Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

iiii 19 Jul 2011 13:34

Originally Posted by paul_aramis:

a get. ăialalți miros a macaroane...

NUUUuuuuu a macaroane< a pizza!!!!

Pepper 19 Jul 2011 13:37

ma enerveaza cei care se apropie la mai putin de 20 cm de fata ta atunci cand iti vorbesc :-w te dai mai in spate, vin spre tine :)) si culmea, unii scuipa si le mai miroase si gura, apropo de igiena. de cele mai multe ori esti nevoit sa renunti la spatiul privat in metrou sau RATB :-S

Socal 19 Jul 2011 13:54

ca pot sa iau sida in metrou, am rana coapta la mana :((

FreakDoll 19 Jul 2011 13:58

:| Cine te pune sa mergi cu ea neacoperita pe'afara?? Si te gandisi tu tocmai la sida. Lol, Doamne!!

iiii 19 Jul 2011 13:59

Originally Posted by Socal:

ca pot sa iau sida in metrou, am rana coapta la mana :((

iei sida in metrou?? whahahha hai ca asta e buna... pai daca faci un fisting si bagi cam tot bratu... atunci risti asa ceva!!! >:)

Socal 19 Jul 2011 14:03

Originally Posted by FreakDoll:

:| Cine te pune sa mergi cu ea neacoperita pe'afara?? Si te gandisi tu tocmai la sida. Lol, Doamne!!

pai si ce vrei? sa ma impaturesc pe caldura asta? nu suport bandajele mai ales pe vremea asta. daca mi-as face un tatuaj poate m-as impaturii

FreakDoll 19 Jul 2011 14:05

Lol! Atunci stai asa sa ti se infecteze sau sa iei sida, ahahahaha. Si nu te mai plange daca tot alegi calea asta.

Socal 19 Jul 2011 14:07

dak ma pupi imi trece:P si nu ma mai gandesc la sida:))

FreakDoll 19 Jul 2011 14:10

Sigur???? Ok, stai sa ma grabesc. Adica, lasa. Ca poate ai luat deja sida din metrou si, in caz ca nu stiai, mai nou sida se ia si prin pupat.

Socal 19 Jul 2011 14:22

Originally Posted by FreakDoll:

Sigur???? Ok, stai sa ma grabesc. Adica, lasa. Ca poate ai luat deja sida din metrou si, in caz ca nu stiai, mai nou sida se ia si prin pupat.

n-am sida. si nu m-a atins nimeni pe rana cu o alta rana.. in fine

Socal 19 Jul 2011 15:44

drogatii care arunca siringile in nisipul de pe plaja

AndreiStefan 19 Jul 2011 19:31

Intre 24 mai si 24 iunie anul asta, am avut si eu ocazia dupa vreo 4 ani sa merg din nou cu RATB-ul...multumita baietilor cu simtul datoriei, de la circulatie...si pot spune fara nici o ezitare ca sunt unele specimene in autobuze, carora le-as emite un certificat de deces, numai datorita mirosului...

Linia 335, printre putinele autobuze cu aer conditionat...nu stii daca sa te bucuri de racoare sau sa plangi de la mirosul insuportabil.

Imi amintesc in anii de liceu cand chiuleam de la ore cu alti colegi/colege si luam troleibuzul 69(predestinat nr sau nu...) catre parcul Cismigiu...era plin de copii...SPALATI si cu pofta de viata. Acum, numai fete lungi...triste...cocalari parfumati si transpirati...pitipoance...

Prefer sa fac 2 ore din Pantelimon pana in Baneasa cu masina, decat sa mai merg vreodata cu RATB-ul pi..ii

iiii 20 Jul 2011 09:46

Andrei, daca o tinem pe exemple despre numere de autobuze , nu mai terminam .
In alta ordine de idei, pe mai multe masini, cum ar fi linia lui 137 , care vine de la Caretefura Militari pana la Universitate... unele masini au aer conditionat, dar se mai trezeste un garoi nenorocit, care hop tzop descide geamu ... se duce duce plii de suflet aer conditionat.
Sa nu mai zic de nenorocitii care tin telefonu in mana si le canta maneaua ordinara... no comment., sau de aia care stau pe scaune, si nu valideaza card.
Ai vazut vreodata cum se urca in RATB garoiu??? cum se grabeste sa ocupe scaun, de parca ar fi al lui, nu mai conteaza ca te impinge, sau ca te calca pe adidasi... locul e loc. Si stai frumos si il privesti, NU valideaza cardul.

