![]() |
Originally Posted by Ambra Blu:
Eu nu inteleg de ce le-a luat in seama!!! |
Auzi aici poezie : citez "Varietatea culorilor e cea care face curcubeul curcubeu, si "Gladiatorul" diferit de "Citizen Kane". "
ptiu, sa nu te bata norocu de abramburica goala ce frumos le zici. Ce sa mai zic, am cazut pe spate si mi-am pus monitorul pe tavan sa vad ce scriu ...... lasati prostiile si ziceti unde vedem meciul miercuri seara |
Pune berea la rece ca venim.
Ar merge si un shpritz de uiski, da' numa' dela minutu' 60 incolo ca alfel ne facem si nu mai vedem mingea. Deshi parca mai bine ramenm pa berika ca de la tarie ni se face foame si asta inseamna sa aducem femei sa ne gateasca si dupa aia o dam in diverse. Vezi sa nu iei semintze decorticate ca mie imi place sa le sparg in gura. ----------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by crydead:
Parca suna mai bine asa :lol: |
Originally Posted by toni:
este, pasarete, ca sint un minunat? uite, de exemplu azi am pierdut buzu' care trebuia sa ma duca acasa, si d-aia sint pe net la ora asta... stai putin, n-a fost un dobitoc ala de a zis ca martea sint trei ceasuri rele: m-a si amendat un controlor pe ratb si tre sa ajung la sediul ala mare sa incerc sa ii vrajesc ca aveam deja belet. deci, unde vedem meciu'? domnu crydead, mergem la balta, acolo? toni stie locu'. |
Ba, daca nu ploua, merge. La ce ora e meciu' ?
---------------------------- Viitorul suna ocupat. |
foarte interesant ab...presupun ca mesajul tau lung a foast scris pentru ca nu prea mai aveai cu cine sa te certi pe cinemagia nu?...si te plictiseai....si ai zis ca e cazul sa te certi cu mine...pai, ce pot sa zic...nu prea ti-ai ales un moment bun!
stii, cinemagia este un site despre filme...si intamplator, pe forumul asta, in mod normal tot despre filme ar trebui sa se discute...scopul lui, nu este ca sa agati tu tipe, sau ca sa vorbesti nu-stiu-cum cu alte persoane de aici...scopul lui este ca oameni prosti ca mine, sa invete ceva...nu-ti place asta, poti pleca...asa cum, in momentul in care mie nu o sa-mi mai placa ce se intampla aici, o sa plec...eu nu m-am nascut geniu ca tine...nu le stiu pe toate...ok?...e o greseala pe care incerc sa o remediez invatand...impusca-ma te rog ca fac asta! crede-ma, ma scutesti de o gramada de probleme! ah, si inca o chestie! inainte sa mai comentezi modul meu in care vad filmele si le analizez, adu-ti aminte ca totusi nu ai citit pana acum nimic serios scris de mine! si daca vrei, uite si o provocare: iei Pulp Fiction si-l analizezi...si ne intalnim intr-o zi si-ti citesc analiza, si o citesti si tu pe-a mea...si vei vedea diferenta! |
Cenzurat la sugestia unora mai in virsta.
|
Eu. Imi place pilaful de programe.
|
bubulica tata, tu cu cine vorbesti acilea?
astialalti, meciu' se vede la mine acasa, mp cu confirmari si primiti adresa si explicatii. |
ab si ricutza... ma enervatzi (evident, din motive diferite). Nu va raspund asa cum ati merita ca ne certam si n-ash vrea.
