![]() |
Hell_Girl, exact asta scriam eu acum, ca Julianne Moore mi-a placut foarte mult in Sfarsitul Aventurii !! :lol:
|
Cu modestie: Great minds think alike! :)
|
pe asta nu l-am vazut :cry: . cu ce e?
|
The End of the Affair este un film din 1999 cu Ralph Finnes, Julianne Moore si Stephen Rea.
imdb:"On a rainy London night in 1946, novelist Maurice Bendrix (Ralph Fiennes) has a chance meeting with Henry Miles (Stephen Rea), husband of his ex-mistress Sarah (Julianne Moore), who abruptly ended their affair two years before. Bendrix's obsession with Sarah is rekindled; he succumbs to his own jealousy and arranges to have her followed. As the investigation progresses, we learn the reason for their separation. During a bombing raid, Sarah struck a bargain with God to sacrifice their relationship-in exchange for Bendrix's life. When Bendrix reappears in her life, Sarah realizes that her promise to God has become impossible for her to keep." |
mersi :P
|
Hell-Girl, erai sau nu erai la discutia despre povestirea filmelor pe Forum, cu tot cu finaluri, de-a fir a par? Daca omul vrea sa citeasca sumarul filmelor in loc sa le vada, da-i adresa site-ului, dar chestia cu liptul textului e chiar naspa... Eu tin minte si acum cu cita surpindere si incintare am descoperit povestea din punctul ei de vedere... Foarte frumos!
|
Nu, nu prea eram la discutia aceea. Sorry, n-o sa mai fac alta data.
|
Revin cu completari la aceasta rubrica, nu pentru ca le-as fi uitat cand am postat la pagina anterioara, ci pentru ca filmele care m-au decis in privinta acestor actrite le-am vazut intre timp:
Emily Watson (Breaking The Waves, Punch-Drunk Love) Holly Hunter (The Piano, Raising Arizona, Things you can tell just by looking at her) Patricia Arquette (True Romance, Lost Highway, Bringing out the dead, Stigmata) |
-juliane moore-feminista din big lebowsky (" do like sex, mister lebowsky? or coitus, in parlance of our times":), magnolia, far from heaven
-gena rowlands-a woman under influence, gloria |
Haidetzi sa va dau io' un nume al unei actritze frumoase, inteligenta, sexy ... shi super interesanta :
Shannyn Sossamon ... nu este chiar asha de "popular" da mie mi se pare cea mai frumoasa actritza ... poate k shi varsta mea are cuvinte de spus ... da am vazut-o in diferite ipostaze ... shi in filme shi imi place la nebunie ... Dk va intrebatzi cumde shtiu k este inteligenta ... I READ SHIT! :D |
Si eu sunt fan
Si eu sunt fan Shannyn Sossamon. A fost superba in Rules of Attraction.
|
eu o prefer pe amanda peet.
si - oarecum din zona 'independent cinema' - chloe sevigny si selma blair. da acolo mai sint si parker posey, leelee sobieski si cite si mai cite... toate cu nume ciudate :wink: |
UPDATE:
Adrienne Shelly (The Unbelievable Truth, Trust) Giovanna Mezzogiorno (L'Ultimo Bacio, La Finestra di Fronte) cu ocazia asta le declar ºi cele mai frumoase actriþe pe care le-am vãzut. |
am vazut aseara THE SLEEPING DICTIONARY cu Jessica Alba si mi`a placut la nebunie mi`am schimbat complet parerea despre aceasta actrita :w00t:
|
Kirsten Dunst in CRAZY & BEAUTIFUL.
|
Jodie Foster, Nicole Kidman, Emma Thompson, Kristin Scott Thomas, Charlize Theron, Julianne Moore,
...si se pare ca Reese Witherspoon e din ce in ce mai apreciata de critici, desi are si roluri mai slabute |
preferate:
1. Monica Bellucci :love: 2. C. Zeta Jones 3. Rene Russo 4. Mila Yovovici ( pt. Resident Evil si Al 5-lea element ) 5. Tara Reid ( dupa aparitia la Nasu' /talk show-ul lui Radu Moraru, unde a aratatca nu este o scopie fitoasa ca altele, de exemplu Kidman ) |
Gwyneth Paltrow pentru PROOF.
|
Patrick Stewart in Star Trek
|
Originally Posted by raptor:
si desigur in X-Men :D |
All times are GMT +2. The time now is 17:35. |