![]() |
It's Complicated (2009). Deci, chiar n-a fost complicat. ;) M-am uitat special pentru actriţa mea preferată: Meryl Streep, cea care-a zâmbit şi râs continuu preţ de... un secol, cât a ţinut filmul ăsta, dându-mi o profundă impresie de falsitate, ipocrizie şi de ce să nu spun tot, de idioţenie! :-& :(
Recomandarea mea: mai bine nu! |
Originally Posted by Gospin:
:)) Paranormal activity .... se tot vorbeste de acest film .... nu am reusit , ce-i drept, sa-l vizionez inca , dar o voi face in scurt timp ! In opinia mea un film horror mai bun decat The Exorcism of Emily Rose nu exista :P si i-am dat acest statut datorita faptului ca nu demonii te infricosheaza ci adevarata fatza a oamenilor ... si puterea de sacrificu de care dispun ! |
Originally Posted by shadowofnight:
|
Originally Posted by Liviu-:
That's funny... Am fost si eu in mana de oameni din sala de atunci. Maine e un alt est-asiatic bun: "Infernal Affairs" . |
Originally Posted by Federico:
Am vazut ca e si chiar as fi vrut sa vin, dar nu-mi permite timpul. Lucrare marti si sesiunea peste o saptamana. Nu e exclus sa vin totusi, dar e foarte putin probabil. Oricum, apreciez mult ideea celor de la The Light Cinema :D |
Tocmai ce-am revazut Shrink (2009), cu un Kevin Spacey ravasit, in rolul unui psihiatru a carui sotie s-a sinucis. Filmul este despre oameni si problemele cu care se confrunta zilnic si care pe unii ii aduc chiar in pragul colapsului psihic. Pe mine m-a prins.
It's all bullshit and then you die. Happiness. Happiness is a word for a feeling. Feelings are rarely understood; in a moment they are quickly forgotten and misremembered. |
The Road(2009).
Mi-a placut, dar mi s-a parut putin prea lung si plictisitor pe alocuri. Nota 8.:D |
The Stepfather - boooooooring
|
The Deaths of Ian Stone (2007).
Bunicel....6 sau 6.5... |
Carrie (1976)
... în vreo două "reprize", că de, nu mi-a ieşit din prima. Sissy Spacek :x :x -------- l.e. Diarios de motocicleta (2004) :x :x :x ideea asta de călătorie prin America Latină mă tentează şi pe mine. :"> |
da, Carrie, excelent.
uluitor de simplu, o idee stravezie, dar, cu toate acestea, cu o tensiune bine gradata. mana de regizor meserias. |
Dangerous Liaisons (1988).
Ce tineri erau toti. Si Uma si Keanu, erau la inceput. John Malkovich e extraordinar. Finalul mi s-a parut grabit, dar in rest, a fost un film excelent. Epigonul sau, Cruel Intentions, e parca totusi mai faimos, desi nu la fel de valoros. "It's beyond my control"... dementiala acea scena. |
Cruel intentions e mai pt teenagers, asa. imi aduc aminte in liceu ca eram moarte toate dupa baiatul ala frumos, am uitat cum il cheama. Coloana sonora insa uleaza, o stiu si acum, in ordine apoape: erau Fatboy Slim, Placebo, Skunk Anansie etc
|
Varianta Milos Forman mi s-a parut cea mai reusita...
|
N-am vazut Valmont. Nici DL n-as fi vazut daca nu-l dadeau pe TCM.
|
Valmont e un film foarte siret :> DL e mai fidel ca ecranizare insa.
|
The ugly truth ..o comedie destul de reusita
|
The Fountain, un film psihedelic care te invata sa accepti ceea ce nu poate fi schimbat, precum moartea...
|
Originally Posted by SoX:
Dacă vrei să dezvolţi, aici. |
An American Crime (2007)
http://www.imdb.com/title/tt0802948/ Pffff, greu de suportat acest film, cine a vazut Martyrs stie ce spun. Bine, acolo violenta avea alt scop, alta motivatie. Acesta nu e un film horror, insa provoaca oroare. Il releva perfect pe omul salbatic, lipsit de orice dram de compasiune fata de semeni. Intr-adevar, un film soc. |
Originally Posted by vave:
Dorinta mea e sa ma rezum doar la atat :) |
Ai observat că era doar o sugestie.
