![]() |
Originally Posted by chuckyfan:
De ce urasti Voltaj?.Mi se pare o trupa ok. |
Pentru faptul ca au pus castigul financiar inaintea muzicii. De aici incolo cred ca sti ce rezulta - vezi Inna, Alexandra Stan si altii. Inainte erau ok - pana prin 2007.
|
|
Eu zic asa:un pic de respect pentru Metallica,a avut o foarte mare,daca nu cea mai mare influenta in ceea ce inseamna thrash metal.Apropo,e "thrash" nu "trash".
|
Originally Posted by Cristina_:
ha! ar fi doar 2 albume de ascultat, de la voltaj '88 ne-a ramas albumul Obsesii-Sweet Angel Child (cu Berti Barbera) si de la voltaj, Pericol de moarte (solist - Tavi Colen). ambele au aparut in '96 parca. apoi a venit pafaristul de Calin si totu' s-a dus dracului. |
Un Epitaf pt vechiul Voltaj:P
|
Originally Posted by charles:
ma bucur ca nu-s singurul de aceasi parere:) Jaded Heart - Paid my dues |
|
Originally Posted by iiii:
Superb, nu știam de ei... chiar mi-ai trezit interesul. :) |
Originally Posted by vave:
|
ce dragut, s-a dezgropat topicul!!!
pentru iubitorii de death metal (daca e cineva) http://www.youtube.com/watch?v=BBkmp3RB-Dw&ob=av2e una din melodiile mele preferate |
da, eu is iubitor de DM. N-am auzit de trupa postata de tine, dar imi plac. Mie imi suna putin si a trash:)
Si daca tot am pomenit de trash: Slayer - Disciple |
For fuck sake lad...Is "thrash".Nu gunoi.
|
foarte tare piesa postata de tine, dar are si foarte multe mesaje subliminale, in general slayer au foarte multe piese cu mesaje subliminale |
In piesa aia sunt foarte directe, nu subliminale. Daca ar fi sa ma iau dupa asta n-ar trebui sa mai ascult foarte multe trupe pe motivul ca-mi influenteaza comportamentul prin mesaje ascunse:))
Inca una de la Slayer: South of Heaven |
Araya spunea zambind intr-un documentar ca God hates us all doar suna bine, nereprezantand ceea ce cred ei. Bolthard suna foarte bine, uite si una bucata melodie faina, The Sphere |
|
arunc si eu o balada metal in joc! ;)
|
Great! :) Tot Bathory.
|
Originally Posted by charles:
|
All times are GMT +2. The time now is 13:04. |