![]() |
Mah, ce aveti cu avatarul meu? Vreau mai multe detalii despre faza cu indienii vs americani!
|
Mai multe detalii nu pot da. Doar am auzit de litera asta de la niste prieteni. "E o litera indiana care seamana cu unu' care o 'calareste' pe una. Am auzit ca americanii si-au batut joc de chestia asta la un Saturday-night show." Asta e explicatia ce mi-a fost data, si mi-au facut si un desen destul de stangaci pe o hartie ca sa imi dau seama despre ce e vorba. Acum e prima data cand o vad in original :happy:
|
Mersi pentru informatii. Eu l-am luat de la altcineva de pe un forum strain! Asta e! ROMANIA! :P
|
parerea mea...
|
Re: parerea mea...
Originally Posted by JIIL:
care din ele? :oops: |
Re: parerea mea...
Originally Posted by JIIL:
|
Re: parerea mea... ups!
Originally Posted by Nightwane:
ce incurcatura, si eu acum ce fac? trebuie sa il schimb sau ce? e o simpla intamplare, dar ma gandesc ca; fiind mai nou venit ar trebui sa il schimb, sa nu se supere zizi, care este mai de mult pe forum, pacat insa, imi placea atat de mult. poate e mai bine sa imi pun o poza cu catelu meu, nu... voi ce ziceti? in felul asta impacam pe toate lumea. mersi oricum ca mi-ati atras atentia! pe curand, acu trebuie sa iau masuri, urgente! :P ps: am pus asta, sper sa nu mai fie nimeni cu acest avatar, asta ca o aluzie, pana vin eu cu poza lui bushu, catelul meu. bye! |
All times are GMT +2. The time now is 12:45. |