copila_satanista 20 Jul 2011 10:00

sa dea dracu daca am auzit de garoi pana acum :))))

Socal 20 Jul 2011 10:05

garoi = oameni care se prind de tine si te enerveaza:) cu rezonanta de la garou

rvn 20 Jul 2011 10:08

Originally Posted by Socal:

cu rezonanta de la garou

ha ha ha
sper ca n-ai pretentia ca reinventezi dexul!
p.s.iiii,uneori ciorile pot fi si vopsite!

iiii 20 Jul 2011 10:16

ciorile vopsite, tot ciori raman.

dar asta e despre ratb, lucrul bun e ca l-au bagat de noapte. ce e drept circula o singura data pe ora, si mai tot timpul e control, dar e bine, decat sa arunc 11 ron pe taxi, mai bine stiu exact ora cand vine si ma duc in statie.

bremen1980 20 Jul 2011 10:23

Originally Posted by iiii:

In alta ordine de idei, pe mai multe masini, cum ar fi linia lui 137 , care vine de la Caretefura Militari pana la Universitate... unele masini au aer conditionat, dar se mai trezeste un garoi nenorocit, care hop tzop descide geamu ... se duce duce plii de suflet aer conditionat.

Faza asta s-a intimplat ieri pe un :)) 104: Deschide ba geamu ' ca e cald.'/Lasa-l frate ca merge aerul conditionat /Merge in m.m. ,deschide geamu'
Eu am abonament si nu validez cardul .Ma enerveaza cei care vor sa-l valideze si piuie aparatul de ramai fara timpane.

iiii 20 Jul 2011 10:48

da bremen, dar daca nu validezi rahatu ala de card, si vine control... se cam iau de tine. scrie in autobuze : validarea cardului obligatorie la fiecare urcare in autobuz...
eu am portofel electronic, si in validez numai cand simt " pericolul" sau cand e prea gol, ca in general in masinile mai libere se urca bastarzii

ghost90 20 Jul 2011 11:58

S-au inflamat tiganoii pentru zidul de la Baia Mare,evindent pe motiv de discriminare...saracutii de ei cat is de discriminati,in tara asta,asa o etnie civilizata,si respectata pentru calitatile lor in toata Europa

FreakDoll 20 Jul 2011 12:09

Toate ca toate, dar, daca ar veni un tiganoi la voi, nu cred ca ati avea tupeu sa'i intoarceti spatele sau sa'i vorbiti urat, ahaha!

ghost90 20 Jul 2011 12:11

Esti tu sigura?

FreakDoll 20 Jul 2011 12:36

Am zis "nu cred", nu "sunt sigura".

Anna-Maria 21 Jul 2011 11:39

Ma enerveaza serverele astora de la edu si de la toate facultatile unde se da admitere - pica atunci cand au mai mult de 1000 de vizitatori intr-o ora!!! ~X( X( ~X(

FANELvaloros 21 Jul 2011 12:41

romancele vor doar bani

chuckyfan 21 Jul 2011 15:52

Originally Posted by FANELvaloros:

romancele vor doar bani

ma enreveaza userii, ca cel citat. Indiferent de site. Ar trebui omorati.

Socal 21 Jul 2011 16:07

cand n-am prezervativ si nu e nici un magazin deschis

chuckyfan 21 Jul 2011 18:55

you can always try @nonstop

FANELvaloros 21 Jul 2011 19:54

Originally Posted by chuckyfan:

you can always try @nonstop

romancele femei ieftine pentru o ciocolata Poiana se reguleaza cu tine

Rapture 21 Jul 2011 20:14

Ma irita faptul ca forumul asta a devenit, pentru trolli, un substitut pentru o viata reala. Enchanting, isn't it?

