![]() |
Monica bellucci !!!!
nu se poate altfel!! :oops: :o |
Monica Bellucci
|
8-5! In sfarsit s-a desteptat lumea... :lol:
|
monica
|
MONICA SI BIDOANELE EI :lol:
besides, natalie e evreica... No offence!!! |
None taken, dar oricat s-ar spune ca evreicele sunt bune la pat daca nu ai ceva de latin in tine....
10-5 Belluci si se pare ca lucrurile decurg normal. |
Cadul de la mine la TLD:Monica merge mai departe,iar votul meu e,o data in viata,decisiv :D .O sa lipsesc o vreme,deci luati inca doua nvoturi din multimea vida :wink: :Thora Birch si Alicia Witt.
|
Ce sa-ti spun
Daca nu votai tu mai repede, oricum ii dadeam eu votul decisiv Monicai.
|
Monica - normal ... cum dracu atzi comparat-o pe nat cu monica nu shtiu ... :roll:
|
of, m-am trezit prea tirziu :cry: dar monica stie cit o iubesc... mo-nica... moooo-niiiii-ca... monicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh (asta a fost un orgasm :lol: )
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
da Monica stie???? :lol: |
ok, greu mi-a fost sa ma decid dar votez monica, desi e de 2 ori mai babeta ca aialalta, da-i mai buna.
|
Un rezultat normal, cine vrea sa se incalzeasca cu filosoafe care sa tranteasca mai stiu eu ce maxima exact cand ti-e lumea mai draga...
Ramne deci Monica cu Angelica in finala ? Sau ne facem de cco si ajunge Christina Ricci cea mai hot pe CInemagia ? |
Bine ca trecu monica! Ne suparam dak nu trecea ea.. :lol: Vine alt meci acusica! ;)
|
Thora Birch vs Rachel Weisz
Astai meciu de acuma! Si de la Void pt Thora un vot! Deci din start 1-0 pt Thora! :lol: |
Amandoua mi se "pare" urate cu draci. Totusi Weisz arata mai omeneste. :lol:
|
Thora
|
2-1 Thora... Sa nu uitam ca Thora a trecut cu 9-0 de prima faza... deci nu e chiar atat de urata! :P :lol:
|
Originally Posted by TLD:
Da, dar in fata altei speriate... Uneori ma intreb de unde le-ai scos p'astea :roll: Oricum, chestie de gust... :wink: |
Rachel Weisz.
|
All times are GMT +2. The time now is 12:55. |