![]() |
Originally Posted by corinka:
Cori, tatal tau zambeste acum de Sus, ca ti-ai adus aminte de poznashele astea de irlandeze ;) Sunt frumoase, da, o comparatie nu pot sa fac pt ca sunt multiple tipuri de frumusete si asta face si farmecul genului (varietatea, inclasificabilitatea). De aceea nici nu am in minte idealuri de frumusete feminina. Sunt prea multe :) Avem Breathless double-perspective acum: si video si live-on-Caroline ;) She's the prettiest drummer :-* |
Originally Posted by corinka:
suntem doua, nici mie nu-mi place genul. dar, bine ca nu suntem noi barbati :D |
aaa, pai daca tot nu sunteti voi barbati, bine ca sunt eu asa ca (pt ca e tot randul meu) ia mai luati d'acia alta don'shoara :P :
![]() indic: rol principal anul asta in filmul unui castigator de Palma. |
Hai ba dati-o-ncolo da treaba ! Nici fata asta nu va place ?!?!?!
|
Sasha Grey din The Girlfriend Experience al lui Soderbergh.
Originally Posted by Chambord:
Aren't you forgeting someone? :-w C'mon,most women in Hollywood are ugly...dar nu la toate e asa evident. Macar la un barbat iti dai seama daca arata bine sau nu,dar la o femeie nu stii niciodata ce se ascunde sub make-up |
Originally Posted by Chambord:
Hai ca nu e chiar uratica! In ceea ce il priveste pe Colin Farell, no thanks! Nu imi place fata lui DELOC! Steve imi place ca e talentat, nu-i prea frumusel, dar, daca as avea de ales intre Colin Farell si Steve Buscemi, ca barbati, nu ca actori, pe cuvantul meu de onoare ca l-as prefera pe Steve!!! |
@buticut: Ouch, asa e ... L-am uitat chiar pe Johnny (sorry, fara intentie :D ). Si ai mai inscris 2 puncte: ai dreptate la faza cu make-up-ul si ai ghicit-o si pe sasha. Poza ta pls.
@corinka: Buscemi pare (nu stiu de ce) tot timpul obosit. Dar obosit ca dupa o noapte de chef, nu ca dupa ce a venit de la serviciu :P |
cine sa fie?? :D
1 Attachment(s)
ce expresie!!!
|
Ai dat singur raspunsul: Nicholson. Oricum era simplu. Mai baga una. Incearca ceva mai greu.
|
pun io in locul lui
![]() |
Salvador Dali si Man Ray.
|
:) da. baga poza
|
![]() regizor |
Michael Moore mai tinerel?
|
Neeeeaah.
dar ai nimerit bine cu zona documentarului. |
florin iepan.
|
ie
|
1 Attachment(s)
|
Hmm... cred ca a jucat in "The Night of the Generals". Era soferul generalului Tanz. Imi patineaza numele lui acum + nu am google la indemana sa stiu numele. Corect? :D
|
|
All times are GMT +2. The time now is 08:39. |