![]() |
Ideea mi-a venit uitindu-ma la topul filmelor de pe acest site, etc, etc...
Ideea ti-a venit de pe site-ul IMDB, citind in mod repetat cuvintele "overrated" si "underrated" la cronici. Sunt sarcastic, nu ? |
Cel mai subevaluat film din toate timpurile este, fara doar si poate,
"Revenge", cu Costner, Stowe si Quinn. Bag mana in foc ca multi dintre voi nici macar n-au auzit de el. Ce dovada mai buna vreti ? Cel mai supraevaluat este, in opinia mea, Titanic. |
[quote="Falconet"]
|
[quote="Falconet"]
LOL! :lol: |
Eee, si tu acum!
Lasä omu-n pace, Supi, ce te iei de el? Ce, tu n-ai dat niciodatä cu stângu-n dreptu'? ;) |
Quote:
Citeºti cronicile de pe imdb? lol :lol: . |
Originally Posted by crin3l:
|
supraevaluate: poseidon, mr and ms smith, the break-up, american dreamz, omen (originalul e de zeci de mii de ori mai bun), titanic etc
subevaluate: finding forrester, fratia lupilor, eternal sunshine of the spotless mind p.s.: mie crash mi s-a parut extraordinar (nu contest ca nu e "inspirat") datorita faptului ca are curaj sa infatiseze "the real american life" dar mai ales sa exporte aceasta imagine, ca sa nu vorbim de interpretare, regie si mai ales individualitatea actorilor |
Originally Posted by diana_de_ville:
ba poseidonu' asta nou mi s-a parut underrated. |
has it even been rated yet??? :shock:
|
cel mai subevaluat film din ani '90 dupa parerea mea este Starship Troopers alu Paul Verhoeven
|
Originally Posted by horney1:
da de unde |
parerea mea ca cele supraevaluate sunt care au avut prea mult succes la box-office, iar cele subevaluate care au fost insuccese.
Sa incpem - subevaluate:master&commander :(( , the island, lucky number slevin -supraevaluate:titanic, the break-up :x . Cam atat imi vine in minte. |
Originally Posted by Prince of Persia:
Nu. Supraevaluat e cand lumea il lauda mai mult decat merita. De ex. Shawshank Redemption, pe care nu l-a prea vazut lumea la cinematograf, deci n-a fost un succes, dar apoi a devenit popular si acum e pe locul 2 la imdb, ceea ce il face sa fie supraevaluat, fiindca nu este intr-adevar al doilea cel mai bun film din istoria omenirii (desi e un film foarte bun). Subevaluat e cand criticii nu il suporta desi de fapt e un film bun (v. Fight Club sau chiar Citizen Kane la lansare) Dupa regula ta, filmele lui Uwe Boll sunt underrated fiindca nu merge lumea sa le vada.
Quote:
|
Originally Posted by Cinemania:
|
filmul a fost evaluat dupa cum este, adica de la prost sper bunisor..efecte fainutze, in rest just your usual B movie
|
Cel mai bun film alui Verhoeven :happy: . SI NU ESTE UN B MOVIE |
|
[quote="horney1"]