![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
se pare ca doar eu am fost pe faza... :P :) |
Cum doar tu ma?! Si eu, si capitain?
|
Originally Posted by BeNnY:
da...ai dreptate..scuze shi tie shi lui captain... nu m-am mai uitat mai sus de mine.. da, oricum, voua nu v-a placut ice age? mie imi pare rau ca nu a castigat oscarul.... |
ice ige, destul de comic, de fapt dupa parerea mea foarte comic :D
|
Nu mi s-a parut cea mai buna comedie Ice Age-ul
|
Varianta de caterinca: TITANIC !
Varianta pe bune: Cantand in ploaie si scurt-metrajele cu Buster Keaton |
Revin cu Monsters Inc. - am ragushit de atata ras. Eram la munte shi radeam cu inca o prietena ca besmeticii. Am trezit tota vila. "Am daramat tot blocu' , am disperat vecinii ... " :lol:
Deci eu l-as cataloga in ceea ce ma priveshte la Cel Mai Comic Film Ever. |
Propun "Galaxy Quest" pentru cel mai comic film. E un film genial fara puncte moarte.
|
Ooohhh...yess...Monster Inc. it's a real shity...dar pt. mine mult mai comic este Finding Nemo...genial.
|
Originally Posted by mihai770:
|
Originally Posted by Jay:
Cum sa nu razi? :) Mai ales la fazele cu Dory, cu short-term memory loss, sau cu rechinii sau cu testoasele; de fapt tot a fost super comic. Intr-adevar genial ;) . |
Originally Posted by Pinky:
"Bruce : It has been three weeks since my last fish, on my honor, or may I be chopped up and made into soup. " "Marlin: Okay, a mollusk walks up to this sea cucumber, well he doesn't actually walk, he's just there, and he turns to the sea cucumber, and... Well, wait, there's a mollusk and a sea cucumber and... Chum: You know for a clown fish, he's not that funny..." :lol: :lol: :lol: - cum sa nu va placa ? |
Originally Posted by BeNnY:
dhaaaa! :D |
Originally Posted by Pinky:
|
Originally Posted by Gaandalf:
haha!! ce mishto e!! dar faza asta pe unde e ca am "short term memory loss"??!! :lol: :lol: |
Monster Inc, Ice Ige si poate Shrek
Dar castigatorul ar fi Ice Ige |
La Ice Age am ras cu puuuuutin mai mult decat ca la Shreck , amandoua sunt niste filme care merita vazute de 50 de ori .
Dar de Big Moma's House ce ziceti ? Si ala a fost super tare !!!!!! |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Care din ele? :lol: Short-term memory loss e cand se intalnesc Marlin si Dory; faza cu Bruce e cu rechinii si faza cu Marlin si Chum e in prima zi de scoala a lui Nemo. |
abia astept sa apara the incredibles de la pixar - super concurenta la cel mai comic film (not "ever", but still)
|
la mine, comedia preferata (dupa cum, la vremea respectiva, critica a numit-o 'comedia secolului') ramane 'a fish called wanda'.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:42. |