Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

arnoldroland 07 Jul 2011 21:29

stirile interminabile de pe urma bacului! ufff, nici nu mai aprind tv-ul din cauza asta...! X(

chuckyfan 07 Jul 2011 21:46

Originally Posted by arnoldroland:

stirile interminabile de pe urma bacului! ufff, nici nu mai aprind tv-ul din cauza asta...! X(

Lasa ca si noua ne vine randu'. Dar noi o sa-l luam.

arnoldroland 07 Jul 2011 21:59

Originally Posted by chuckyfan:

Originally Posted by arnoldroland:

Lasa ca si noua ne vine randu'. Dar noi o sa-l luam.

absolut! apropo, e prima oara cand la mine in liceu a scazut promovabilitatea, ajungand chiar la 96 % , :-? off, asta-mi cam da batai de cap >:)

bremen1980 08 Jul 2011 11:34

O reclama la radio guerrilla in care Neagu Djuvara declara ca asculta si el acest post de radio .Il simpatizez pe tataie dar nu prea cred ca o rupe pe Arcade Fire ,OCS sau ROA.

iiii 08 Jul 2011 11:43

Originally Posted by bremen1980:

O reclama la radio guerrilla in care Neagu Djuvara declara ca asculta si el acest post de radio .Il simpatizez pe tataie dar nu prea cred ca o rupe pe Arcade Fire ,OCS sau ROA.

ce te mai mira cand Florin Piersic face reclama la China Town ? am auzit eu reclama pe Magic Fm

bremen1980 08 Jul 2011 11:47

Sa-l vezi pe Piersic ca se imbraca in Europa si pe Tiriac facind reclama la abonamentele reduse pe RATB. :))

iiii 08 Jul 2011 11:48

de parca nu sti reclamele rusinoase de la BRD. alea cu nastase hagi si nadia, caricaturizati si bascalie..

StrangeHouse 08 Jul 2011 13:57

Coridele

rcc 10 Jul 2011 08:54

Chiar ca nu s emai termina cu stirile si disnutiile despre bac, pe orice program muti tot despre astase discuta.

dragonfly_drk 10 Jul 2011 10:34

Încearcă Discovery Channel, Animal Planet, AXN, Hbo sau programele de sport. Sunt sigură că acolo nu vei auzi de Bac.:))

Pupaila 10 Jul 2011 18:45

Originally Posted by dragonfly_drk:

sau programele de sport. Sunt sigură că acolo nu vei auzi de Bac.:))

Acolo se discuta alte scandaluri,deci raman primele mentionate. :))

chuckyfan 10 Jul 2011 21:39

http://www.cinemagia.ro/filme/bruno-27360/

comentariile legate ce acest film de pe cinemagia. oare chiar suntem cea mai tampita natiune existenta? Sau ne-a prostit biserica.

Pupaila 10 Jul 2011 21:48

Romanul asta de dupa revolutie profita foarte mult de dreptul la exprimare,dar uita un lucru ca pentru a face o afirmatie trebuie sa o justifice cu argumente solide. :-?

iiii 11 Jul 2011 09:23

ma enerveaza grav tare urmatoarele aspecte:
1. garoii care put in ratb.
2.garoii care coupa locuri in ratb , si nu valideaza cardul.
3.ma enerveaza proastele care defileaza pe tocuri inalte pe caldaramu din Lipscani si merg stramb.
4.berea de la terasa, care se incalzeste in 10 minute.
5. isteria care a fost cu marele meci de box alu' Bute, unde spiritul romanului de mare boxer a renascut dupa o mare mediatizare.

chuckyfan 11 Jul 2011 21:03

doamne, deci nu-mi vine sa cred. oare chiar asa o natie de ratardati suntem?
cititi comentariile.

http://www.cinemagia.ro/filme/machete-43107/

cica-i low budgt, si a avut efecte de to Ca****L. Oare nu asta s-a vrut a fi?
N-ai cu cine, n-ai cu cine.

arnoldroland 11 Jul 2011 21:33

nu ti se pare, chiar avem o populatie de retarzi (nu generalizez, dar sunt multi in cauza ;) )

iiii 12 Jul 2011 09:08

@chuckyfane , m-am benoclat pe acolo si doar cativa zic ca e o capodopera. in rest si mie mi s-a parut un mare cacat de film. daca lumea atat intelege.. asta e nivelul.

chuckyfan 12 Jul 2011 10:17

Originally Posted by iiii:

@chuckyfane , m-am benoclat pe acolo si doar cativa zic ca e o capodopera. in rest si mie mi s-a parut un mare cacat de film. daca lumea atat intelege.. asta e nivelul.

n-am probleme cu cei care zic ca-i de cacat, dar aduc argumente. Ma enerveaza aia care se iau dupa altii, care s-aul luat dupa altii si tot asa.

iiii 12 Jul 2011 10:22

inteleg. dar spiritul de turma e spiritul de turma. bag mana in foc ca jumatate de acolo au zis ca e o prostie dupa ce au vazut traileru. eu zic ca e o prostie , si consider ca e o pierdere de vreme, dar asta e alta poveste.

Kriss_Kringle 12 Jul 2011 14:08

Nu am nimic cu genul asta de filme precum Machete dar chiar n-a fost atat de amuzant pe cat parea si nici actiunea n-a fost grozava (chiar si pentru un film grindhouse).Mai mult mi-a placut Hobo with a shotgun dar asa e,efectul de turma isi pune amprenta asupra oamenilor chiar fara sa vada filmul.Daca zice cutarescu ca l-a vazut si e prost filmul restul nu o sa-l mai vada.

chuckyfan 12 Jul 2011 15:57

Hobo with a Shotgun intr-adevar a fost peste Machete, si ca actiune si ca tot.

redmen 15 Jul 2011 14:27

Sa-mi bag pula in curul lu` Winnie de plus si in reclama voastra.Am apasat pe butonul INCHIDE de 50 de ori si nu s-a intamplat absolut nimic.Sa ma cac pe reclamele voastre baaaa.

arnoldroland 16 Jul 2011 13:43

=)) =)) =)) =)) ciudat, si mie mi s-a intamplat la fel, imi venea sa sparg calculatoru`, da` noroc ca mi-am dat seama ca nu-i el de vina saracu`.....

redmen 16 Jul 2011 15:43

Really ... si cum ti`ai dat seama ca nu era el de vina?

arnoldroland 16 Jul 2011 16:24

Originally Posted by redmen:

Really ... si cum ti`ai dat seama ca nu era el de vina?

aa, dintr-un fleac ....pai cu imaginatia asta bogata a mea tocmai am descoperit ca, de fapt, internetul e de vina :-? cred :-O

redmen 16 Jul 2011 16:37

Aa ... ok.

iiii 19 Jul 2011 09:52

nu inteleg cum naiba unii oameni put in 41 si dimineata cand se duc la munca....

rvn 19 Jul 2011 10:20

nu inteleg cum naiba unii oameni put in 41 si dimineata cand se duc la munca....

ia-l pe 42, atunci.poate acolo toata lumea miroase a parfum.

iiii 19 Jul 2011 10:34

Originally Posted by rvn:

ia-l pe 42, atunci.poate acolo toata lumea miroase a parfum.

sec.

42 nu duce bine.

bremen1980 19 Jul 2011 10:37

Incearca 21 .De la Obor spre capat faci infarct de la miros. Caldura +tigani + santieristi = Smells Like Teen Spirit .

iiii 19 Jul 2011 11:05

n-am treaba pe linia lui 21, dar cu prima ocazie , am sa evit zona.

Socal 19 Jul 2011 11:49

stai linistit, nu numai in 41 put oamenii

rvn 19 Jul 2011 11:52

eu nu inteleg de ce aveti pretentii absurde cand vine vorba de conditiile in care se circula cu mijloacele de transport in comun.
pe mine ma enerveaza lucruri mult mai grave decat lipsa igienei corporale a unora dintre concetateni care se poate evita simplu: prindeti-va nasul cu un cleste de rufe,iiii si bremen.la coborare il dati jos cu tot cu piele.

iiii 19 Jul 2011 11:56

poate tu nu ai ocazia sa mergi cu transportul in comun sa vezi cum e :)
dar ma rog, atunci cand vi in buc , ia un autobuz.... sa te urci in cel mai plin care il vezi, valideaza cardul , stai in picioare, si ai sa simti mirosuri irezistibile....
asa ca nu ne judeca pe noi, pentru nesimtirea altora.

rvn 19 Jul 2011 12:15

dar ma rog, atunci cand vi in buc , ia un autobuz.... sa te urci in cel mai plin care il vezi, .

cand "viN" in "buc" prefer s-o fac cu masina personala...asa ca pierd ocazia de a ma urca in cel mai plin "care il vezi" (autobuz)
dar crede-ma, nu sunt straina de aceste minunate senzatii de "parfum imbietor".
metroul de la Romana nu era exclusivist si nici 331,ma refer la perioada cand vrand nevrand a trebuit sa-mi obtin "patalamaua".doar ca in vremurile acelea Bucurestiul era mai boem. si lumea mult mai modesta.

copila_satanista 19 Jul 2011 12:27

rvn nu stiu ce tot insisti, faptul ca in mijloacele de transport din Bucuresti intalnesti mult prea des oameni care miros "imbietor" merita din plin unul din locurile de varf ale acestui topic. Personal mi se pare horror cand intalnesc astfel de oameni. Ma gandeam spre exemplu ca in metrouri unde vb aia misuna aia de la paza de zor, ar putea pur si simplu sa fie instruiti ca atunci cand observa astfel de oameni sa ii roage sa coboare, tratandu-i in aceeasi masura in care sunt tratati cei care beau alcool, fac scandal sau mai stiu eu ce.

