![]() |
Originally Posted by onutza_:
Am ras de m-am rupt la reclama aia. O ai, cumva? |
Originally Posted by CIPRYX:
No shit! :shock: Noi despre cine crezi ca vorbeam mai sus?!? |
Originally Posted by ArsDeViu:
O gasesti la http://www.tempoadvertising.ro in format .mov |
ThX, man!
|
Cu placere. Enjoy. :w00t:
|
Sti ce mai caut. Reclama la Frutti Fresh care a fost difuzata vara trecuta.
Facuta pe plaja, cu Dj-ul care opreste muzica si ia o gura de FF. Ai idee de unde pot sa fac rost de ea? |
Stiu la ce reclama te referi insa nu stiu unde ai putea sa o gasesti. Nu mi-a placut.
Si ca sa revenim la topic, ce parere aveti despre Daniel Popa? Pe mine inca nu m-a convins... |
Pai am vazut ca l-ati mentionat si pe Adrian Stefan mai sus dar tot ziceai ca nu stii cine e...eu il cunosc mai bine(ii sunt coleg de clasa) :P si stiu cam ce poate...si poate multe.Iar despre Daniel Popa ce sa zic...e sters, mi se pare ca n-are pic de personalitate pe scena.L-am vazut doar in Bent dar nu mi-a placut deloc.
|
Acum m-am uitat mai atent si am vazut ca l-ati mai mentionat pe Adrian...scuzele mele...ca tot mi-am amintit o sa-l vedem in Pacala 2 (Reloaded) in rolul lui Tandala :D have a nice day...
|
foarte tare film.... |
Eu stiu cine este. Alex Leo Serban l-a confundat cu altcineva...de care eu nu am auzit. Daniel Popa mi-a lasat si mie aceeasi impresie. Nu numai in Bent, ci si in Anatomie. |
Mai Zizi...primul film Pacala mi-a placut.Scenariul la al doilea a iesit doar din mintea lui Geo.Cu toate ca nu cred ca o sa fie cine stie ce prefer sa-l vad mai intai si apoi il critic mai in detaliu.
|
parca daniel popa n-a jucat in bent?!?
|
Cum sa nu joace? Joaca. E Rudy. Daca iti mai amintesti de personaj...
|
si tu esti foarte tare....hai te pup. |
hai ca m-am lamuritara (mi-au trebuit 2 luni bune!):
1. adi stefan - care a jucat in bent, right, da si-n ingerul electric al lui afrim (la act) si care cinta in ceva ce se numea sport singeros 2; e ok. 2. adi numaistiucum (gheorghe? costache? ceva p-acolo...) - tip tiganos, care-a cistigat gala tinarului actor de la costinesti acu un an-2, in rol de tzatza care da in carti, sau asa ceva; nu-mi place. end of story. |
Actori tineri
Pe cei interesati de soarta tanarului actor ii sfatuiesc calduros sa asculte:
Drama pixului timid - dialog cu tastatura (inregistrare ad-hoc cu posibil down-load de pe http//www.pixumeu.ro) p.s. - "cristi puiu rules" (citat din realitatea romaneasca(ziarul) warez knows why...) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
e sport sangeros 3, nu 2. |
|
afrim
mi-ar placea sa vad un film regizat de afrim.daca tot a facut fotografii,a scris si regizat piese de teatru de ce nu si un film.Ludic, lubric si deloc liturgic
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |