Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

Dragomara 31 Jan 2010 09:12

It's Complicated (2009). Deci, chiar n-a fost complicat. ;) M-am uitat special pentru actriţa mea preferată: Meryl Streep, cea care-a zâmbit şi râs continuu preţ de... un secol, cât a ţinut filmul ăsta, dându-mi o profundă impresie de falsitate, ipocrizie şi de ce să nu spun tot, de idioţenie! :-& :(
Recomandarea mea: mai bine nu!

Medicate 31 Jan 2010 13:13

Originally Posted by Gospin:

The Exorcism of Emily Rose (2005)
Inca de la inceput, filmul iti da o senzatie aparte. Muzica a fost bine aleasa. Insa nu pot spune ca m-am speriat... poate la unele faze mai tresaream, pe tot parcursul filmului am asteptat ceva sa ma surprinda, dar nimic. Poate doar anumite dialoguri mi-au dat de gandit... Tenta religioasa este si ea prezenta, recunosc am descoperit lucruri pe cae nu le stiam inaine, cum ar fi ca ora 3 este ora cand demonii se dezlantuie pe pamant :). Deci, Paranormal Activity ramane in continuare cel mai bun horror vazut in ultimul timp!

:)) Paranormal activity .... se tot vorbeste de acest film .... nu am reusit , ce-i drept, sa-l vizionez inca , dar o voi face in scurt timp ! In opinia mea un film horror mai bun decat The Exorcism of Emily Rose nu exista :P si i-am dat acest statut datorita faptului ca nu demonii te infricosheaza ci adevarata fatza a oamenilor ... si puterea de sacrificu de care dispun !

miercuri 31 Jan 2010 14:18

Originally Posted by shadowofnight:

The Lovely Bones.

Asa o varza mi s-a parut The Lovely Bones. Cartea nu e excelente, dar merita o ecranizare mai decenta.

Federico 31 Jan 2010 14:40

Originally Posted by Liviu-:

Am avut o bucurie mare acum vreo 3 sapt insa, cand l-am putut vedea la cinema :x

That's funny... Am fost si eu in mana de oameni din sala de atunci. Maine e un alt est-asiatic bun: "Infernal Affairs" .

Liviu- 31 Jan 2010 14:48

Originally Posted by Federico:

Originally Posted by Liviu-:

Am avut o bucurie mare acum vreo 3 sapt insa, cand l-am putut vedea la cinema :x

That's funny... Am fost si eu in mana de oameni din sala de atunci. Maine e un alt est-asiatic bun: "Infernal Affairs" .

Am vazut ca e si chiar as fi vrut sa vin, dar nu-mi permite timpul. Lucrare marti si sesiunea peste o saptamana. Nu e exclus sa vin totusi, dar e foarte putin probabil. Oricum, apreciez mult ideea celor de la The Light Cinema :D

omudindulap 31 Jan 2010 16:14

Tocmai ce-am revazut Shrink (2009), cu un Kevin Spacey ravasit, in rolul unui psihiatru a carui sotie s-a sinucis. Filmul este despre oameni si problemele cu care se confrunta zilnic si care pe unii ii aduc chiar in pragul colapsului psihic. Pe mine m-a prins.

It's all bullshit and then you die.

Happiness. Happiness is a word for a feeling. Feelings are rarely understood; in a moment they are quickly forgotten and misremembered.

shadowofnight 31 Jan 2010 21:41

The Road(2009).
Mi-a placut, dar mi s-a parut putin prea lung si plictisitor pe alocuri. Nota 8.:D

NimeniAltu2k9 01 Feb 2010 14:58

The Stepfather - boooooooring

shadowofnight 01 Feb 2010 22:14

The Deaths of Ian Stone (2007).
Bunicel....6 sau 6.5...

Dragomara 01 Feb 2010 23:01

Carrie (1976)

... în vreo două "reprize", că de, nu mi-a ieşit din prima. Sissy Spacek :x :x
--------
l.e. Diarios de motocicleta (2004) :x :x :x
ideea asta de călătorie prin America Latină mă tentează şi pe mine. :">

keepwalking 01 Feb 2010 23:21

da, Carrie, excelent.
uluitor de simplu, o idee stravezie, dar, cu toate acestea, cu o tensiune bine gradata.
mana de regizor meserias.

marius_em 02 Feb 2010 12:49

Dangerous Liaisons (1988).
Ce tineri erau toti. Si Uma si Keanu, erau la inceput. John Malkovich e extraordinar.
Finalul mi s-a parut grabit, dar in rest, a fost un film excelent. Epigonul sau, Cruel Intentions, e parca totusi mai faimos, desi nu la fel de valoros.
"It's beyond my control"... dementiala acea scena.

illotempore2002 02 Feb 2010 13:01

Cruel intentions e mai pt teenagers, asa. imi aduc aminte in liceu ca eram moarte toate dupa baiatul ala frumos, am uitat cum il cheama. Coloana sonora insa uleaza, o stiu si acum, in ordine apoape: erau Fatboy Slim, Placebo, Skunk Anansie etc

Windom 02 Feb 2010 13:04

Varianta Milos Forman mi s-a parut cea mai reusita...

marius_em 02 Feb 2010 13:16

N-am vazut Valmont. Nici DL n-as fi vazut daca nu-l dadeau pe TCM.

miercuri 02 Feb 2010 15:13

Valmont e un film foarte siret :> DL e mai fidel ca ecranizare insa.

