![]() |
Cati dintre voi au vazut emisiunea Nasul de pe B1TV cand a fost si Alex Leo Serban acolo??
Mie la emisiunea aia mi-a placut cel mai mult cand a intrat in legatura directa Pruteanu... |
bah, mishto ca l-au nominalizat pe "travestitul" ala....
Parerea mea! :lol: |
mda... vazut si io nominalizarile
ar fi trebuit, din start sa zboare filthy fily care se tot pisiceste si e enerventa si urata si unu din rockerii aia pletosi |
Originally Posted by KORBEN:
las ca bagabontzii aia cu plete (care nici macar nu E rockeri!), au potential pentru niste partide de sex tantric... :lol: |
ia????
sex tantric.....citind "ghidul incepatorului in sex tantric", brosura2, pagina 17, la capitolul cerinte nu am intalnit pt barbati cum ar fi cerut sau un avantaj sa aiba plete slinoase(sau nu) io zik sa zboare toti trei din casa si s`o puna de tantra in vrun subsol mai nou ma calca pe nervi si virgina( nume predestinat pt parasute) sper ca pana al momentul ejacularii ei afara din casa si inapoi p strada undei e loku sa aiba parte macar de un fisting, asa pt impresia artistica.... si andrea rai cu silicoane care mi se pare ca ar cam manevra lucrurile in defavoare lu tino....sau toni??/ whatever |
Originally Posted by KORBEN:
bey, m-am referit la ei doi, având in vedere ca unul e si "artist" (nu stiu ce dreaq face el cu guasele alea!) iar alalat e barman (freaca toata noaptea sticlute si cock-tailuri la gagici si poponauti!)... si io zic sa zboare toti baietii la andreea raicu pe silicoane in studioul BB si sa vedem atunci ce-o sa iasa acolo... |
un money-shot la grup pe silicoanele noi ale lui raicu?
n`au aia din casa fete si bani d`asa ceva... desi ar fi interesant da cum exista xxl o sa le trimit un scenariu care sa includa si secventa sugerata de tine cine stie poa` devin scenarist de filme x |
toate discutiile astea dsp BB de la tv ma scot din sarite
in special pruteanu care considera ca Fu taiul e ceva nesanatos si nu se p[ractica decat intre profesor si studente, in debara, cu lumina stinsa, intre borcane de zacusca si Cna-ul care SUGE PUUUUUUULAAAAAAAAAAA24/7 siktir |
Hai copii! Ca shi-au tras-o 2 dintre ei. CNA-ul freaca menta. Asha cum Andreea a facut un blow job la Daniel, asha CNA-ul face blow job-ul la Prima TV!!! Shi asta e numai inceputul...de acum vom vedea pe strada numai romani fericitzi. La BB e sex live!!! Viva la rating!!!
|
Dar nu au facut cine stie ce...........i-ati vazut pe aia din Breazilia???Acolo ratting :D :wink:
|
E sex live pe dracu... Ca cenzureaza Prima si CNA de te doare capu... mai bine ne da o imagine cu niste patratele frumos colorate si se duc dracu'.... :x
|
Originally Posted by BeNnY:
Asta e mesaj din seria "Most funniest posts on CineMagia"..."patratzele frumos colorate"...Bestial Bennito! :lol: |
Aseara la Iaso! bb a participat si un critic de film M. Chirilov
cam ciudatel in comportament.... sa fie oare... 8) ? |
Originally Posted by blitz43:
|
Originally Posted by blitz43:
ce sa zic... l-ati prins, vrajitoarelor! :roll: can u define: 'ciudatel'? &: aren't we all?... PS o sa fiu si eu, next week; atunci sa vezi 'freak show'! :P |
O sa fii la Salut BB? Sa ne spui si noua in ce seara
|
Pe cinemagia sunt fani Big Brother :o :o :o ????????????
mamaaaaaaaaa doamneeeeeeeee, rau ati ajuns mai fratilor, daca va uitati la idiotenia aia... :D :D :D |
... care cum s-ar zice...e groasa fratilor....(pardon de expresie :D )
|
Originally Posted by cherryblossom:
nu-i chiar asa de groasa...daca citesti bine threadurile :P ...doar ca ALS, nu ca mi-ar displacea cronicile lui... in rest, de ce sa nu te uiti la BB???, asta numai o data pe saptamana |
se intampla ceva interesant o data pe saptamana la big brother? nu prea cred... dar daca tu zici... :o , poate ASL asta (ASL = age, sex, location :lol: sau ce?) stie mai bine...
prefer sa merg impotriva curentului... :wink: |
All times are GMT +2. The time now is 20:15. |