Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filme supraevaluate, filme subevaluate (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81740)

Falconet 07 Jun 2006 21:42

Ideea mi-a venit uitindu-ma la topul filmelor de pe acest site, etc, etc...

Ideea ti-a venit de pe site-ul IMDB, citind in mod repetat
cuvintele "overrated" si "underrated" la cronici.
Sunt sarcastic, nu ?

Falconet 07 Jun 2006 21:45

Cel mai subevaluat film din toate timpurile este, fara doar si poate,
"Revenge", cu Costner, Stowe si Quinn.
Bag mana in foc ca multi dintre voi nici macar n-au auzit de el.
Ce dovada mai buna vreti ?
Cel mai supraevaluat este, in opinia mea, Titanic.

Falconet 10 Jun 2006 11:42

[quote="Falconet"]

Supastar 10 Jun 2006 12:14

[quote="Falconet"]
LOL! :lol:

Pitbull 11 Jun 2006 01:41

Eee, si tu acum!
Lasä omu-n pace, Supi, ce te iei de el? Ce, tu n-ai dat niciodatä cu stângu-n dreptu'? ;)

Sinnerman 11 Jun 2006 10:53

Quote:

Ideea ti-a venit de pe site-ul IMDB, citind in mod repetat
cuvintele "overrated" si "underrated" la cronici.
Sunt sarcastic, nu ?

Citeºti cronicile de pe imdb? lol :lol: .

mizerie 10 Jul 2006 01:53

Originally Posted by crin3l:

Amelie - supraevaluat - apreciez doar originalitatea la acest film...

Beeeeep. :hmm: . Deci daca nu cunosc, nu discut.

diana_de_ville 15 Jul 2006 02:24

supraevaluate: poseidon, mr and ms smith, the break-up, american dreamz, omen (originalul e de zeci de mii de ori mai bun), titanic etc
subevaluate: finding forrester, fratia lupilor, eternal sunshine of the spotless mind

p.s.: mie crash mi s-a parut extraordinar (nu contest ca nu e "inspirat") datorita faptului ca are curaj sa infatiseze "the real american life" dar mai ales sa exporte aceasta imagine, ca sa nu vorbim de interpretare, regie si mai ales individualitatea actorilor

Nightwane 15 Jul 2006 10:02

Originally Posted by diana_de_ville:

supraevaluate: poseidon,

ba poseidonu' asta nou mi s-a parut underrated.

Supastar 15 Jul 2006 10:51

has it even been rated yet??? :shock:

horney1 25 Jul 2006 17:32

cel mai subevaluat film din ani '90 dupa parerea mea este Starship Troopers alu Paul Verhoeven

Cinemania 25 Jul 2006 21:41

Originally Posted by horney1:

cel mai subevaluat film din ani '90 dupa parerea mea este Starship Troopers alu Paul Verhoeven

da de unde

Prince of Persia 25 Jul 2006 22:42

parerea mea ca cele supraevaluate sunt care au avut prea mult succes la box-office, iar cele subevaluate care au fost insuccese.

Sa incpem - subevaluate:master&commander :(( , the island, lucky number slevin
-supraevaluate:titanic, the break-up :x .
Cam atat imi vine in minte.

Cazeemeer 25 Jul 2006 23:00

Originally Posted by Prince of Persia:

parerea mea ca cele supraevaluate sunt care au avut prea mult succes la box-office, iar cele subevaluate care au fost insuccese.

Nu. Supraevaluat e cand lumea il lauda mai mult decat merita. De ex. Shawshank Redemption, pe care nu l-a prea vazut lumea la cinematograf, deci n-a fost un succes, dar apoi a devenit popular si acum e pe locul 2 la imdb, ceea ce il face sa fie supraevaluat, fiindca nu este intr-adevar al doilea cel mai bun film din istoria omenirii (desi e un film foarte bun). Subevaluat e cand criticii nu il suporta desi de fapt e un film bun (v. Fight Club sau chiar Citizen Kane la lansare)
Dupa regula ta, filmele lui Uwe Boll sunt underrated fiindca nu merge lumea sa le vada.

