![]() |
Benny ..the sith lord...congratulations..... 8) shi la mai mare!
!! |
Multumesc Danica!
Viteza reala: 16 KB/s |
Cam la fel si la mine.
|
Originally Posted by Danica:
Hm... Bravo Benny. You wear it well (rank-ul). Dar tie tie usor sa alegi un rank ca ai o tematica... Eu ce rank o sa-mi pun cand va veni timpul? :( |
Originally Posted by Leonard:
iar la rds bulangii au scos trafic nelimitat lasand doar 10g benny cat platesti? |
Mi se pare ca se incarca si avatar-urile!
Platesc 33$/luna |
da si avatarurile se incarca, ai dreptate
in comp. cu rds platesti putin |
Caut un film
Se numeste Breathless si este din 1983 cu Richard Gere
daca il are cineva din intamplare sa-mi dea un scurt-email pe [email protected] merci |
Originally Posted by BeNnY:
|
la rds abonamentul nelimitat prin cablu l-au scos.
acum nu mai exista de cat cel de 10g, fiind cel mai mare, adica aproximativ 9 zile de navigat si copiat dupa net, asta non-stop. si pretul este 44$, deci mi se pare destul in comparatie cu astral |
Da, costa prea mult la RDS...
P.S. Ionutz inca 2 "puncte": "de cat" se scrie "decat" in contextul dat de tine si "dupa net" se spune "de pe net" forma "dupa" nefiind acceptata in gramatica limbii romane ca si forma "asta" |
si ce ziceai ca se intampla la 5? :P
|
Vad ca ar trebui facut un topic despre romana,Va tot bateti in gresheli pe aici :D .cu m s-a scris s-a scris
|
io sunt fan real si iti dai seama ca vorbesc "foarte bine" spaniola
mai am pana invat romana :lol: |
Originally Posted by Ionutz55:
mi-au zis mie cei care au venit sa-mi instaleze, ca exista si nelimitat, chiar daca nu e trecut in oferte si abonamentul e 70$. Probabil viteza e de 256 kbps dar tot nu se merita. |
Eu activez la o medie de 600 kb/s si gratuit.Si as zice ca se merita...
|
Imi place cum de la mesajele lu' Benny vb acuam de viteza de la net si alte aberatii de genu! ;)
|
Asta indica spre faptul ca nu era "tema de discutie". Precum nici nu era, era doar o curiozitate apatica. 8)
|
Iata ce scrie pe o portiune de site pe care evident multi useri nu o viziteaza
Quote:
|
Insinuezi ceva?
|
All times are GMT +2. The time now is 21:42. |