![]() |
3 Attachment(s)
consens cu Namaste: fetus.
Attachment 3127 o revenire la abatut, draguta, cred... Attachment 3129 si o alta revenire, mai sugestiva, la profilacticul de inceput: Attachment 3131 propunere: + - |
Rvn, stai asa, cum poate un fetus sa scrie ?
Fazele evolutiei individului numit "om": embrion, fetus, bebelus, copil, adolescent, tanar, adult, batran si cadavru. Pentru a doua imagine, va recomand sa vedeti Words and Pictures. Acolo o sa vedeti cum pasarile pe cabluri sunt virgulele unei propozitii :) A treia imagine e divina! =D> 100 de puncte! |
cea mai sugestiva si singura :P
![]() desuet |
N, esti fun!
=)) ![]() Restante Into - iaz Namaste - sperma (sa vad cine indrazneste! :-? ) Cretzulynne - sine de tren Namaste - desuet. |
Mai, nu ma denigra. Acolo e semen, ala din biblie, sper ca e si-acolo - n-am citit-o (nod to Emily, oh, she loves hyphens, too :x) - dar nu aia in engleza, aproapele!
SÉMEN s. aproapele (art.), (înv. și pop.) soț, (înv.) priatnicul (art.). (Ajută-ți ~ul!) :"> |
Originally Posted by Namaste:
ok, ok, cum zici tu :) Totusi, as vrea o imagine cu asta si aia >:) :-? (nectar masculin si nectar feminin), si aproapele/seaman :"> |
Daca-i zici seaman, n-am facut nimic. Of, strivesti corola si nu mai sunt fun... :|
|
Originally Posted by Namaste:
e totuna, draga. uite aici - seaman si nu, nu strivesc corola de minuni a lumii...:-* |
Stiu ca e, nu la asta m-am referit. Nevermind & carry on. :P
|
Bun, ramane astfel:
Restante: Into - iaz Namaste - SÉMEN s. aproapele (art.), (înv. și pop.) soț, (înv.) priatnicul (art.). (Ajută-ți ~ul!) Cretzulynne - sine de tren Namaste - desuet. Nu, nu-i randul meu. Altcineva. :P |
Desuet mi-a stimulat cel mai mult imaginatia:)
Asa ca m-am oprit la 1. Desuet- burghez, si nostalgic ![]() 2. Desuet - desuet, fara nici un drept de apel ![]() 3. Desuet - tulburator (de frumos) ![]() |
1 Attachment(s)
am fost de la inceput adepta asocierii de imagini care sa exprime sensul figurat al cuvintelor propuse si m-am bucurat ca Sigalia si Namaste mi-au tinut isonul. asa, cat de cat, jocul ramane incitant.
in acest spirit, m-am gandit ca, manuscrisul, fiind o scriitura care n-a vazut inca lumina tiparului, poate fi asociat cu un copil nenascut. si lista poate continua cu orice lucru nefinalizat, nedus pana la capat. pasarica inversa este o abatere. abatut. abatut de la regula, abatut de la normal, abatut de la cird, altfel decat ceilaili, excentric.....s.a.m.d. daca in poza aia,pasarea cu coada in cap, sugereaza nu-s ce virgula, nu cred ca-i un capat de tara, i-am mai dat si eu o utilizare.o problema serioasa ar fi cu sensul gainatului ei. si ca sa intaresc cele spuse, iata ce-am avut in minte, atunci cand m-am gandit la camuflaj: Attachment 3133 sper ca-i fara dubii de data asta... p.s.: Sigalia, desuetul tau este superb, mai ales corsetul, este atat de util pe canicula asta! |
2 Attachment(s)
|
Originally Posted by rvn:
:)) Iar eu am fost de la inceput adepta asocierii propriu-zise. Si din cand in cand imi mai tineti isonul :P Jocul-i incitant numai prin combinatia celor doua notiuni - proprie si metaforica. Nu poti cu una fara cealalta! Capsici? :D ;) |
iazul lui Monet
![]() iazul lui Vara Sisu Vicentiu ![]() si tot ce e mai jos sunt locuri REALE! Japonia e campioana la iazurile fantastice :D ![]() ![]() si ce ar fi daca iazurile ar avea o adancime... da, sunt reale pozele. ![]() ![]() cautare: apicultura |
Originally Posted by Cretzulynne:
|
ma bucur, indiferent de conotatie. Rasul-i bun in orice situatie :) |
Originally Posted by Cretzulynne:
|
Multumesc! Daca nu m-ai fi intrebat, nu as fi dat niciodata peste acest video amuzant. Ti-as fi explicat cum gandesc dar e mai bine sa ii las pe altii, care sunt mai in masura decat mine, sa-ti explice. Ti-as fi spus doar faptul ca eliberezi endorfine, dar nu cred ca te-ar fi ajutat prea mult pentru a-ti face o idee corecta. Acest subiect este complex si incomplet elucidat. Vizionare placuta! De ce radem? |
ok, ok, m-ai convins, dar doar intr-o anume privinta...
|
All times are GMT +2. The time now is 14:28. |