![]() |
BRE, o bat, da' DIN DRAGOSTE! :D :D :D :wink:
|
casa de piatra fratioare!
|
Idem Blitz!!!!
|
:o mah, care mergeti pe la SNAPULTURA, vinerea viitoare? La Arenele Romane....
PROMIT :wink: sa fac cinste cu o bere (in masura finantelor :o )!!! se fac inscrieri.... |
Originally Posted by blitz43:
Blitz43...eu inteleg ca tie itzi plac filmele de groaza...dar nici chiar in halul asta... ;) :lol: |
lasa ca te faci tu mare si o sa vezi tu / nimeresti tu peste una care o sa te apuce si o sa te traga de par in casa si gata se va termina cu bericile si cu timpul pierdut pe cinemagia treci si adu bani in ca sa luam aer conditionat
|
Se pare ca vorbesti din experienta...
|
danny, piron e prea infantil ca sa fie insurat, deci vorbeste din patru stelute.
bliz43, felicitari. |
ai dreptate toni eu nu sunt sot sunt eternul amant asa ca pazasteti prietena sau nevasta ca ii fac capul mare si o fac sa cada la asternut...
|
hmmm....si eu care credeam ca ajunsesem sa insemn ceva pentru tine.... :D
|
draga tu esti ceva de suflet mai presus de orice eu vorbeam cu toni doar de lucruri carnale cum ar fi nevastasa...
|
bine iubire...daca zici tu.... :D
|
Originally Posted by toni:
Hmm...ba eu cred ca vorbeste din opt stelute...ca trebuie folosit diminutivul. |
bah, nu mai râdeti, ca "treaba asta" se ia! :D
|
Am rasfoit de cateva ori revista Igloo, habitat & arhitectura, si de fiecare data m-am oprit asupra "criticii" de film a Giuliei Dobre, care te da pe spate. Femeia asta cred ca isi face o lista cu cuvinte pompoase si idei "interesante si inteligente" pe care sa la folosesca in fiecare articol indiferent daca aceste idei sau cuvinte au vreo legatura cu filmul comentat. Cititi-o si voi pe femeia asta: o sa va distrati.
|
Daca nu aveti ce sa faceti cu 15000 d elei, cumparati-va 'Romania Literara'. Poezii penale, fara rima, cu cai albi pe cimpii si imperecheri de ritm. Pe undeva, pe la mijloc, o cronica de ALS la TIFF, si, legat tot de lumea filmului, un excerpt dintr-o carte ce va aparea la Humanitas, dedicata regizorului Luis Bunuel.
|
si mai tii minte cum se numeste cartea?
|
Ma uit maine pe revista si iti zic. Oricum, cartea e in curs de aparitie. Intra pe humanitas.ro poate o gasesti acolo.
|
Ii zice 'Ultimul meu suspin', e in curs de aparitie si e scrisa cu Carriere ("Cercul mincinosilor", ed. Humanitas).
|
Ambra,lasa Romlit.-ul sa-si traiasca hibernarea!Ai citit Obsv.Cult. de saptamana trecuta?Un halucinant articol despre Lynch,intitulat "Postmodernismul progresiv".Scris, probabil,de un postmodernist degresiv in regres,ca eu n-am inteles nimic.Serios!Destupa-ma tu, seniorita!
|
All times are GMT +2. The time now is 17:48. |