Totusi, pishcotzel, nu ma pot abtine sa te intreb (iar) de la cine de pe forum zici tu ca ai invatzat si ce? Toni, vorbesc cu bagaboanta si vad daca pot sa ajung si eu sa vedem meciu' impreuna. ------------------------ Viitorul suna ocupat. |
ok...recunsoc reactia mea n-a fost chiar foarte potrivita...de fapt a fost destul de copilareasca...poate ca asa isi aduce aminte si ab ca e mai mare decat mine si ca ar trebui sa se comporte ca atare!
crydead, nu are absolut nici un rost sa ma apuc sa insir toate lucrurile pe care le-am invatat datorita persoanelor care scriu aici...din simplul motiv ca oricum nu m-ar asculta nimeni! eu sunt de acord ca nu e toata lumea ca mine...sunt de acord ca anumite persoane chiar nu au ce invata de aici...pentru ca sunt chestii pe care le stiu...ei bine, eu nu le stiu si vreau sa le aflu! nu auzisem in viata mea despre o gramada de filme, despre critici, despre cum sa scrii un scenariu...uite, de exemplu, o chestie care mi s-a inatamplat recent...pentru examen trebuia sa citim un capitol din Guido Aristarco: Initiatorii...presupun ca stii despre ce e vorba...cert e ca trebuia sa retin numele a vreo 6 initiatori ai criticii de film...ei bine in ziua examenului eu mai stiam doar 1: Ricciotto Canudo...stiu ca a fost o intamplare ca s-a inregistrat o persoana cu acest nume aici, si tot o intamplare a fost si faptul ca a si explicat de unde vine nick-name-ul...dar asta conteaza mai putin...important este ca eu l-am retinut...e o chestie minora dar care putea conta foarte mult...am mai zis, accept ca nu sunt multi care gandesc ca mine...dar nu sunt de acord sa mi se reproseze asta... |
Danemarca-Romania: rau e sa fii prost...si roman...
|
Ia mai dai dreaqu da danemarkezi ca sta toata ziulica imbracatzi cu hamletzi, bea bere carlsberg si se uita la tzeasta lu ala.
----------------------------- Viitorul suna ocupat. |
"Pe cheiul de la intrarea maritima in Copenhaga
se afla statuia cea mai cunoscuta in Danemarca: Mica Sirena. Creata in 1913 de sculptorul Edvard Eriksen in semn de omagiu adus eroinei din povestirea lui Hans Christian Andersen, aceasta statuie fragila din bronz de dimensiuni mult mai mici decat te-ai astepta, a devenit simbolul orasului Copenhaga si al intregii tari." E uite ca nu mai e... :lol: |
Io cred ca a ushchit-o indienii nostri! Nu atat ca sa se rezbune pa hamletzi, ci ca s-o bage la topit.
Socheres! ---------------------- Viitorul suna ocupat. |
Mai mult ca sigur. Si ca sa fie treaba facuta bine...au mai bagat tzigancili noastri si un blestam pentru Urs Mayer macati-as...ca cica e tristi puradeii si bulibashele din cauza lui.
|
Ba, n-o mai dati in caterinca, ca e trist ce s-a intimplat la meci.
|
Frate, asta e nivelul tarii.
Nici la faza finala a campionatului mondial de filme, automobile, productivitatea muncii, industrie, agricultura sau turism nu ne-am mai calificat de mult. Suntem cam la toate pe penultimele locuri din europa, depasim doar albania si moldova. D-aia semnez eu cu viitorul suna ocupat. :( ------------------------- "Nu va bucurati, nu ninge, scuipa deasupra noastra plictisitii din paradis" |
Propun ceva. Decit sa ne aburesti aici in vizuina cu povesti vinatoresti, pui mina si deschizi un bar, ca tot suntem in Cafenea. Si, cum am citit eu intr-o revista, noi venim si plingem cu capu' pe mese si tu, in functie de cit de grava e problema noastra, ne dai sfaturi. Sau shoturi de tequilla. Sa zicem ca mie mi-a iesit un cos pe git. Tu zici ca problema asta de importanta vitala merita clar trei shot-uri. Si tot asa. Postea, il aducem pe doctorul Marx-fara-frica si ii punem intrebari legate de reproducere, ca la radio. OK?
|
All times are GMT +2. The time now is 15:00. |