NmpN 03 Feb 2010 17:56

The ugly truth ..o comedie destul de reusita

SoX 06 Feb 2010 14:55

The Fountain, un film psihedelic care te invata sa accepti ceea ce nu poate fi schimbat, precum moartea...

vave 06 Feb 2010 15:18

Originally Posted by SoX:

The Fountain, un film psihedelic care te invata sa accepti ceea ce nu poate fi schimbat, precum moartea...

Dacă vrei să dezvolţi, aici.

omudindulap 06 Feb 2010 16:17

An American Crime (2007)

http://www.imdb.com/title/tt0802948/

Pffff, greu de suportat acest film, cine a vazut Martyrs stie ce spun. Bine, acolo violenta avea alt scop, alta motivatie. Acesta nu e un film horror, insa provoaca oroare. Il releva perfect pe omul salbatic, lipsit de orice dram de compasiune fata de semeni. Intr-adevar, un film soc.

SoX 06 Feb 2010 16:27

Originally Posted by vave:

Originally Posted by SoX:

Dacă vrei să dezvolţi, aici.

Dorinta mea e sa ma rezum doar la atat :)

vave 06 Feb 2010 18:08

Ai observat că era doar o sugestie.

On: Changeling, un film mult prea lung pentru răbdarea mea.

shade4free 06 Feb 2010 19:26

Everybody's fine (2009)
o drama in care De Niro se depaseste iar

Catt 06 Feb 2010 20:22

Originally Posted by shade4free:

Everybody's fine (2009)
o drama in care De Niro se depaseste iar

Plictisitor. M-am amuzat la schimbul de replici:
Did you want to see my leg?
Want you see mine? - da, aici De Niro se depăşeşte! =))

P.S. Vreau să văd un film foarte bun, dar nu ştiu ce!

Gospin 06 Feb 2010 22:10

What women want ( 2000 )
Da.... am stat cam mult pana sa-l vad. Excelent. Nu m-a plictisit in nici un moment, nu vruiam sa se mai termine!

keepwalking 07 Feb 2010 00:25

Wise Guys (Baieti destepti), acum, pe ProTv.
cu Danny deVito si Joe Piscopo.
l-am vazut de vreo sapte ori pe TCM.
cursiv, usor de consumat, o excelenta comedie de sambata seara.

vave 07 Feb 2010 13:09

Public enemies, unde principala atracţie a fost vocea lui Johnny Depp. :D

Federico 08 Feb 2010 08:04

"Punch-Drunk Love"
FUCK ME SIDEWAYS! :-O WHAT THE FUCK WAS THAT!? :-O
Auzisem numai de bine despre el dar nu stiam aproape nimic in afara de autor (din a carui opera mai vazusem doar superbul "There Will Be Blood" ) asa ca am primit socul in toata splendoarea lui.
Pe asta il avea pe lista "must see soon" - urilor de ceva vreme dar pana la urma l-am abordat in dimineata asta in timp ce ma luptam cu insomnia.
Original si surprinzator de la un capat la altul, din toate punctele de vedere. In unele momente de mare efect, accelereaza intr-o viteza de un absurd ce frizeaza suprarealismul de unde franeaza abrupt, intr-un interval de timp infinitezimal, spre un realism amar.
Scuzati-mi exprimarea, n-am dormit noaptea trecuta! :)) ... Dar cert e ca e genial filmul. M-a dat pe spate.

marcusARCUS 08 Feb 2010 09:18

Gainsbourg Vie Heroique.Genial.Pur si simplu genial.Bine facut,bine spus,bine jucat.

miercuri 08 Feb 2010 14:34

Originally Posted by Federico:

"Punch-Drunk Love"
FUCK ME SIDEWAYS! :-O WHAT THE FUCK WAS THAT!? :-O
Auzisem numai de bine despre el dar nu stiam aproape nimic in afara de autor (din a carui opera mai vazusem doar superbul "There Will Be Blood" ) asa ca am primit socul in toata splendoarea lui.
Pe asta il avea pe lista "must see soon" - urilor de ceva vreme dar pana la urma l-am abordat in dimineata asta in timp ce ma luptam cu insomnia.
Original si surprinzator de la un capat la altul, din toate punctele de vedere. In unele momente de mare efect, accelereaza intr-o viteza de un absurd ce frizeaza suprarealismul de unde franeaza abrupt, intr-un interval de timp infinitezimal, spre un realism amar.
Scuzati-mi exprimarea, n-am dormit noaptea trecuta! :)) ... Dar cert e ca e genial filmul. M-a dat pe spate.