Sorin87 22 Jul 2011 22:13

ma enerveaza uni soferi in trafic care nu cunosc deloc legislatia dar conduc pe drumurile noastre

t0nka 25 Jul 2011 09:38

ca si in cazul lui MJ, acum dupa moartea lui Amy Winehouse, toti au fost cei mai mari fani ai ei

copila_satanista 25 Jul 2011 09:45

A inceput sa ma enerveze, ingrozitor chiar, forumul asta :| Cred ca va parasesc, poate revin in vremuri mai bune cand s-o mai da cu matura si s-or arunca gunoaiele si oi zari ceva mai mult IQ pe aici.

bremen1980 25 Jul 2011 11:17

Originally Posted by copila_satanista:

A inceput sa ma enerveze, ingrozitor chiar, forumul asta :| Cred ca va parasesc, poate revin in vremuri mai bune cand s-o mai da cu matura si s-or arunca gunoaiele si oi zari ceva mai mult IQ pe aici.

Ai dreptate ;calitatea forumului asta a cazut la greu in ultimii ani dar in ultimele lumi degradarea se vede si de pe Marte.

andreiu7z 25 Jul 2011 11:58

Originally Posted by bremen1980:

Originally Posted by copila_satanista:

Ai dreptate ;calitatea forumului asta a cazut la greu in ultimii ani dar in ultimele lumi degradarea se vede si de pe Marte.

Subscriu!
Forumul a ajuns un loc de dat cu piciorul. Din păcate nu prea mai avem ce învăţa de pe aici, trebuie să ne reorientăm.

Cristina_ 25 Jul 2011 13:24

Sunt de acord cu persoanele de mai sus.In special sectiunea Cafenea a devenit un fel de circ.

danonino 27 Jul 2011 21:16

Buna dimineata, soare!
Ce-ati patit? Ce s-a intamplat?

Sorin87 28 Jul 2011 22:20

ma enerveaza foarte mult o colega de grupa care mereu pune intrebari si ma plictiseste

MariaMona 29 Jul 2011 09:32

Sa iti dea cineva sperante false...

bremen1980 29 Jul 2011 11:31

Fetele alea frumoase care stau in fata standurilor din supermarketuri.Vrei si tu sa-ti cumperi o pasta de dinti ,o periuta ,un sapun si pustoaicele astea te bat la cap cu tot felul de oferte :-* .Nu e vina acestor Lolite ci a companiilor care le exploateaza. Pai ramai nesplatat pentru ca nu reusesti sa-ti faci loc de ele :(

Pepper 29 Jul 2011 21:10

Multitudinea de mail-uri de la tot felul de dubiosi care-ti ofera x milioane de dolari gratis numai sa le dai niscaiva date personale (:| . Uite'asa un naiv poate afla cum se castiga la loto fara sa participi :))

iiii 08 Aug 2011 09:53

marlania vazuta la mare. nesimtirea vazuta la mare.

Sorin87 08 Aug 2011 19:27

ma enerveaza ingrozitor Blejnar si as vrea sa fie schimbat din functie

rvn 11 Aug 2011 12:16

Originally Posted by Sorin87:

opa! intuiesc un esec sentimental profund cu iz de portofel golit instantaneu la supermarket.
chiar sunt curioasa sa aflu motivul acestei enervari.nu de alta,dar nu-ti pica asa...tam-nesam pe om.poate este o confuzie...

Sorin87 11 Aug 2011 19:14

Originally Posted by rvn:

Originally Posted by Sorin87:

opa! intuiesc un esec sentimental profund cu iz de portofel golit instantaneu la supermarket.
chiar sunt curioasa sa aflu motivul acestei enervari.nu de alta,dar nu-ti pica asa...tam-nesam pe om.poate este o confuzie...

mi se pare ca acel om face numai ce crede el ca e bine si nu asculta pe altii, nu stie sa rezolve nici macar el testele ce le-a dat functionarilor dar e "mare om" :-&

rvn 11 Aug 2011 20:19

pai,testele nu cred ca le-a conceput el,asa ca nu vad de ce ar trebui sa stie sa le rezolve...

Elena1204 12 Aug 2011 02:02

totii oamenii din romania . cum a zis si puya ,daca as putea as pune cateva intrebari fiecarui om si care au mai mult de 5 raspunsuri gresite il impusc in cap

FreakDoll 12 Aug 2011 02:11

Aoleu!:))

ghost90 12 Aug 2011 02:24

Ia te uita c-a ajuns puya model in societatea asta :).Elenutza lu' tata,daca iti pun eu 5 intrebari si nu stii sa raspunzi ce pot sa-ti fac?

vave 12 Aug 2011 07:55

Detest faptul că ipocrizia încă mai este răsplătită.

All times are GMT +2. The time now is 11:26.