![]() |
Originally Posted by Nightwane:
DECI, ma refer strict la Godzilla-ul american. Adica Godzilla. daca ar fi sa ne luam dupa imdb, asta e singurul film cu/despre Godzilla/Gojira care are titlul oficial "Godzilla", titlul mentionat in post-ul meu. PS. n-am vazut Gojira-uri complete, astfel ca nu fac nicio afirmatie in ceea ce le priveste |
Originally Posted by elend:
Lol, ce pe din afara esti:) |
oare s-a prins ca Tyler e unul si acelasi? :D
|
I doubt :((
Oricum, on-topic: Nu exista finaluri tampite, ci filme tampite :D |
Originally Posted by neanae:
hai k asta-i buna! da ce trebuia sa faca jim cameron - sa nu mai scufunde nava?? :lol: |
Dacä era original, da! :w00t:
Asta-mi aminteste de o listä care se plimba acu' vreo cinci ani prin e-mail-uri: zece motive pentru care "Star Wars" e mai bun ca "Titanic". Cel mai tare era: - Toatä lumea stia de la-nceput cä vaporu' o sä se scufunde; da' cine s-ar fi asteptat la: "Luke, I'm yoh faddah!"...? |
ce nashpa k nu pot sa postez o reclama mortala la 'improve yr english': un f june neamtz (nu's cum se keama meseria lui: ala de intra in leg. cu navele de la pupitru) primeste un sos de la o nava pe cale sa se scufunde... vocea spune, disperata: 'we are sinking! we are sinking!!' la care germanu - f tacticos, cum il stim - se apropie timid de microfon si zice, cu un puternic accent teuton: 'this is the gerhmann crew. vat are you sinking about?'
|
Reminds me:
A guy knocks at the door of Henry Kissinger's office, opens it and finds him riding his secretary on the desk. Shyly, he asks: "Mr. Kissinger?" "You blind, man? I'm fu.cking 'er!" Sau aia cu: "God shave our gracious Queen...!" Sau aia cu italianul la hotel (da-i prea lungä ca s-o scriu aici; altä datä, la "Bancuri"). |
Originally Posted by Pitbull:
i guess u unconsciously subjected mr kissinger to the ultimate humiliation! :w00t:[/u] |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Uite ca si pitbull a facut schema "triplu ª cu dublu flik-flak spate" :P |
In timp ce tu scriai, eu corectam de zor mesajul!
Norocul meu c-am fost mai rapid! N-a apärut aia cu "Last edit... blabla". |
tocmai aia nu intelegeam de ce nu aparuse...de aia ti-am dat si calificativul extrem de inalt "DUBLU flik-flak spate" PS. a propos, de ce nu a aparut mesajul de last edit? nici la asta, ultimul tau mesaj, nu a aparut! how come? |
Apare doar dacä editezi DUPA ce s-a postat un räspuns (ca sä nu încapä vreo îndoialä, în caz cä...). Altfel, câtä vreme mesajul täu e ultimul, esti liber sä-l editezi pe furis de câte ori vrei.
|
una bucata final imbecil si pt 'saw'.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
:lol: daca s-ar termina filmul cu scufundarea maiestoasa a vaporului ar fi ok :happy: |
sincer sa fiu, primul film de care-mi amintesc acum, cu un final ce nu mi-a placut a fost "Before Sunset"...dar poate pt. ca eram jumate adormit cand l-am vazut ;)
|
Originally Posted by fanroxette:
acu nu trebuie sa-ti placa filmul enorm cum imi place mie, lui Leonard sau mai stiu eu ci...dar sa zici k e primul "sfarsit imbecil" care iti vine in minte, e grav de tot!daca nu chiar absurd! nici nu stiu ce sa zic, sa-ti dau argumente pentru care sfarsitul mi se pare frumos (jocul personajelor, atmosfera, muzica, ultima replica a fiecaruia, semnificatia etc.), ai putea sa-mi zici ca sunt prea sensibil, soft sau mai stiu eu ce....oricum recomandarea mea e sa stai treaz si sa (re)vezi filmul!eventual si before sunrise sa mai intelegi niste faze! |
ok man, stiu ca nu e un film de criticat, crede-ma ca sunt si eu in "categoria" asta soft..m-ar referit strict la final...ok, trebuie sa-l revad, asta-i sigur....despre "Before Sunrise" jos palaria! :)
|
Originally Posted by Supastar:
scuze ca intervin in conversatia voastra, dar lamuriti-ma si pe mine: aia doi nu raman impreuna nici de data asta, nu ? si, cum raspunsul nu poate fi altul decat DA, cu toate ca nu neg in nici un fel calitatile acestui film pe care de altfel nici nu l-am vazut, de ce, totusi, ne-am uita la filme al caror final este atat de evident ? :( adica, te poti uita la o ecranizare (dupa ce ai citit in prealabil cartea), la o dramatizare a unei piese etc. (la acestea ne uitam ca sa vedem cum se ajunge acolo - pt regie, pt atmosfera, pt actori) --- dar totusi, la un film al carui scenariu nu este inspirat de un alt material... :? |
Originally Posted by notorious:
De aia!
Mi se pare aiuristic ce spui tu. De ce sa ne uitam la toate filmele cu scenarii originale pentru sfarsit? E absurd. Faci o diferentiere lipsita de orice importanta. Nu te uiti la un film pentru sfarsitul scenariului indiferent daca este adaptat sau original! Nu pot sa fiu de acord cu nimic din ce spui tu aici. La orice film te poti uita pentru "cum se ajunge acolo - pt regie, pt atmosfera, pt actori"! Si astea sunt motive mult mai bune decat curiozitatea asupra finalului! |
All times are GMT +2. The time now is 21:45. |