Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai comic film EVER (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83154)

Sm�agol-Gollum 30 Jun 2004 22:57

Originally Posted by Gaandalf:

Originally Posted by Leonard:

ai dreptate, aici fiecare ar trebui sa posteze cate un singur titlu, care i se pare lui cel mai tare. dincolo, la "comedii..." (plural) sa insire cate vor.

makes more sense right ?
10x!

se pare ca doar eu am fost pe faza... :P :)

BeNnY 30 Jun 2004 23:03

Cum doar tu ma?! Si eu, si capitain?

Sm�agol-Gollum 30 Jun 2004 23:12

Originally Posted by BeNnY:

da...ai dreptate..scuze shi tie shi lui captain...
nu m-am mai uitat mai sus de mine..
da, oricum, voua nu v-a placut ice age? mie imi pare rau ca nu a castigat oscarul....

Ionutz55 30 Jun 2004 23:16

ice ige, destul de comic, de fapt dupa parerea mea foarte comic :D

BeNnY 30 Jun 2004 23:46

Nu mi s-a parut cea mai buna comedie Ice Age-ul

Cristache 01 Jul 2004 01:14

Varianta de caterinca: TITANIC !

Varianta pe bune: Cantand in ploaie si scurt-metrajele cu Buster Keaton

Gaandalf 01 Jul 2004 09:46

Revin cu Monsters Inc. - am ragushit de atata ras. Eram la munte shi radeam cu inca o prietena ca besmeticii. Am trezit tota vila. "Am daramat tot blocu' , am disperat vecinii ... " :lol:
Deci eu l-as cataloga in ceea ce ma priveshte la Cel Mai Comic Film Ever.

ogto 01 Jul 2004 10:06

Propun "Galaxy Quest" pentru cel mai comic film. E un film genial fara puncte moarte.

mihai770 01 Jul 2004 11:50

Ooohhh...yess...Monster Inc. it's a real shity...dar pt. mine mult mai comic este Finding Nemo...genial.

Jay 01 Jul 2004 12:16

Originally Posted by mihai770:

Ooohhh...yess...Monster Inc. it's a real shity...dar pt. mine mult mai comic este Finding Nemo...genial.

Finding Nemo mi s-a parut plictisitor.... Nu cred ca am ras deloc, poate am zambit putin, dar mai mult ...nope....

Pinky 01 Jul 2004 13:31

Originally Posted by Jay:

Finding Nemo mi s-a parut plictisitor.... Nu cred ca am ras deloc, poate am zambit putin, dar mai mult ...nope....

Cum sa nu razi? :) Mai ales la fazele cu Dory, cu short-term memory loss, sau cu rechinii sau cu testoasele; de fapt tot a fost super comic. Intr-adevar genial ;) .

Gaandalf 01 Jul 2004 13:44

Originally Posted by Pinky:

Cum sa nu razi? :) Mai ales la fazele cu Dory, cu short-term memory loss, sau cu rechinii sau cu testoasele; de fapt tot a fost super comic. Intr-adevar genial ;) .

"Dory: I suffer from short term memory loss. It runs in my family. At least, I think it runs in my family. Come to think of it, where is my family?" :lol: :lol: :lol:

"Bruce : It has been three weeks since my last fish, on my honor, or may I be chopped up and made into soup. "

"Marlin: Okay, a mollusk walks up to this sea cucumber, well he doesn't actually walk, he's just there, and he turns to the sea cucumber, and... Well, wait, there's a mollusk and a sea cucumber and...
Chum: You know for a clown fish, he's not that funny..."

:lol: :lol: :lol: - cum sa nu va placa ?

capitain 01 Jul 2004 14:09

Originally Posted by BeNnY:

dhaaaa! :D

Jay 01 Jul 2004 15:36

Originally Posted by Jay:

Nici chiar... Dar am zambit. Au fost cateva replici placute, dar per total in nici un caz nu mi se pare cel mai comic ever sau macar printre cele mai comice ever....

Sm�agol-Gollum 01 Jul 2004 23:07

"Dory: I suffer from short term memory loss. It runs in my family. At least, I think it runs in my family. Come to think of it, where is my family?" :lol: :lol: :lol:

"Bruce : It has been three weeks since my last fish, on my honor, or may I be chopped up and made into soup. "

"Marlin: Okay, a mollusk walks up to this sea cucumber, well he doesn't actually walk, he's just there, and he turns to the sea cucumber, and... Well, wait, there's a mollusk and a sea cucumber and...

haha!! ce mishto e!! dar faza asta pe unde e ca am "short term memory loss"??!! :lol: :lol:

Ionutz55 01 Jul 2004 23:21

Monster Inc, Ice Ige si poate Shrek
Dar castigatorul ar fi Ice Ige

M_olecula 02 Jul 2004 01:50

La Ice Age am ras cu puuuuutin mai mult decat ca la Shreck , amandoua sunt niste filme care merita vazute de 50 de ori .
Dar de Big Moma's House ce ziceti ? Si ala a fost super tare !!!!!!

Pinky 02 Jul 2004 10:02

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

haha!! ce mishto e!! dar faza asta pe unde e ca am "short term memory loss"??!! :lol: :lol:

Care din ele? :lol: Short-term memory loss e cand se intalnesc Marlin si Dory; faza cu Bruce e cu rechinii si faza cu Marlin si Chum e in prima zi de scoala a lui Nemo.

capitain 02 Jul 2004 12:12

abia astept sa apara the incredibles de la pixar - super concurenta la cel mai comic film (not "ever", but still)

notorious 06 Jul 2004 22:05

la mine, comedia preferata (dupa cum, la vremea respectiva, critica a numit-o 'comedia secolului') ramane 'a fish called wanda'.

All times are GMT +2. The time now is 02:42.