Well, Paul Thomas Anderson ruleaza. Si cand te gandesti ca a facut filmul asta la 30 si un pic de ani. Vezi si Boogie Nights.

Federico 08 Feb 2010 15:04

Oh, it's on the list, it's on the list. Si chiar uitasem sa mentionez ca stilul asta de umor oarecum rupt de realitate care acum te trimite cu capul in nori si in cplipa urmatoare iti da drumul, l-am mai intalnit si la celalat Anderson de care imi amintesti, Wes.

Judex 08 Feb 2010 15:35

E o trasatura a Andersonilor. ;)

SoX 09 Feb 2010 01:48

Australia (2008) 7/10

vave 09 Feb 2010 16:07

Agora, un film pe cât de serios şi poate chiar grav... pe atât de amuzant.

Rapture 09 Feb 2010 21:47

The Road - Bun, bun. Un 8.

The Imaginarium of Dr. Parnassus - tot 8.

SoX 10 Feb 2010 00:45

The Prestige 8/10

claudiu-daniel-lugoj 10 Feb 2010 13:31

ultimul film vazut este Dorian Gray

BLACK-SPIDER 10 Feb 2010 15:03

Mama always said life was like a box a chocolates, never know what you're gonna get

Am ajuns si eu astazi in sfarsit sa vad Forrest Gump, imi propusesem de ceva timp sa ii acord atentia cuvenita. E intradevar un film care se urmareste cu sufletul, te tine lipit de scaun pana la final. Este un film care te pune pe ganduri, Forrest Gump este un exemplu de lupta pentru a-ti depasi conditia, de a infrange prejudecatile si de a zdrobi barierele impuse de societate si de cei din jur. Fiecare din noi avem propriile noastre retete, a lui Forrest cea mai buna reteta e aceea de a fugi de necazuri. Dar el nu fuge din lasitate ci pentru ca la asta se pricepe cel mai bine, prin asta reuseste sa dea speranta celor din jur. Asa ca "Run Forrest run!":) B-)

BLACK-SPIDER 10 Feb 2010 15:07

My name's Forrest Gump. People call me Forrest Gump

Si am uitat sa specific ca are o coloana sonora remarcabila, Tom Hanks e magnific, ce sa mai e o bijuterie! :D E pacat ca astfel de filme se fac tot mai putine in zilele noastre!

SoX 10 Feb 2010 15:54

Originally Posted by BLACK-SPIDER:

E pacat ca astfel de filme se fac tot mai putine in zilele noastre!

Cam asta e diferenta dintre filmul ca arta de altadata si filmul industrial de astazi...;)

Gospin 10 Feb 2010 17:16

Dar stai linistit ca si Forrest Gump a avut incasari destul de mari pt. acea vreme, nu mai stiu exact cat :)!

SoX 10 Feb 2010 17:27

Originally Posted by Gospin:

Dar stai linistit ca si Forrest Gump a avut incasari destul de mari pt. acea vreme, nu mai stiu exact cat :)!

Pai, da! Acest lucru a dovedit ca este un film artistic foarte bun cu toate ca nu a avut parte de "Forrest Gump's day", IMAX 3D, reclama Coca Cola, Samsung, etc. ;)

Gospin 10 Feb 2010 20:27

Da... dar a fost si filmuletzul ala "The world seens by the eyes of Forrest Gump", nu stiu exact unde l-am putea incadra?
Filmul a fost de referinta mondiala... clar!

SoX 11 Feb 2010 00:12

The Hurt Locker 8/10

Gospin 11 Feb 2010 08:38

Miami Vice ( 2006 ) vazut aseara pe HBO!
(:|, mai bine ma culcam, foarte plictisitor, ma asteptam la ceva mai multa actiune, CF absolut dezamagitor, daca ar fi sa-i dau o nota, maxim un 5...!

SoX 11 Feb 2010 14:22

The Road (2009) 7/10

omudindulap 11 Feb 2010 21:16

Revazut:

Drag me to hell - hmm..bunut.
Audition - cam lent, asian style, dar bun..
Hancock - mi ar fi placut mai multa actiune, poate in H 2. Si Ch. Theron...what a woman.

Gospin 12 Feb 2010 09:11

Silent Hill (2006)
Cam slabut, incepe bine, o atmosfera intunecata insa se pierde in detalii. Singura faza care mi-a placut este cea in care ninge cu fulgi de cenusa!

movie4 12 Feb 2010 14:18

The Outsiders - 10, foarte bun

SoX 12 Feb 2010 14:57

The Box (2009) 5/10

Law Abiding Citizen (2009) 7/10

All times are GMT +2. The time now is 02:08.