![]() |
Originally Posted by Bubu:
MAI TARANE mai intai vezi ce limbaj folosesti tu si apoi critici pe cei de acasa asa ca jo man pis pe fata ta |
irinuco, in caz k nu te-ai prins, tipul era ironic fata de gramatica ta.... :D
|
ba asaa facut si candam prinso cu comisu' ala voiajor... parol... pa cuvant!
|
pai tu nu vezi cum vorbesti parca ai fi de pe vremea lui pasmante chioru.vocabular antic. si apoi fa-ma si pe mine sa inteleg ce vrei sa spui ,cine esti si ce vrei. si cu ce drept te dai omul meu neinvizibil?pai daca esti ,ma lasi asa pe uscat?sa imi apara acnee pe fata si dereglare de hormoni?Sau TU MA SATISFACI DE LA DISTANTA cu gandul ?sau iti folosesti in loc de scula AL TREILEA OCHII-CACI SI ACELA E UN ORGAN CSARE NU SE VEDE. SI APOI NU MA LASA SINGURICA CI AJUTA-MA IN TOATE BANI DRAGOSTE ,SANATATE ,CARIERA.AM NEVOIE DE CEVA MAI CONCRET.si daca se poate sa am ungiob ca prezentatoare din octombrie in televiziune. eu stiu ca-s speciala,dar am si eu vise care necesita implinire pt a fi cu adevarat fericita.oricum apreciez puterea data DE LA DUMNEZEU Si pot si sa accept daca intr-adevar ar trebui sa o las balta cu aceasta latura a psiunii mele si sa ma multumesc cu ce am caci altele si-ar dori enorm sa fie in locul meu si nu pot ,asa ca este ok in speranta de a avea o alta lume mai buna.uf sa fie totu bine si sa avem parte numai de tot ceea ce e frumos fara ca intunericul sa se abata asupra noastra si sa facem fata latot si sa fim fericiti."sa traim bine" |
Cam greu se prinde lumea pe aici!! :lol: :lol: :lol:
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
hai fa dece vorbestiasa de bunicu, fa?
hai fa ce nai auzit da numele meu fa? ce daca am divortatara ce nam voie samai vorbesc cu tine?
hai fa da comisu tau voiajor cu care mai fentat avea fa? ca miai zis cati place de el ca are nume american! canci! cica tia zis ca-l cheama Salesman! Auzi la el! Salesman si maicum fa? iote-te!
hai fa cam vorbit io cu baietelu ala carunt fa, cu dandiaconescu fa! da' am auzit ca te droghezi... ca iei din alea... cum le zice, frate? barbituce. vezi sa nu iei un overdose fa!
lasa fa ca exista institutii fa! |
doamne dumnezeul comediei :D
ce splendid inceput de scenariu :D va rog continuati... sintagma primei parti - "vocabular antic" (Irene) |
Bubu Almighty. :w00t:
Continuam, continuam... stai sa vina si nevasta-mea... |
fa-te mai inteles ca habar nu am ce vorbesti.si macar trimite-mi pe ADresa mea o poza cu tine sa vad daca te recunosc. vorbesti si tu sa nu adormi vino cu ceva mai concret altfel spunele povesti de adormit copii la altii. eu sunt suparata astia la asigurari mi-au facut constatasre la masina si mi-a dat de reparat numai faruri ci doar de indreptat,nici radiatrort ca curge apa bagsami-asi picioRELE pai ori e treaba traba ori e pierdere de timp.uf macar sa faca un lucru bun.parbizul ca e spart nu mi l-au scris asa ca nu m-au ajutayt prea mult bagami-asi picioarele si am asteptat o groaza.pai se mai merita sa mai ai incredere in asigurarii?pai sa asigure domne omul siu sa faca treaba treaba.uf am nerviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii a daca tot te consideri barbati-miu hai sa rezolvam problema fara a ma lasa singurica cu ea.d-MI BANUTIIsa o fac eu sau trateaza tu sa imi faca tot ce e necesar sa arate bine SAU treateaza cu ei sa imi faca masinuta de la A LA Z |
Ia-ti tractor de-acuma!!! :lol:
|
Sa mor io fa daca nuti dau poza cu mine pa mail fa!
Sau de ce sati dau pa mail? Ca io am poza pe net, parol! Ia sati dau io adresa: http://www.fadedgiant.net/assets/ima...ograph_350.jpg Nus frumos sa moara mama? Ce zici? Si bani de ce sati dau fa? Nuesti vedeta de cinema? Nu apari pa la filme, pa la playboiuri, pa la reclame, pa la nunti, cumetrii, botezuri? |
e discrepanta intre poza ta si felul tau de abordare a unei persoane. si cred ca ne-am vazut intr-o alta lume de ma cunosti ca eu nu.oricum mi-ai putea fi bunic |
irene, cherie, te inseli.. poate nu te-ai uitat tu d mult in oglinda, dar o varsta apropiata de-a lui o ai si tu :D )and i'm not counting the worms and whatsoever)
(btw, bubu, frate... u rock!) |
hai la tata sa va-mpace
|
Aaaaa... sa-nteleg ca tu esti Joe DiMAggio? :D
|
asa e draga si unde mai pui ca e o poza din anii '50! auzi draga tu nu mai luat sati repar masina si nici cas frumos ci ca is destept si am relatii cu toti regizorii de filme, ca io ma stiu cu toate numele mari cum ar fi prietenul ilie cazan ala de a facut splendid in iarba... aia e! |
Originally Posted by lestatika_29:
|
Originally Posted by kali:
|
pai atunci ia demonstreaza in fapte ceea ce voarbesti si baga-ma intr-un film mai repede pana nu ma dedic persoanelor cu probleme ,handicapuri,caci dasca nu gasec nici un job in ceea ce ma pasioneaza imi gasesc un jiob in asistenta sociala sau psihopedagog deja am dat examen pt un post.asta asa vreo 4 ore sa ,pana cand imi gasesc in televiziune sau cinematografie,m-am saturat sa astept asa aiurea fara a face ceva util sau de unde sa vina banuti.ok sa am bafta si totul sa fie bine si fericita asa fi super daca as fi prezentatoare tv sau actrita sau si una si alat.asa ca ca ia fa-ma tu.daca esti ytare. :shock: |
|
All times are GMT +2. The time now is 09:33. |