Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   FotoMagia (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   Sa impartasim - Joc secund. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=102421)

rvn 18 Jul 2017 22:20

3 Attachment(s)
consens cu Namaste: fetus.
Attachment 3127
o revenire la abatut, draguta, cred...
Attachment 3129
si o alta revenire, mai sugestiva, la profilacticul de inceput:
Attachment 3131

propunere: + -

Cretzulynne 19 Jul 2017 08:07

Rvn, stai asa, cum poate un fetus sa scrie ?
Fazele evolutiei individului numit "om": embrion, fetus, bebelus, copil, adolescent, tanar, adult, batran si cadavru.

Pentru a doua imagine, va recomand sa vedeti Words and Pictures. Acolo o sa vedeti cum pasarile pe cabluri sunt virgulele unei propozitii :)

A treia imagine e divina! =D> 100 de puncte!

Namaste 19 Jul 2017 10:51

cea mai sugestiva si singura :P

desuet

Cretzulynne 19 Jul 2017 13:03

N, esti fun!
=))

Restante
Into - iaz
Namaste - sperma (sa vad cine indrazneste! :-? )
Cretzulynne - sine de tren
Namaste - desuet.

Namaste 19 Jul 2017 13:43

Mai, nu ma denigra. Acolo e semen, ala din biblie, sper ca e si-acolo - n-am citit-o (nod to Emily, oh, she loves hyphens, too :x) - dar nu aia in engleza, aproapele!

SÉMEN s. aproapele (art.), (înv. și pop.) soț, (înv.) priatnicul (art.). (Ajută-ți ~ul!)

:">

Cretzulynne 19 Jul 2017 13:57

Originally Posted by Namaste:

Mai, nu ma denigra. Acolo e semen, ala din biblie, sper ca e si-acolo - n-am citit-o (nod to Emily, oh, she loves hyphens, too :x) - dar nu aia in engleza, aproapele!

SÉMEN s. aproapele (art.), (înv. și pop.) soț, (înv.) priatnicul (art.). (Ajută-ți ~ul!)

:">

ok, ok, cum zici tu :) Totusi, as vrea o imagine cu asta si aia >:) :-?
(nectar masculin si nectar feminin), si aproapele/seaman :">

Namaste 19 Jul 2017 14:08

Daca-i zici seaman, n-am facut nimic. Of, strivesti corola si nu mai sunt fun... :|

Cretzulynne 19 Jul 2017 15:13

Originally Posted by Namaste:

Daca-i zici seaman, n-am facut nimic. Of, strivesti corola si nu mai sunt fun... :|

e totuna, draga. uite aici - seaman
si nu, nu strivesc corola de minuni a lumii...:-*

Namaste 19 Jul 2017 17:16

Stiu ca e, nu la asta m-am referit. Nevermind & carry on. :P

Cretzulynne 19 Jul 2017 19:06

Bun, ramane astfel:

Restante:
Into - iaz
Namaste - SÉMEN s. aproapele (art.), (înv. și pop.) soț, (înv.) priatnicul (art.). (Ajută-ți ~ul!)
Cretzulynne - sine de tren
Namaste - desuet.

Nu, nu-i randul meu. Altcineva. :P

sigalia 19 Jul 2017 19:44

Desuet mi-a stimulat cel mai mult imaginatia:)
Asa ca m-am oprit la

1. Desuet- burghez, si nostalgic

2. Desuet - desuet, fara nici un drept de apel

3. Desuet - tulburator (de frumos)

rvn 19 Jul 2017 21:25

1 Attachment(s)
am fost de la inceput adepta asocierii de imagini care sa exprime sensul figurat al cuvintelor propuse si m-am bucurat ca Sigalia si Namaste mi-au tinut isonul. asa, cat de cat, jocul ramane incitant.
in acest spirit, m-am gandit ca, manuscrisul, fiind o scriitura care n-a vazut inca lumina tiparului, poate fi asociat cu un copil nenascut. si lista poate continua cu orice lucru nefinalizat, nedus pana la capat.
pasarica inversa este o abatere. abatut. abatut de la regula, abatut de la normal, abatut de la cird, altfel decat ceilaili, excentric.....s.a.m.d. daca in poza aia,pasarea cu coada in cap, sugereaza nu-s ce virgula, nu cred ca-i un capat de tara, i-am mai dat si eu o utilizare.o problema serioasa ar fi cu sensul gainatului ei.
si ca sa intaresc cele spuse, iata ce-am avut in minte, atunci cand m-am gandit la camuflaj:
Attachment 3133
sper ca-i fara dubii de data asta...
p.s.: Sigalia, desuetul tau este superb, mai ales corsetul, este atat de util pe canicula asta!

rvn 19 Jul 2017 21:36

2 Attachment(s)
+ - : grade Celsius. in principiu, m-am gandit la extreme.
Attachment 3135
Attachment 3137

Cretzulynne 19 Jul 2017 21:46

Originally Posted by rvn:

am fost de la inceput adepta asocierii de imagini care sa exprime sensul figurat al cuvintelor propuse si m-am bucurat ca Sigalia si Namaste mi-au tinut isonul. asa, cat de cat, jocul ramane incitant.
sper ca-i fara dubii de data asta...

:))
Iar eu am fost de la inceput adepta asocierii propriu-zise. Si din cand in cand imi mai tineti isonul :P
Jocul-i incitant numai prin combinatia celor doua notiuni - proprie si metaforica. Nu poti cu una fara cealalta!
Capsici? :D ;)

Cretzulynne 19 Jul 2017 22:09

iazul lui Monet

iazul lui Vara Sisu Vicentiu

si tot ce e mai jos sunt locuri REALE! Japonia e campioana la iazurile fantastice :D

si ce ar fi daca iazurile ar avea o adancime... da, sunt reale pozele.

cautare: apicultura

rvn 19 Jul 2017 22:25

Originally Posted by Cretzulynne:

Iar eu am fost de la inceput adepta asocierii propriu-zise. Si din cand in cand imi mai tineti isonul :P
Jocul-i incitant numai prin combinatia celor doua notiuni - proprie si metaforica. Nu poti cu una fara cealalta!

ma faci sa rad.

Cretzulynne 19 Jul 2017 22:30

ma faci sa rad.

ma bucur, indiferent de conotatie. Rasul-i bun in orice situatie :)

rvn 19 Jul 2017 23:33

. Rasul-i bun in orice situatie :)

pe bune? asa ai hotarat?

Cretzulynne 20 Jul 2017 08:05

Rasul-i bun in orice situatie :)

pe bune? asa ai hotarat?

Multumesc! Daca nu m-ai fi intrebat, nu as fi dat niciodata peste acest video amuzant.
Ti-as fi explicat cum gandesc dar e mai bine sa ii las pe altii, care sunt mai in masura decat mine, sa-ti explice. Ti-as fi spus doar faptul ca eliberezi endorfine, dar nu cred ca te-ar fi ajutat prea mult pentru a-ti face o idee corecta. Acest subiect este complex si incomplet elucidat.
Vizionare placuta!
De ce radem?

rvn 20 Jul 2017 21:35

ok, ok, m-ai convins, dar doar intr-o anume privinta...

All times are GMT +2. The time now is 14:28.