On: Changeling, un film mult prea lung pentru răbdarea mea. |
Everybody's fine (2009)
o drama in care De Niro se depaseste iar |
Originally Posted by shade4free:
Plictisitor. M-am amuzat la schimbul de replici: Did you want to see my leg? Want you see mine? - da, aici De Niro se depăşeşte! =)) P.S. Vreau să văd un film foarte bun, dar nu ştiu ce! |
What women want ( 2000 )
Da.... am stat cam mult pana sa-l vad. Excelent. Nu m-a plictisit in nici un moment, nu vruiam sa se mai termine! |
Wise Guys (Baieti destepti), acum, pe ProTv.
cu Danny deVito si Joe Piscopo. l-am vazut de vreo sapte ori pe TCM. cursiv, usor de consumat, o excelenta comedie de sambata seara. |
Public enemies, unde principala atracţie a fost vocea lui Johnny Depp. :D
|
"Punch-Drunk Love"
FUCK ME SIDEWAYS! :-O WHAT THE FUCK WAS THAT!? :-O Auzisem numai de bine despre el dar nu stiam aproape nimic in afara de autor (din a carui opera mai vazusem doar superbul "There Will Be Blood" ) asa ca am primit socul in toata splendoarea lui. Pe asta il avea pe lista "must see soon" - urilor de ceva vreme dar pana la urma l-am abordat in dimineata asta in timp ce ma luptam cu insomnia. Original si surprinzator de la un capat la altul, din toate punctele de vedere. In unele momente de mare efect, accelereaza intr-o viteza de un absurd ce frizeaza suprarealismul de unde franeaza abrupt, intr-un interval de timp infinitezimal, spre un realism amar. Scuzati-mi exprimarea, n-am dormit noaptea trecuta! :)) ... Dar cert e ca e genial filmul. M-a dat pe spate. |
Gainsbourg Vie Heroique.Genial.Pur si simplu genial.Bine facut,bine spus,bine jucat.
|
Originally Posted by Federico:
|
Oh, it's on the list, it's on the list. Si chiar uitasem sa mentionez ca stilul asta de umor oarecum rupt de realitate care acum te trimite cu capul in nori si in cplipa urmatoare iti da drumul, l-am mai intalnit si la celalat Anderson de care imi amintesti, Wes.
|
E o trasatura a Andersonilor. ;)
|
Australia (2008) 7/10
|
Agora, un film pe cât de serios şi poate chiar grav... pe atât de amuzant.
|
The Road - Bun, bun. Un 8.
The Imaginarium of Dr. Parnassus - tot 8. |
The Prestige 8/10
|
ultimul film vazut este Dorian Gray
|
Mama always said life was like a box a chocolates, never know what you're gonna get
Am ajuns si eu astazi in sfarsit sa vad Forrest Gump, imi propusesem de ceva timp sa ii acord atentia cuvenita. E intradevar un film care se urmareste cu sufletul, te tine lipit de scaun pana la final. Este un film care te pune pe ganduri, Forrest Gump este un exemplu de lupta pentru a-ti depasi conditia, de a infrange prejudecatile si de a zdrobi barierele impuse de societate si de cei din jur. Fiecare din noi avem propriile noastre retete, a lui Forrest cea mai buna reteta e aceea de a fugi de necazuri. Dar el nu fuge din lasitate ci pentru ca la asta se pricepe cel mai bine, prin asta reuseste sa dea speranta celor din jur. Asa ca "Run Forrest run!":) B-)
|
My name's Forrest Gump. People call me Forrest Gump
Si am uitat sa specific ca are o coloana sonora remarcabila, Tom Hanks e magnific, ce sa mai e o bijuterie! :D E pacat ca astfel de filme se fac tot mai putine in zilele noastre!
|
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
Cam asta e diferenta dintre filmul ca arta de altadata si filmul industrial de astazi...;) |
Dar stai linistit ca si Forrest Gump a avut incasari destul de mari pt. acea vreme, nu mai stiu exact cat :)!
|
Originally Posted by Gospin:
Pai, da! Acest lucru a dovedit ca este un film artistic foarte bun cu toate ca nu a avut parte de "Forrest Gump's day", IMAX 3D, reclama Coca Cola, Samsung, etc. ;) |
Da... dar a fost si filmuletzul ala "The world seens by the eyes of Forrest Gump", nu stiu exact unde l-am putea incadra?
Filmul a fost de referinta mondiala... clar! |
The Hurt Locker 8/10
|
Miami Vice ( 2006 ) vazut aseara pe HBO!
(:|, mai bine ma culcam, foarte plictisitor, ma asteptam la ceva mai multa actiune, CF absolut dezamagitor, daca ar fi sa-i dau o nota, maxim un 5...! |
The Road (2009) 7/10
|
Revazut:
Drag me to hell - hmm..bunut. Audition - cam lent, asian style, dar bun.. Hancock - mi ar fi placut mai multa actiune, poate in H 2. Si Ch. Theron...what a woman. |
Silent Hill (2006)
Cam slabut, incepe bine, o atmosfera intunecata insa se pierde in detalii. Singura faza care mi-a placut este cea in care ninge cu fulgi de cenusa! |
The Outsiders - 10, foarte bun
|
The Box (2009) 5/10
Law Abiding Citizen (2009) 7/10 |
All times are GMT +2. The time now is 02:08. |