Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

indiferrent 28 Jun 2011 16:44

Originally Posted by rvn:

Originally Posted by indiferrent:

Originally Posted by Cristina_:

Sunt fericita ca iubitul meu ma iubeste foarte mult si eu il iubesc din tot sufletul meu.El este jumatatea mea.

Ce l-as bate.

nu-i nevoie. imparte jumatatea lui in doua si faceti un menaj in trei!

imparte tu, draga. nu e de lucru la ora asta la fisc? vezi ca nu te platim sa stai pe forum. e a mea, nu o imaprt cu nimeni. o sa ma lupt pentru ea.

pe langa faptul ca ti se impleticeste deshtu pe tastatura te mai aia grija si de ce fac altii la ora asta.ce, iti pare rau ca tu tai frunza la caini pe net degeaba iar eu iau bani?

ha ha ha
visezi la rapirea din serai???

oh :)) mie mi se impleticeste? vezi cu cu punctuatia ca ma incurci. si ai grija la apozitii ca nu mai inteleg nimic. stai linistita, pot "sa tai frunza" ca tot fac mai multi bani decat te strofoci tu sa inseli statul. ha ha ha.

rvn 28 Jun 2011 16:47

ca sa evit quote-urile:
esti un bou.

indiferrent 28 Jun 2011 16:49

ca sa evit quote-urile:
esti un bou.

te-ai prins si tu. esti ultima, dar nu-i nimic, mai bine mai tarziu decat niciodata

rvn 28 Jun 2011 16:50

ca sa evit quote-urile:
esti un bou.

te-ai prins si tu. esti ultima, dar nu-i nimic, mai bine mai tarziu decat niciodata

de la prostata ti se trage. gandesti cu ea.

SoX 28 Jun 2011 17:08

Puteti sa fiti mai plictisitori de atat?

rvn 28 Jun 2011 17:09

Originally Posted by SoX:

Puteti sa fiti mai plictisitori de atat?

incercam!

SoX 28 Jun 2011 17:09

Cu siguranta veti reusi.

dragonfly_drk 28 Jun 2011 17:24

ca sa evit quote-urile:
esti un bou.

din categoria:
cand te plictisesti si n-ai ce face:

Doi ardeleni se intalnesc pe strada:
- De ce esti amarat, Ioane?
- Cum sa nu fiu amarat daca mi-o murit un bou.
- Eh, ce sa-i faci, ase ne-om duce toti, unu’ dupa altu’!…

SoX 28 Jun 2011 17:32

Si unde ti-e fericirea?

dragonfly_drk 28 Jun 2011 17:37

a mea? sta ascunsa in strafundurile inimii si asteapta sa fie descoperita de sufletul pereche pe care il voi cunoaste curand...8-}

da a ta unde-i?B-)

SoX 28 Jun 2011 17:45

Originally Posted by dragonfly_drk:

a mea? sta ascunsa in strafunduri...

Tot pe-acolo.

dragonfly_drk 28 Jun 2011 17:48

stra-funduri...?

=))

indiferrent 28 Jun 2011 18:03

Si unde ti-e fericirea?

te plictisesti. se simte. poti sa faci altceva, vezi ca sunt alte topicuri in care se discuta despre filme. nu iti pierde vremea cu noi, e pacat.

dragonfly_drk 28 Jun 2011 18:28

ii doar ciuda... da, da lui nu ii ciuda ca ii el suparat, ii e ciuda ca is altii fericiti.:))

White1 28 Jun 2011 18:57

Si unde ti-e fericirea?

te plictisesti. se simte. poti sa faci altceva, vezi ca sunt alte topicuri in care se discuta despre filme. nu iti pierde vremea cu noi, e pacat.

Sunt? Sunt fericit pentru ca sunt. Acuma trag o fuga pana la "sunt neferict" sa ma plang ca eu nu le gasesc.

indiferrent 28 Jun 2011 19:17

Originally Posted by White1:

[ Acuma trag o fuga pana la "sunt neferict" sa ma plang ca eu nu le gasesc.

fugi repede, noi suntem aici, ne gasesti. sa nu stai mult!

danonino 28 Jun 2011 20:06

Sunt fericita ca iubitul meu ma iubeste foarte mult si eu il iubesc din tot sufletul meu.El este jumatatea mea.

Repede, o lamaie si un kil de grepfruit.

Cristina_ 28 Jun 2011 20:22

Suntem impreuna de 3 ani chiar ma gandesc la casatorie cu el 8->

danonino 28 Jun 2011 20:29

ok, 2 kg de grepfruit, macar sa nu iasa bucatile mari.

marllenn 28 Jun 2011 20:32

:)) ;) la fel si la mine s-a intamplat. Ne casatorin luna viitoare :) dupa 3 ani jumatate:)

Cristina_ 28 Jun 2011 20:41

Wow! Felicitari marllenn! Casa de piatra iti doresc si multa fericire!

dragonfly_drk 28 Jun 2011 20:46

dar el se gandeste?:-S

Cristina_ 28 Jun 2011 20:48

dar el se gandeste?:-S

Nu am discutat nimic impreuna despre casatorie.Oricum vreau sa imi termin facultatea si apoi am sa vad ce decizii voi lua.

klaudya_e 28 Jun 2011 21:33

daca tot vb voi de casatorie...

text preluat
Jurnalul EI vs Jurnalul Lui :
Jurnalul ei:
Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la un bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord, dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula. A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat pe mine… daca tacerea lui era din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine si sa nu imi fac probleme.
In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus “si eu te iubesc”…..
Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar mai fi dorit sa aiba de a face cu mine niciodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc. Dupa vreo 10 minute a venit si el in pat, si spre surprinderea mea a fost receptiv la mangaierile mele, si am facut dragoste. Dar tot nu era el… am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist asa ca m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja.
Am inceput sa plang cu cearsaful in dreptul gurii pentru ca nu vroiam sa-l trezesc si am plans, si am plans, pana am adormit si eu. Sunt disperata. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt aproape sigura ca se gandeste la alta. Viata mea e un dezastru.”

