![]() |
ca azi am iesit in sfarsit sa alerg. pacat ca din 15 minute am alergat maxim 7 si am crezut ca mor. daca reusesc vara asta sa alerg de 3 ori pe saptamana fara sa simt ca ma sufoc sau sa ma doara genunchii sau mijlocul sau orice altceva, o sa fie un mare achievement pentru mine. :D
|
incet incet o sa alergi si mai mult de 15 min daca ai vointa
|
Originally Posted by aaandra.:
|
traiesc cu cele mai frumoase femei din lume:romancele:">
|
Si ele sunt fericite ca traiesc cu cel mai galant barbat din lume: ProView:">
|
Originally Posted by ProView:
Repede, un grepfruit... mare |
Originally Posted by ProView:
|
inseamna ca arabii sunt invidiosi pe noi:))
|
Sunt fericit ca am avut parte de 3 zile pline de entertaiment:)...sporturi...etc. Dar cel mai mult ma bucur ca am invatat aproape perfect water-ski...chiar si daca au fost valuri la greu...mai ramane sa exersez wakeboard saptamana viitoare si apoi poate...sa incerc si mono-ski. Asta dupa ce mai trece febra musculara...:))
O sa uploadez cateva fotografii la "Cum aratam noi blabla" in cateva minute:) |
Sunt fericita pentru ca maine plec in tabara. Scap de ai mei o saptamana. :>
|
Originally Posted by MadaxD:
|
Sincer, nu prea cred ca mai ai loc, toate geamantanele mi-s indesate pana la refuz.
Poate alta data(: |
si cine ti-a dat bani sa te duci in tabara?:|
|
Pai, mi-am cam castigat locul acolo, si n-am platit nimic(:
|
ideea era ca nu tre sa vb urat despre cei care te cresc si-ti dau bani
|
lol, asta e ceva.
scuza-ma, dar habar nu ai cum e viata mea si daca ai mei imi dau bani. |
Sunt fericit pentru ca de azi inainte traiesc cu speranta ca o sa vad numai negatii afirmative aici, pe forum.
|
Am vazut astazi o masina de la Google Maps. E bine ca mai actualizeaza si ei hartile pentru ca la criza asta se inchid magazinele in doua -trei saptamini. Ma uitam pe harta veche de citeva luni si deja jumatate din magazine s-au inchis intre timp.
|
Pot sa stiu si eu de ce mi s'a sters comentariul din acest topic?????????????????
|
am scapat de balonareeeeeeeee :D
|
=)) Ce usor ajung unii la fericire
|
pei.. lucrurile marunte te fac fericit :)
|
crin3l sa sti ca toti oamenii nu pretuiesc sanatatea doar atunci cand sunt bolnavi si sufera isi doresc mai mult ca orice sa fie sanatosi, orice om sanatos poate sa se simta fericit
|
Vreau sa iti spun ca am suferit de chestii mai grave decat de balonare si dupa ce mi-am revenit nu am ajuns la fericire, ci doar poate bucurie, relaxare.
Fericirea este ceva spre care tinzi, dar nu ajungi niciodata (parerea mea). E ca la analiza matematica cand faceai limite care tindeau la infinit (infinit fiind doar un simbol si nu un nr fizic sau real), cam asa mi se pare si mie fericirea si sa imi spui tu ca ai ajuns fericit ca ai scapat de balonare e penibil. Nu vreau sa te jignesc, dar asta e adevarul. |
am vrut sa spun ca in sensul de bucuros ca nu ma mai apasa durerea aceea nu neaparat fericire maxima (cand afli ca ai promovat la un examen important ex.):)
|
Nici cand ai promovat la un examen nu poti sa o numesti fericire.
Acum depinde si de om, dar nu prea cred eu ca ai inteles ce am vrut eu sa zic. |
Originally Posted by crin3l:
Eu as zice ca fericirea e ceva de moment. Si ca sa nu fiu off-topic, sunt... bucuros ca am scapat de un examen cu bine. Ar trebui sa intru la topicul opus pentru ca urmeaza altul, dar nu mai am chef. |
In sfarsit am terminat si eu cu examenele. Cel putin pana in septembrie. <:-P <:-P <:-P
|
Originally Posted by Liviu-:
|
:)) :)) :)) :)) ca bine zici
|
sorine, ai viata perfecta :))) sa ne zici si noua cum, sau unde
|
Imi iau bicla samb, ne vdm off-road. Yuhuuuuuu !
|
este secret ;)
|
am primit o sticla la 2 moka de apa.. nici nush pentru ce. .dar e bine-venita
|
mi-am depasit targhetul la incasari luna asta fata de luna trecuta :)
|
caut fata pentru relatie lunga sau casatorie
|
sunt fericit , in 2 zile intru in concediu.... vama !!!!!!!!!
|
am aer <:-P mai imi trebuie o amazoanca sa imi faca masaj si sunt rege
|
sunt fericit pentru ca in 28 minute intru in concediu, si merg in Vama Veche!!!!!!!!!!!!
ya-ya-ya |
Sunt fericit că în 2 zile iau concediu.
|
incepe Summer Night Party !!!!!!
http://www.bistriteanul.ro/Bistriten...336829421.html Evenimentul se afla la prima editie, iar invitati sa faca atmosfera sunt DJ Andrewboy, DJ Blondy, ambii din Budapesta, iar in deschiderea concertului va urca pe scena special special amenajata Nick Kamarera&Mike Diamondz. :D :D :D :D |
Daca este sa ii dau dreptate lui Liviu, ca fericirea este ceva pe moment, atunci zic si eu ca sunt fericit ca mi-am luat licenta.
|
Originally Posted by crin3l:
|
|
sunt fericita k azi dimineata m.am trezit in bratele iubitului meu :-*
|
Originally Posted by ancutza78:
|
Originally Posted by FANELvaloros:
de mine era vorba ;) mai incearca la altele :) |
ahahahahahahaha =)) =))
|