![]() |
:lol: Nu pe aratura... ci cu colindul!! Daca sunt in continuare propuneri mai putem adauga meciuri 33, 34...
Deocamdata votez cu Val K. si in prezent scorul este 4-2 pentru VK. |
Okey...sa fie Val...
|
Demona de ce nu votezi si la topicu celui care a avut ideea asta cu vedetele, adik je :lol:. Nu prea voteaza fetele, desi eu am votat pana acum in toate meciurile lor! Rusinica!!!!!
|
Chiar asa
Chiar asa ! Daca ne uitam cu atentie, observam ca mai mult noi, baietzii, am votat si aici. Dupa aceea ne miram ca ne ies vorbe... :evil:
|
si eu votez tot cu Val...arata super marfa in Sfantul....
trecem la urmatorul meci? |
Ar cam fi cazul... Cam incet, cam incet...
|
Val...ca sa treaca primul val...
|
7-2 si Val trece in runda a doua (daca o s-o mai apucam)
|
|
Tre sa votez cu Owen de data asta... P.S: Sa va vand un pont ar iesi mai misto dak ati scire asa: NUMELE ACTORULUI...
|
E ok asa TLD? :) ...in legatura cu votul (imi plac amindoi) ... Owen (pt. Behind the enemy lines)
|
Vot
Owen rulz.
|
Originally Posted by Ilila:
|
Uah a reusit Ilila sa gaseasca o poza mai de iesit in lume a lui Owen. Asa, fotografiat de jos in sus, pare si mai inalt...se indreapta spre 1.60.
Anyway...votez Brendan Fraser |
si eu votez tot cu Owen....
|
Brendan Fraser
|
Originally Posted by TLD:
huh??? |
Originally Posted by Ilila:
Brendan Fraser. Punct shi de la capat... |
Originally Posted by Demona:
|
De la ultimul vot au trecut 2 zile ... daca nu mai apare nici un vot in urmatoarele ore cistiga OWEN cu 4-3.
PS. Nu stiu ce se va intimpla de sarbatori deoarece nu toti avem acces la internet in vacanta aceasta (eu, de exemplu, ma duc in salbaticia muntelui)... Ce propuneri aveti? Facem pauza pina dupa Anul Nou sau modereaza altcineva meciurile masculine? :roll: |
All times are GMT +2. The time now is 23:24. |