Socal 19 Jul 2011 12:37

Originally Posted by copila_satanista:

rvn nu stiu ce tot insisti, faptul ca in mijloacele de transport din Bucuresti intalnesti mult prea des oameni care miros "imbietor" merita din plin unul din locurile de varf ale acestui topic. Personal mi se pare horror cand intalnesc astfel de oameni. Ma gandeam spre exemplu ca in metrouri unde vb aia misuna aia de la paza de zor, ar putea pur si simplu sa fie instruiti ca atunci cand observa astfel de oameni sa ii roage sa coboare, tratandu-i in aceeasi masura in care sunt tratati cei care beau alcool, fac scandal sau mai stiu eu ce.

si cum sa le spuna sa coboare si pe ce motiv? oamenii aia au dreptul de a ramane pentru ca au platit beletu

rvn 19 Jul 2011 12:41

ce paradox al vietii,nu? in perioada aceea de care vorbeam eu,nu gaseai in magazine deodorante.pana si sapunul era un lux.acum, e plina piata de astfel de produse.si totusi,lumea e mai "nespalata" si mai "urat mirositoare" ca oricand.

iiii 19 Jul 2011 12:43

dar intrebarea/dilema mea, era cum de miros si dimineata??? inainte de joburi, inainte de santiere!!1

marllenn 19 Jul 2011 12:44

Sa facem haz de necaz :)) :)) :))
- Iti place sa fii mangaiata?
Sa fii atinsa ?
Sa fii pipaita?
Sa fii incinsa?

- Iti place sa simti respiratia celuilalt langa urechea ta?
Sau poate pe gat ori pe fata?
Iti place sa incerci pozitii noi?
Sa incepi rece si sa sfarsesti fierbinte si transpirata?

RATB... cu noi fanteziile tale devin realitate.
Incearca-ne!... 30 de zile alaturi de noi... la un pret ce sfideaza concurenta!

Cristina_ 19 Jul 2011 12:44

ce paradox al vietii,nu? in perioada aceea de care vorbeam eu,nu gaseai in magazine deodorante.pana si sapunul era un lux.acum, e plina piata de astfel de produse.si totusi,lumea e mai "nespalata" si mai "urat mirositoare" ca oricand.

Toate astea se petrec datorita faptului ca majoritatea romanilor nu sunt educati.Ei nu se vor schimba niciodata.Sau poate peste 1000 de ani?

Socal 19 Jul 2011 12:45

Originally Posted by marllenn:

Sa facem haz de necaz :)) :)) :))
- Iti place sa fii mangaiata?
Sa fii atinsa ?
Sa fii pipaita?
Sa fii incinsa?

- Iti place sa simti respiratia celuilalt langa urechea ta?
Sau poate pe gat ori pe fata?
Iti place sa incerci pozitii noi?
Sa incepi rece si sa sfarsesti fierbinte si transpirata?

RATB... cu noi fanteziile tale devin realitate.
Incearca-ne!... 30 de zile alaturi de noi... la un pret ce sfideaza concurenta!

tocmai mi-am facut abonament

rvn 19 Jul 2011 12:46

eu le-am simtit si in tren.asa ca am ceva in plus la capitolul diversitate...

iiii 19 Jul 2011 12:49

esti topor!

paul_aramis 19 Jul 2011 13:01

miezure-viezure, brânză-varză-barză.

Columna, scena de final, puştiulică către Gerula:

"bla-bla şi să vii pe la noi, da' trebuie să te mai speli deoarece cam puţi"

onoarea de dac nu se spală așa cu una cu două!

rvn 19 Jul 2011 13:08

Originally Posted by paul_aramis:

corect. este strat gros si lipit bine!

rvn 19 Jul 2011 13:09

nu se poate! lipseste Liviu de la asa masa rotunda despre igiena?

iiii 19 Jul 2011 13:28

Originally Posted by Socal:

corect. este strat gros si lipit bine!

si mai miroase in afara de dac?

da ma.... a trac!!!! :D

paul_aramis 19 Jul 2011 13:30

a get. ăialalți miros a macaroane...

rvn 19 Jul 2011 13:33

ăialalți[/i] miros a macaroane...

combinate cu "rom", mai nou...
si uite asa...s-au inventat parfumurile...

All times are GMT +2. The time now is 02:01.