![]() |
box, fotbal si tenis
|
Originally Posted by aura_iolanda:
|
ce s-a intamplat Flavio, e ceva rau in asta?
|
Tocmai am urmarit patinajul, campionatele mondiale.
|
Gimnastica aerobica, sportiva, ritmica....
|
Originally Posted by aura_iolanda:
nu s-a intamplat nimic iolanda, ce esti asa in ofensiva |
F1 ,folbal, tenis ( la barbati si la femei de la semifinale in sus ) , box ,handbal (doar femei ) ,schi aplin , baschet .ciclism ,atletism ,inot .
Nu mai uit deloc la : patinaj , motociclism ,gimnastica , biliard ,snooker ,poker (daca e incadrabil la sport ),wrestling |
chiar voiam sa intreb daca sunt amatori de snooker pe aici...i guess not.
|
Guess again. ;)
|
tenis de camp
|
F1 sky jumping,fotbal ,etc
|
Aia e, m-a facut ala. Cand vad o blonda si emblema lui Real cam trebuie sa spun ca-s in zona. :D
|
Patinaj artistic. Uitați-vă aici și spuneți-mi dacă nu e mai presus de uman. La 3:07 îmi țineam respirația să nu o scape, la 3:33 mi s-a făcut pielea găinii instantaneu.:x :x :x
|
Nu ma prea uit eu la gimnastica - imi placea Henrietta Onodi though B-) - dar trebuie sa spun ca avem:
AUR PENTRU ROMANIA LA EUROPENELE DE LA BRUXELLES!!! |
Si-avem la AUR sa ne punem si-n cap!
Wow! I mean WOW!!!!!!!!!!!!! Felicitari!!! |
Felicitări româncelor, într-adevăr! Și mai ales antrenorilor. :)
|
Superb, de cand eram copil nu am pierdut aproape nici un concurs major de gimnastica, iar asta e printre momentele de aur. Cand i-am vazut pe Belu, Bitang si Ponor imbratisandu-se, am avut flashback-uri cu olimpiada minunata de la Atena. Sincer nu credeam ca o sa mai vina astfel de momente. :">
|
dupa aproape 10ani am fost ieri la un meci de fotbal. cool! si lui fiu-meu i-a placut.
l-am vazut pe Beckham cu ocazia asta, a dat si un gol: http://ca.sports.yahoo.com/blogs/soc...221543741.html dar se joaca lent, slabut pe aici. fotbalul (soccer-ul cum i se spune) trebuie sa stea la coada dupa hokey si fotbalul american. |
Si Baseball si Baschet.
|
si dupa astea, da. dar incepe sa se miste si fotbalul. fac din ce in ce mai mult copiii ca activitate extrascolara, in special fetele. is o gramada de echipe de fete.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:43. |