![]() |
Cristi
Christopher Plummer, sau Dumitru Prunariu? |
Originally Posted by Pitbull:
Intrebarea mea legata de capodoperele lui Mircea Muresan ramane. |
Da, iar ne-ngrämädiräm.
"Azucena" - cä p-älelante doo nu le väzui. Radu Guräu, sau Carol Corfanta? |
Valea Cascadelor, evident - cä-i doar la câteva statii de aftobuz de mine!
"Din jurnalul unui cascador" de Aurel Grusevschi, sau "Aventurile unui cascador" de Corneliu Omescu? |
zinca, makr era scriitor! (iar 'moartea vine p banda d magnetofon' era un roman kiar bun)
eu zic oua cu shunk + schiele + sam jackson + niagara + chamberlain (l-am revazut aseara in 'music lovers' :love: , just amazing!)... van gogh sau gauguin? |
Mä 'närvezi! :x
Acum as zice Munch, mä atinge mai mult, da' impresia pe care mi-a fäcut-o Chagall când l-am descoperit (câti ani aveam...? Vreo trispce) e de nesters... Deci, tot Chagall. (Si sä mai veniti cu alegeri d-astea imposibile...! :hmm: Sä mai veniti.) Giulgiul din Torino, sau Cämasa lui Christos? |
albastru d metil + faringosept + munch (can't stand chagall! :sick: )
injectii sau supozitoare? |
injectii
primavara sau toamna? |
primavara
verde sau roshu? |
verde
ziare tiparite sau online ? |
tiparite
privighetori sau soprane? (ca tot m-ati balacarit cu Maria Callas :P) |
Sopranos.
Croseu în bärbie, sau directä-n nas? ( 1. De primit. 2. De dat.) |
Nici cu unele, nici cu altele - cu drajeuri cinstite, dulci.
(Bäää, mi-aduc aminte acele "Drajeuri CIP"! Aveam patru, cinci ani, când îmi lua bunicä-mea. Erau în cutiutä de plastic discoidalä - ca faringoseptul si alte pastile - cu gäuricä lateralä pe unde sä ti le rostogolesti în gurä.) Pufarin sau pufuleti? |
pufuleti, daca se poate sa se topeasca in gura si sa fie bine sarati.
o pruna uscata pt cei care n-au remarcat analogia lui pitbull "plummer (pruna) - prunariu" :P tanase sau dinescu? |
Originally Posted by keepwalking:
ambii greu de suportat, uneori. comici involuntari. balamuc tv. pai, stai sa-ti spun... Neagu Djuvara sau Al. Paleologu |
tanase e imposibil, il intrerupe mereu pe dinescu.
foarte pisalog. paleologu. farmec boieresc. "mistretul cu colti de argint" sau "moartea caprioarei"? |
Un print din Levant... :love:
"America" sau "Castelul"? |
Castelul.
mai sus aleg Aurel Grusevschi. am citit intr-un almanah mai vechi despre moartea sa intr-un accident de motocicleta... :( Aurelian Andreescu sau Mircea Romcescu? |
Aurelian.
(Da, era în septembrie 1979... Grusa a depäsit imprudent o dubitä, în triplare, la coborârea sub podul de la Mogosoaia, si a intrat drept sub autobuzul studioului, care venea din sens opus, condus de Nea Mihalcea... A fost o mare tragedie. Iar însemnärile lui de cascador erau scrise cu un mare talent la proza memorialisticä; volumul publicat era excelent, reda superb începuturile cascadoriei de la noi.) Fish burgers sau Fish fingers? |
fish'n chips :P
rebreanu sau sadoveanu? |
All times are GMT +2. The time now is 21:51. |