![]() |
Originally Posted by Malombra:
Dorinta mea a fost sa creez un spatiu cald, nu fierbinte. Unul in care sa se manifeste relaxat spiritul uman, fara nicio legatura cu materia. Mi-am dorit o dezbatere civilizata pe o anumita tema, nicidecum un loc in care sa ne varsam veninul in dozele de care dispunem fiecare. Ca sa nu te framanti, iti voi spune eu ca acum se discuta despre...nimic ! Dar nimicul acesta are atatea taine, incat nu le vom patrunde niciodata, in ciuda tuturor parerilor ferme, pertinente si inteligente care se emit aici. Caut un cuvant potrivit pentru toate astea.....NONSENS....ba nu: HAOS ! |
si ca sa fie setul complet. cosmin kedii imi trimite cerere de friends pe cinemagia. baiatu asta nu are nici un dumnezeu sa mor de nu.
cand scrie ceva pe forum , scrie extrem de agramat dar la commenturile sale, mai mai ca iti lasa impresia ca e inteligent. dar eu sunt mai mult ca sigur ca acele commenturi sunt copiate din alte parti. |
Originally Posted by iiii:
Imi dau seama cat de putine comentarii citesc. Cele la care faci tu referire sigur nu mi-au ajuns in fata ochilor. :"> |
bitter, go in club... si dai acolo la toti userii apoi la despre filme si actori ( e undeva in stanga)
si clubul o sa iti afiseze commentariile cele mai recente de la diversi useri. acolo o sa il gasesti pe kedii |
iiii...nu stiu cum vezi tu asta.Eu cand dau pe club imi arata doar ce canta prietenii mei :)...nu am vazut niciun khedii acolo.
|
mikkael, vezi ca ai favoritii mei si toti userii :D e fix deasupra logoului tau unde dai sa scrii ceva
|
:-O ...tehnica frate...Iti dai seama ca de 1 an de cand frecventez cu regularitate site-ul, nu l-am vazut...Sunt socat :))
|
mda. si acolo vezi tot ce debiteaza baiatu asta.
in alta ordine de idei, ca doar a inceput faculta. ia zi gand iesi prin centru la o berica? |
Eu inca nu am venit in Bucuresti.Trebuie sa imi gasesc gazda intai si apoi vedem.Cred ca undeva spre luni...Habar n-am.Iti dau PM cand aterizez.
|
Multumesc pentru informatii, baieti ! Deja studiez. Aflu despre majoritatea filmelor ca sunt bune, cu actori buni si actrite bune. Ca sa nu mai spun ce regie buna au... Aceste comentarii mi-au starnit asa o curiozitate, incat ard de nerabdare sa vizionez toate filmele despre care am citit. :))
|
sa vezi cand mai vine cate unu si lasa commenturi aiurea.. sau pune intrebare de genu : cum pot sa vizionez filmul.
cand apar copilite care incep sa se certe despre selena gomez & co. mikkael. sa ma anunti cand apari si ne zarim prin centru etc. Nu mai stai la camin? |
Numai.Am sfeclit-o serios anu' trecut.Am cazut de sus :))....anul asta e scandal.Sunt inca in dubii daca mai fac facultatea :|...Dar oricum luni vin spre sigur.Asa ca te anunt, desigur.
|
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
|
Nu ma supar si constientizez pe deplin.E vorba nu de dorinta, ci de potenta financiara :).E cu schepsis si inca nu am luat o decizie coerenta.
|
Take care...
|
ma tot uitam zilele trecute in club , la despre filme si actori si vad un personaj : ciprian34 care lasa niste commenturi total inutile!
+ ca face spam pe forum |
Originally Posted by iiii:
Privind lucrurile din aceasta perspectiva, constientizez ca am dat un titlu gresit topic-ului. Trebuia sa il numesc "Utilizatori care se discrediteaza pe site". :) |
Originally Posted by bitter_moon:
Cam asa... da-ne un exemplu :-?? . |
Originally Posted by Tyson_Kyd:
Mai Tyson, tu ai chef de scandal ! >:) Abia s-au linistit spiritele dupa schimbul de replici pe care l-am avut cu utilizatorul de top in fata caruia a trebuit sa imi argumentez afirmatiile. Vrei sa o luam de la inceput ?! Ar trebui sa imi consum toata energia si sa irosesc mult timp de acum incolo, caci am o lista luuuunga de nume... :D |
Hai cu lista si scandalul!Nu ne lasa sa fierbem.:P Ma duc sa imi iau niste cipsuri >:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |