |
Dar scrie aici peste tot ca apare pe 19!!!
|
Originally Posted by notorious:
cream propaganda..........?? :roll: :) |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
E topic cu tot programul la "Film in general". |
nope
Cu Andrei Tarkovski sa te multumesti tu. Daca ai ajuns la regizori rusi inseamna ca filmele americane nu sunt pentru tine.
------------------------------------------------------------------------------------ Din 7 filme pe saptamana, cate sunt la ProCinema doar doua sunt bune - A Space Oddysey & The wizard of OZ. Pe HBO si Hallmark sunt mult mai multe si mai bune si nici nu sunt intrerupte de reclame. Pro Seriale - Un nou episod din viata ta! E nasol , sunt sigur ca nu va avea audienta postul asta. Cine sta sa se uite la serialele astea toata saptamana?? Probabil aia care n-au ceva mai bun de facut. |
Re: nope
Originally Posted by Marian1st:
In state e o vorba apropo de hallmark: "I want the truth not a hallmark moment"... in aceiasi ordine de idei-- hallmark sucks bigtime!(asta, ar fi de la mine...) |
PRO CINEMA deja emite!!! Cautati-l pe televizoarele voastre ca trebuie sa-l gasiti. Nu este nici un program insa... e doar o imagine cu PRO CINEMA "Un nou episod din viata ta - Din 19 aprilie 18:00"
|
Originally Posted by BeNnY:
Mai fac din cand in cand reclama la ce seriale vor difuza shi ce filme |
Emite dar nu este lansat... Acum practic isi fac reclama... Prima oara cand am vazut PRO Cinema pe postul unde era National credeam ca face Nationalul reclama la PRO Cinema si ma speriasem... :D
|
Pro Cinema
Si aici au bagat Pro Cinema. Nu ma uit ca nu am la ce ...... am vazut doar sigla si nu-mi place. E prea mult alb si iti sare in ochi de la o posta.
Cred ca George Vintila prezinta filmele (backing vocal) lol Oricum de ala de la HBO imi place mai tare, are voce beton. PS - Stiu ca pe Hallmark sunt un fel de filme "telenovele" dar oricum nici 7 filme pe saptamana nu mi se pare normal. Pana si Pro Tv da mai multe filme decat Pro Cinema. Si cred ca si mai bune. Aseara a fost Artificial Intelligence. - Care din pacate nu a fost difuzat de HBO, cred ca le-a scapat sau cine stie ... |
Un nou episod pe dracu! Cat de prost potzi sa fii mah sa scotzi un post de seriale shi sa-l numeshti Pro Cinema? Am sa ma uit k au OZ shi The Sopranos shi poate primele sezoane din Dawson's Creek da' in rest VARZA
|
Originally Posted by Gaandalf:
Eu la fel vreau sa vad OZ(cand l-au dat pe protv nu am apucat sa-l vad klumea) shi Sopranos |
Pro Cinema
And the award for the dumbest name for a tv channel goes to:
Pro Cinema applause :roll: :roll: :evil: :roll: :roll: :roll: :roll: :evil: :D :D :D |
shi voi ce nume i-ati da?
|
Pro Cinema
Eu i-as da Pro Tv Show.
In fine, cum a fost lansarea? Am uitat sa ma uit la ora 6pm. A inceput direct cu un serial sau a fost ceva mai special?? |
din ce am vazut eu..........am dat asha o scurta prezentare la ce dau ei(dar nu prea am fost atent) :?
nu au facut cine stie ce |
macar au dat continuarea de la smallvile
|
pro cinema
E nasol, acum vad ca au stiri, un fel de teletext.
Imi place site-ul lor. www.procinema.ro Dar www.hbo.ro e mai fain :shock: |
Sunt chiar curios dk au CONTACT [pe site k ash vrea sa fac un pic mishto' de ei ... + poate ii conving sa ne bage FRIENDS toata seria de la capat shi ceva animeuri sau Un BatMan Of The Future ... :w00t: shi a mers ... :lol: Sunt curios ce raspuns imi arunca ashtia... :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:10. |