Quote:

ca sa nu vorbim de interpretare, regie si mai ales individualitatea actorilor

Da, in zilele noastre individualitatea e foarte importanta... de prea multe ori nu poti deosebi actorii intre ei in filme... noroc ca astia cu Crash au stiut sa remedieze problema asta, ca altfel era vai si amar.

horney1 26 Jul 2006 12:40

Originally Posted by Cinemania:

da de unde

Da te rog frumos sa motivezi ! ;)

Cinemania 26 Jul 2006 13:34

filmul a fost evaluat dupa cum este, adica de la prost sper bunisor..efecte fainutze, in rest just your usual B movie

horney1 26 Jul 2006 14:24

filmul a fost evaluat dupa cum este, adica de la prost sper bunisor..efecte fainutze, in rest just your usual B movie

Da de unde eu nu sunt de aceas parere cu tine . In primul rad filmu este bazat pe un roman alui Robert A. Heinlein :) cu acelas nume Starship Troopers si povesteste despre un viitor foarte indepartat in care omenirea este la razboi cu o rasa de insecte uriase Verhoeven si Ed Neumeier (screenwriter) au luat romanul clasic alu Heinlein's si au "plantat " in el "Verhoeven social satire" :lol: (at cumva nu am cum sa ii zic ) . In film tot pamantul este guvernat 100 % de fasism ( un fel de ce sar fi intamplat daca Germania castiga WWII) In acelas timp mai satirizeaza propaganda militara a vremi . Fiind un film de Verhoeven puteti sa va asteptati la nuditate si mult GORE si niste efecte speciale inredibile si azi arata filmu superb nu inteleg cum a castigat Titanic oscar pentru efecte speciale . Folosind modele "traditionale" si CGI au creat un film super cool (kewl ^^ :P ) prezentand niste scene pline cu detaliu.
Cel mai bun film alui Verhoeven :happy: . SI NU ESTE UN B MOVIE

MinRep 26 Jul 2006 14:40

romanul clasic alu Heinlein's

Clasic? :huh:

au "plantat " in el "Verhoeven social satire"

Maybe... Da' eu nu as face caz din chestia asta.

In film tot pamantul este guvernat 100 % de fasism ( un fel de ce sar fi intamplat daca Germania castiga WWII)

Aici nu e nimic de comentat, dar viziunea asupra subiectului e destul de simplista (asta ca sa nu folosesc un alt termen mai categoric)... Mai ales pentru anii '90.

SI NU ESTE UN B MOVIE

Ba da, ESTE! :P Ca de altfel, cam tot ce a facut Verhoeven. Dar asta nu inseamna ca filmul trebuie sa fie prost. Eu subsciu, totusi, la parerea lui Cinemania. "Starship Troopers" e un film peste care se poate sari usor, fara regrete. Si nu este nici chiar in totalitate overrated: pe imdb.com are o medie destul de mare.

Cinemania 26 Jul 2006 14:49

[quote="horney1"]

In primul rad filmu este bazat pe un roman alui Robert A. Heinlein :) cu acelas nume Starship Troopers

si ce-i daca e bazat oe un roman?...nu-l face bun

Fiind un film de Verhoeven puteti sa va asteptati la nuditate si mult GORE

un futai in cort ti se pare multa nuditate?

si niste efecte speciale inredibile si azi arata filmu superb nu inteleg cum a castigat Titanic oscar pentru efecte speciale

nu intelegi...

Cel mai bun film alui Verhoeven

da' cum sa nu...pana la asta mai sunt Total Recall, Soldier of Orange si RoboCop...cat despre Starship Troopers, filmul face parte dintr-o serie de filme proaste, inceputa cu Showgirls si terminata (?) cu Hollow Man.

horney1 26 Jul 2006 15:07

Mai tu esti Gica Contra :) parca as vorbi cu pereti :P :sleep:

All times are GMT +2. The time now is 12:10.