![]() |
Originally Posted by raptor:
L*e! :evil: |
Originally Posted by Demona:
In parodia scrisa ... l-am bagat pe Gimli la un banc cu un LEPRAUCHAN! :lol: :lol: :lol: |
acum caut sa citesc :)
|
Originally Posted by raptor:
M-am uitat cu atentie pe pagina asta de net si am observat ceva...nu cumva hobbitul acela nu este Merry,ci Pippin? Don`t kill me if i am wrong! :lol: |
True...true...dar probabil nu s-au prea jenat sa se mai intrebe care-i Merry care-i Pippin....
|
Crezi ca altzii fac diferentza ca noi? :)
|
Looooool!!! De idioti!!! L-au incurcat pe Merry cu Pippin!!!!! N-as putea!!
|
las' ca stim noi nu smegol. My preciousssssss:) We won't tell if master is nice to us
Yess nice little master yessss |
Inca nu am vazut Return-ul dar nu ma pot stapani shi va intreb pe cei care l-ati vazut: ajunge cumva Frodo sa se intalneasca cu Sauron sau ceva de genu asta?
|
Originally Posted by WraIth:
Yes and they have a lovely tea party on a pretty rainbow-colored pony, wearign pink TUTU-s. :P |
Originally Posted by Nightwane:
LOL.Da eu am intrebat serios shi ma gandeam ca voi primi un raspuns serios dupa cate mi-au zis careva p'aici |
Mah tu citeshte cartea/vizioneaza filmul,nu-tzi fura singur caciula.Poate se-ntalneste-poate-nu? 8)
|
Nu il mai luati pe ocolite, spuneti adevarul :D
|
Se intalneste cu Bunicu lu Sauron ma si se bat in lightsabere ... happy?
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Uite ma vezi cineva ti-a spus adevarul :D :D :D
|
:lol: :lol: :lol: Pai acum sunt in procesare la citutul celei de-a treia carti.I was just curious
|
N-ai auzit cum se spune...? Curiosii mor repede... mai ales cand sunt impuscati
|
Lasa ma Wraith ca o sa termini cartea peste vreo 2 sapt si o sa vezi atunci ce se va intampla!!
|
Originally Posted by aditza2004:
Denethor nici nu avea un rol prea important anyway! |
All times are GMT +2. The time now is 13:20. |