Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Intilnirea forumishtilor cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82354)

emanuel 11 Apr 2003 16:17

Dupa multe discutii avute cu ceilalti colegi ai mei am hotarat ca intalnirea sa aiba loc candva la mijlocul lunii mai (15-19 mai, intr-o zi) in functie de filmul (ele) pe care am stabilit sa il(le) vedem.
InterCom-ul cu care am vorbit deja, ne poate pune la dispozitie pentru o vizionare copia tradusa a filmului Anger Management / Al naibii tratament! (premiera 13 iunie!), o super comedie cu doi actori la fel de "super" Adam Sandler si Jack Nicholoson (o sa spuneti ca am ceva cu Sandler, de am ales si pentru aceasta vizionare tot un film cu el, dar va asigur a fost o pura intamplare... si poate mai facem rost de inca un film, ca sa nu fie discutii...).
Locul am zis sa fie totusi "Hanu' lu' Manuc" pentru ca este oarecum in centru si daca vin si cei din provincie, intreband pe cineva pot ajunge usor.
In plus sa speram ca va fi cald in acea zi ca sa putem "sta cu burta la soare (a se citi sta la discutii) si manca mici" :lol: Mi s-a facut foame deja, mai bine nu ziceam...

Ei ce spuneti?
Sunteti Pro? sau... Contra?

blitz43 11 Apr 2003 16:36

PROOOOOOOOOOOOO!
Pro sa fi, da' sa-ti revii!
PAREREA MEA!

Ambra Blu 11 Apr 2003 17:10

Pro...Motor!
This is a wrap-up!

Danny 13 Apr 2003 00:31

De acord.

Demona 13 Apr 2003 11:22

..AMEN!

..finally.......dupa multe dezbateri...eu zic..alejetzi week-endu`..ca yo vreau la Bucureshti!!! Ca dupa ultimele veshti ashtia nu imi dau concediu la lucru` ca duc angajatzi noi shi trebuie instruitzi...asha ca...WEEK-END!!! pls..pls...pick me!...pick Demona!!! :P Thank you! ;) ...In rest...intru` totul de acord cu emanuel! :P

snatchro 14 Apr 2003 11:57

Da, mi-ar placea sa ne intalnim. Unde, mi-e indiferent, in limitele rezonabilului. In weekend ar fi cel mai bine, dar nici in timpul saptamanii nu zic nu.
Si m-ar mai tenta un Anger Management dupa ce am vazut trailerul la Studio. Vrabia malai viseaza...

iadrianik 14 Apr 2003 13:46

O intalnire in weekend cred ca e totusi de preferat uneia in cursul saptamanii cand unii dintre noi sunt la cursuri sau la serviciu.

toni 14 Apr 2003 17:50

Hai Emanuel, pune intilnirea in weekend...Am o rugaminte, daca intirzii, comanda-mi si mie 4-5 mici si o bere, si cu a doua fac eu cinste..

Demona 14 Apr 2003 18:54

..uhmmm....

...bey!!!..pe mine cine ma ia de la gara?! :P

Leonard 15 Apr 2003 03:08

Eu! 8)

emanuel 15 Apr 2003 08:10

Originally Posted by toni:

Hai Emanuel, pune intilnirea in weekend...Am o rugaminte, daca intirzii, comanda-mi si mie 4-5 mici si o bere, si cu a doua fac eu cinste..

S-a facut! :P

christi 15 Apr 2003 09:19

Si eu sint PRO... dar sa fie in weekend...

Danny 16 Apr 2003 00:44

Toni...vezi sa nu intarzii prea mult...ca s-ar putea sa ramai fara ei. Oricum nu sunt buni reci... :)

Semaca 16 Apr 2003 13:27

Chiar daca am fost cam ocupat in ultima vreme, abia astept sa ne mai vedem o data!!
Si eu pun o vorba buna pt. week-end!!

toni 16 Apr 2003 17:33

Originally Posted by Danny:

Toni...vezi sa nu intarzii prea mult...ca s-ar putea sa ramai fara ei. Oricum nu sunt buni reci... :)

las' ca ai tu grija de ei....:-)

Danny 17 Apr 2003 00:36

Pai daca vad ca nu vii si nu vii...iti dai seama ca o sa ma sacrific... :wink:

Demona 17 Apr 2003 14:44

...bummer!

..have fun guys!..eu nu mai vin...shi de Pashti lucrez... :cry: ...daca ajung la Bucureshti...inseamna ca mi-am dat demisia...Guys..promitetzi-mi ca va imbatatzi pentru mine...ca o sa betzi atat....ca o sa simt shi eu alcoolu` ! 8)

Danny 17 Apr 2003 23:20

Stai linistita Demona...il vei simtzi...in mesajele noastre de a doua zi :lol:
Dar poate totusi vii...

Demona 18 Apr 2003 15:20

..thx Danny pentru incurajari....va raman datoare! ;) Once again...have fun!!!

blitz43 18 Apr 2003 19:47

sAL'!
POoate daca ne-am incorda toti forumistii un pic, l-am convinge pe seful tau sa-ti dea un S.R.L. Ce ziceti?!?
PAREREA MEA!

All times are GMT +2. The time now is 01:13.