Jurnalul lui:
Azi Steaua a pierdut in deplasare, dar macar m-am f*t*t...

Cristina_ 28 Jun 2011 21:36

:))

marllenn 28 Jun 2011 21:37

=)) =)) =))

copila_satanista 28 Jun 2011 22:10

Desi ma simt defapt offtopic :)) , foarte on va zic ca sunt fericita teribil ca ascult in sfarsit "A Rose for the Apocalypse" al celor de la Draconian. Uite-asa ziua mea nasoala se termina cu bine :p

marllenn 28 Jun 2011 22:17

mi-am adus aminte de You Make Me Feel ce vremuri :X:X

AndreiStefan 28 Jun 2011 22:42

Nu am discutat nimic impreuna despre casatorie.Oricum vreau sa imi termin facultatea si apoi am sa vad ce decizii voi lua.

:-O Diferenta de la "vom" la "voi" e doar de o singura litera...de la Mariaj la pura Imaginatie, nu e nevoie decat de mult egoism si apoi de catvea baxuri de servetele:-?

Cristina_ 28 Jun 2011 22:48

Originally Posted by AndreiStefan:

:-O Diferenta de la "vom" la "voi" e doar de o singura litera...de la Mariaj la pura Imaginatie, nu e nevoie decat de mult egoism si apoi de catvea baxuri de servetele:-?

Nu imi place sa depind de nimeni.Vreau sa am castigul meu personal de aceea in primul rand ma gandesc sa termin facultatea.Pe urma ce va urma who knows?

AndreiStefan 28 Jun 2011 22:54

Partea cu "vreau sa am castigul meu personal" mi-a amintit de un clip =)) ...Difference between men and women...daca n-ai rabdare sa-l vezi pe tot, desi merita :)), sari la 3:10.

Cristina_ 28 Jun 2011 23:05

Tu razi dar trebuie sa imi dai dreptate:)) Tu nu vrei sa ai castigul tau personal? Sau poate deja il ai.

AndreiStefan 28 Jun 2011 23:47

Tu razi dar trebuie sa imi dai dreptate:)) Tu nu vrei sa ai castigul tau personal? Sau poate deja il ai.

:)) E normal si firesc ca barbatii sa ocupe un loc de munca...eu unul lucrez si m-am mutat de acasa de la 19 ani.

Insa o femeie cu un "castig personal"...nu se poate spune ca a devenit inca o regula in cuplu.

klaudya_e 29 Jun 2011 09:17

tu vb de romania?:))
mama ta n-a avut salariu?

Sorin87 29 Jun 2011 11:02

greu de tot pentru un student care termina facultatea sa isi gaseasca un loc de munca acum. eu m-am angajat tot la 19 ani dar stau la casa cu parintii prin 2008 cand erau totusi locuri de munca, acum e altfel...in sensul rau nu bun

Cristina_ 29 Jun 2011 16:50

Originally Posted by danonino:

Cat de misto e falcosul! Cati ani are?

Ani?:)) Are doar cateva luni.Sambata am primit-o.

chuckyfan 29 Jun 2011 17:39

ce dragut e cainele:X
si al meu e tot asa, doar ca in miniatura:)

Socal 30 Jun 2011 10:56

ma tund ! yey :))

Sorin87 30 Jun 2011 16:32

astazi am luat salarul si este mai mare decat luna trecuta :-* :-bd <:-P

arnoldroland 01 Jul 2011 17:09

Sunt cel mai fericit om de pe Pamant!!!!!!!!!!!!!! Azi a aparut in sfarsit filmul Sweatshop Uncut Bluray!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cristina_ 01 Jul 2011 17:36

Originally Posted by Socal:

Socal aka Tarzan :))

indiferrent 01 Jul 2011 18:12

:-*

FreakDoll 05 Jul 2011 09:31

Sunt fericita pentru ca am scapat de licenta!! Mi'am luat o grija de pe cap!!#:-S

iiii 05 Jul 2011 09:38

Originally Posted by FreakDoll:

Sunt fericita pentru ca am scapat de licenta!! Mi'am luat o grija de pe cap!!#:-S

Felicitarile mele. ce nota?

FreakDoll 05 Jul 2011 10:09

10. Am eu fata de alta nota?:D :))
Mersi!:P

Socal 05 Jul 2011 10:11

Originally Posted by Socal:

:)) nici nu ne cunoastem si ne luam de par?

Sorin87 06 Jul 2011 08:33

pentru ca am ajuns in top 100:)

AndreiStefan 07 Jul 2011 11:23

Sunt fericit ca am reusit sa imi iau 2 zile complet libere si ca in cateva minute imi iau "zborul" spre Snagov pentru 1-2 zile. Soare, apa, gratare, muzica, bere...etc etc etc0

Dar mai ales de-abia astept alte noi incercari de schi nautic si wakeboard...data trecuta am schiopatat 2-3 zile, dar daca reusesc sa ma intorc intreg, numai bine:D

iiii 07 Jul 2011 11:42

iauzi ce burghezie urmeaza ... :D

Sorin87 07 Jul 2011 23:37

sunt langa iubirea mea :-*

All times are GMT +2. The time now is 13:04.