![]() |
Fericit pt. ca azi in sfarsit o sa ies si eu afara din casa, dupa 3 zile de stat la pat :D.
|
Omg, chiar a plecat? :(
On topic: m-am intalnit cu un vechi prieten si am reluat acele mici dileme care ne faceau fericiti! |
Facem un forummeeting sa ne imbatam de fericire?:))
|
Originally Posted by Disciple:
Sincer nu e nimic de sarbatorit. A fost foarte bine cat isi revenise, pacat ca si-a "rerevenit" ca sa zic asa. |
Da, chiar nu e nimic de sarbatorit , imi pare rau ca a plecat dar si-a facut-o cu mana ei, ea nu ne mai agreea pe majoritatea dintre noi, oricum eu cred ca e o decizie temporara...
|
nu va mai lungiti aiurea off-topic...viata merge inainte...si asta e un bun motiv de fericire
|
Io nu mi-s veteran aici ca sa cunosc indeajuns de bine utilizatorii dar sincer, aveam asteptari mai mari de la Dragomara. Din ce-am inteles eu citind printre randuri am dedus ca Dragomara a parasit acest forum, foarte iritata de astfel, din cauza masei de utilizatori cu varsta mai mica de 30 de ani. Am intels corect? Daca da, e trist. :(
Iar acum, cu toata sfiala din lume, imi cer scuze pentru acest offt. Si totusi, ca sa fiu on : Sunt fericita pentru ca o sa merg la expozitia aceea. :D |
... pentru ca mi-am luat din aeroportul din Munchen un backpack de reviste de film si muzica (Empire, Q, Mojo, Uncut) pe care la noi poti sa dai cu tunul si nu le gasesti nicaieri.
|
te urasc (si-s fericit pentru asta :P)
eu am fost in italia si n-am gasit fir de revista in engleza, de unde sa mai caut empire sau total film sau mai stiu eu ce :( |
:) Si eu mi-as fi dorit un "Sight & Sound" ca nu stiu ce, dar nu il aveau. Oricum sunt super-multumit si cu astea pe care le-am gasit :)
|
Sunt fericit Dragomariceste, on three accounts: :):):)
- cä s-a întors pe forum; - cä e bine-dispusä; - cä mi-a fost usor s-o iert pentru ultima parte a e-mail-ului. Welcome back, Drago! >:D< L.E. Am devenit nefericit, toujours pour trois raisons Dragomariciennes: :(:(:( - cä i-a trecut prea repede buna-dispozitie; - cä iar s-a dat în stambä si si-a tras un bann de trei zile; - cä iar mä-njurä-n sinea ei (si poate si-n e-mail-uri). Grow up, Drago! :(( |
Sunt fericit ca exista internetul de pe care pot lua orice film vreau si sa vad daca e bun sau nu, ca mai apoi sa ma duc sa-l vad la cinematograf .Sau acasa daca nu am bani sau chef de iesiri prin tara "mancati-va intre voi ca cainii".
|
Pentru ca castigai la pariuri ... :D
|
Sunt fericit pentru ca m-am lasat de fumat.:((
|
Pentru ca Ovidiu a votat cu Base. Cum am mai spus si o s-o mai spun: Am un mentor genial!
Desigur, nu puteam rata o discutie despre politica cu el. Profesoara ma fac! |
Ovidiu Naso?
|
Nu, n-are nicio treaba cu poezia :P. Eh, ca uneori e cam poetic e alta treaba .
|
Dadui ultima teza astazi si ca o sa intru in vacanta.
|
Pentru ca in sfarsit am gasit o revista care sa merite toti banii, poate chiar mai multi - Ateneu .
|
Pt. ca incepe vacanta :x
|
All times are GMT +2. The time now is 22:08. |