Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Actrite (chiar) interesante (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81624)

Frodo 17 Mar 2003 23:52

Hell_Girl, exact asta scriam eu acum, ca Julianne Moore mi-a placut foarte mult in Sfarsitul Aventurii !! :lol:

Hell_Girl 18 Mar 2003 00:47

Cu modestie: Great minds think alike! :)

iadrianik 18 Mar 2003 11:27

pe asta nu l-am vazut :cry: . cu ce e?

Hell_Girl 18 Mar 2003 11:42

The End of the Affair este un film din 1999 cu Ralph Finnes, Julianne Moore si Stephen Rea.

imdb:"On a rainy London night in 1946, novelist Maurice Bendrix (Ralph Fiennes) has a chance meeting with Henry Miles (Stephen Rea), husband of his ex-mistress Sarah (Julianne Moore), who abruptly ended their affair two years before. Bendrix's obsession with Sarah is rekindled; he succumbs to his own jealousy and arranges to have her followed. As the investigation progresses, we learn the reason for their separation. During a bombing raid, Sarah struck a bargain with God to sacrifice their relationship-in exchange for Bendrix's life. When Bendrix reappears in her life, Sarah realizes that her promise to God has become impossible for her to keep."

iadrianik 18 Mar 2003 14:12

mersi :P

Poison 18 Mar 2003 14:26

Hell-Girl, erai sau nu erai la discutia despre povestirea filmelor pe Forum, cu tot cu finaluri, de-a fir a par? Daca omul vrea sa citeasca sumarul filmelor in loc sa le vada, da-i adresa site-ului, dar chestia cu liptul textului e chiar naspa... Eu tin minte si acum cu cita surpindere si incintare am descoperit povestea din punctul ei de vedere... Foarte frumos!

Hell_Girl 18 Mar 2003 23:45

Nu, nu prea eram la discutia aceea. Sorry, n-o sa mai fac alta data.

Leonard 18 May 2003 01:25

Revin cu completari la aceasta rubrica, nu pentru ca le-as fi uitat cand am postat la pagina anterioara, ci pentru ca filmele care m-au decis in privinta acestor actrite le-am vazut intre timp:

Emily Watson (Breaking The Waves, Punch-Drunk Love)

Holly Hunter (The Piano, Raising Arizona, Things you can tell just by looking at her)

Patricia Arquette (True Romance, Lost Highway, Bringing out the dead, Stigmata)

eladax 02 Nov 2003 16:09

-juliane moore-feminista din big lebowsky (" do like sex, mister lebowsky? or coitus, in parlance of our times":), magnolia, far from heaven
-gena rowlands-a woman under influence, gloria

Gaandalf 02 Nov 2003 18:30

Haidetzi sa va dau io' un nume al unei actritze frumoase, inteligenta, sexy ... shi super interesanta :

Shannyn Sossamon ... nu este chiar asha de "popular" da mie mi se pare cea mai frumoasa actritza ... poate k shi varsta mea are cuvinte de spus ... da am vazut-o in diferite ipostaze ... shi in filme shi imi place la nebunie ...

Dk va intrebatzi cumde shtiu k este inteligenta ... I READ SHIT! :D

Dan Gerose 03 Nov 2003 18:29

Si eu sunt fan

Si eu sunt fan Shannyn Sossamon. A fost superba in Rules of Attraction.

Alex Leo Serban 04 Nov 2003 10:57

eu o prefer pe amanda peet.
si - oarecum din zona 'independent cinema' - chloe sevigny si selma blair. da acolo mai sint si parker posey, leelee sobieski si cite si mai cite...
toate cu nume ciudate :wink:

Leonard 13 Nov 2005 18:42

UPDATE:
Adrienne Shelly (The Unbelievable Truth, Trust)
Giovanna Mezzogiorno (L'Ultimo Bacio, La Finestra di Fronte)
cu ocazia asta le declar ºi cele mai frumoase actriþe pe care le-am vãzut.

A|ma 10 Dec 2005 09:55

am vazut aseara THE SLEEPING DICTIONARY cu Jessica Alba si mi`a placut la nebunie mi`am schimbat complet parerea despre aceasta actrita :w00t:

qwerty 12 Feb 2006 11:02

Kirsten Dunst in CRAZY & BEAUTIFUL.

SPINNING 12 Feb 2006 12:06

Jodie Foster, Nicole Kidman, Emma Thompson, Kristin Scott Thomas, Charlize Theron, Julianne Moore,
...si se pare ca Reese Witherspoon e din ce in ce mai apreciata de critici, desi are si roluri mai slabute

ATB4FOREVER 16 Feb 2006 14:15

preferate:

1. Monica Bellucci :love:
2. C. Zeta Jones
3. Rene Russo
4. Mila Yovovici ( pt. Resident Evil si Al 5-lea element )
5. Tara Reid ( dupa aparitia la Nasu' /talk show-ul lui Radu Moraru, unde a aratatca nu este o scopie fitoasa ca altele, de exemplu Kidman )

qwerty 19 Mar 2006 22:32

Gwyneth Paltrow pentru PROOF.

raptor 20 Mar 2006 13:44

Patrick Stewart in Star Trek

Cinemania 20 Mar 2006 14:19

Originally Posted by raptor:

Patrick Stewart in Star Trek

si desigur in X-Men :D

All times are GMT +2. The time now is 17:35.