![]() |
Originally Posted by rvn:
|
ca sa evit quote-urile:
esti un bou. |
Originally Posted by rvn:
|
Originally Posted by indiferrent:
de la prostata ti se trage. gandesti cu ea. |
Puteti sa fiti mai plictisitori de atat?
|
Originally Posted by SoX:
|
Cu siguranta veti reusi.
|
din categoria: cand te plictisesti si n-ai ce face: Doi ardeleni se intalnesc pe strada: - De ce esti amarat, Ioane? - Cum sa nu fiu amarat daca mi-o murit un bou. - Eh, ce sa-i faci, ase ne-om duce toti, unu’ dupa altu’!… |
Si unde ti-e fericirea?
|
a mea? sta ascunsa in strafundurile inimii si asteapta sa fie descoperita de sufletul pereche pe care il voi cunoaste curand...8-}
da a ta unde-i?B-) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Tot pe-acolo. |
|
|
ii doar ciuda... da, da lui nu ii ciuda ca ii el suparat, ii e ciuda ca is altii fericiti.:))
|
|
Originally Posted by White1:
|
Originally Posted by Cristina_:
Repede, o lamaie si un kil de grepfruit. |
Suntem impreuna de 3 ani chiar ma gandesc la casatorie cu el 8->
|
ok, 2 kg de grepfruit, macar sa nu iasa bucatile mari.
|
|
Wow! Felicitari marllenn! Casa de piatra iti doresc si multa fericire!
|
dar el se gandeste?:-S |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Nu am discutat nimic impreuna despre casatorie.Oricum vreau sa imi termin facultatea si apoi am sa vad ce decizii voi lua. |
daca tot vb voi de casatorie...
text preluat Jurnalul EI vs Jurnalul Lui : Jurnalul ei: Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la un bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord, dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula. A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat pe mine… daca tacerea lui era din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine si sa nu imi fac probleme. In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus “si eu te iubesc”….. Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar mai fi dorit sa aiba de a face cu mine niciodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc. Dupa vreo 10 minute a venit si el in pat, si spre surprinderea mea a fost receptiv la mangaierile mele, si am facut dragoste. Dar tot nu era el… am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist asa ca m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja. Am inceput sa plang cu cearsaful in dreptul gurii pentru ca nu vroiam sa-l trezesc si am plans, si am plans, pana am adormit si eu. Sunt disperata. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt aproape sigura ca se gandeste la alta. Viata mea e un dezastru.” Jurnalul lui: Azi Steaua a pierdut in deplasare, dar macar m-am f*t*t... |
:))
|
=)) =)) =))
|
Desi ma simt defapt offtopic :)) , foarte on va zic ca sunt fericita teribil ca ascult in sfarsit "A Rose for the Apocalypse" al celor de la Draconian. Uite-asa ziua mea nasoala se termina cu bine :p
|
mi-am adus aminte de You Make Me Feel ce vremuri :X:X
|
:-O Diferenta de la "vom" la "voi" e doar de o singura litera...de la Mariaj la pura Imaginatie, nu e nevoie decat de mult egoism si apoi de catvea baxuri de servetele:-? |
Originally Posted by AndreiStefan:
Nu imi place sa depind de nimeni.Vreau sa am castigul meu personal de aceea in primul rand ma gandesc sa termin facultatea.Pe urma ce va urma who knows? |
Partea cu "vreau sa am castigul meu personal" mi-a amintit de un clip =)) ...Difference between men and women...daca n-ai rabdare sa-l vezi pe tot, desi merita :)), sari la 3:10.
|
Tu razi dar trebuie sa imi dai dreptate:)) Tu nu vrei sa ai castigul tau personal? Sau poate deja il ai.
|
:)) E normal si firesc ca barbatii sa ocupe un loc de munca...eu unul lucrez si m-am mutat de acasa de la 19 ani. Insa o femeie cu un "castig personal"...nu se poate spune ca a devenit inca o regula in cuplu. |
tu vb de romania?:))
mama ta n-a avut salariu? |
greu de tot pentru un student care termina facultatea sa isi gaseasca un loc de munca acum. eu m-am angajat tot la 19 ani dar stau la casa cu parintii prin 2008 cand erau totusi locuri de munca, acum e altfel...in sensul rau nu bun
|
Originally Posted by danonino:
Ani?:)) Are doar cateva luni.Sambata am primit-o. |
ce dragut e cainele:X
si al meu e tot asa, doar ca in miniatura:) |
ma tund ! yey :))
|
astazi am luat salarul si este mai mare decat luna trecuta :-* :-bd <:-P
|
Sunt cel mai fericit om de pe Pamant!!!!!!!!!!!!!! Azi a aparut in sfarsit filmul Sweatshop Uncut Bluray!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Originally Posted by Socal:
Socal aka Tarzan :)) |
:-* |
Sunt fericita pentru ca am scapat de licenta!! Mi'am luat o grija de pe cap!!#:-S
|
Originally Posted by FreakDoll:
|
10. Am eu fata de alta nota?:D :))
Mersi!:P |
:)) nici nu ne cunoastem si ne luam de par? |
pentru ca am ajuns in top 100:)
|
Sunt fericit ca am reusit sa imi iau 2 zile complet libere si ca in cateva minute imi iau "zborul" spre Snagov pentru 1-2 zile. Soare, apa, gratare, muzica, bere...etc etc etc0
Dar mai ales de-abia astept alte noi incercari de schi nautic si wakeboard...data trecuta am schiopatat 2-3 zile, dar daca reusesc sa ma intorc intreg, numai bine:D |
iauzi ce burghezie urmeaza ... :D
|
sunt langa iubirea mea :-*
|
All times are GMT +2. The time now is 13:04. |