Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

Kriss_Kringle 23 Sep 2011 01:01

Originally Posted by FreakDoll:

Am elucidat misterul. Cardul e de vina. Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand dau si eu de ceva bani mai multi mi se strica diverse lucruri. Murphy si legile lui :-<

La mine se strica de obicei cand n-am bani si daca ti se intampla ceva nasol atunci poti sa te mai astepti si la altele pentru ca vin in lant.:P

omudindulap 04 Nov 2011 10:53

Ma ajuta careva sa aleg un laptop? Am de ales intre:

Lenovo V570, procesor Intel Dual Core B950 2,1GHz, memorie 6GB DDR3, placa video dedicata NVIDIA GEFORCE GT 540M 2GB DDR3, HDD 750 GB. (2100 lei)

si

Toshiba Satelite C660-24j, procesor Intel Dual Core B940 2 GHz, memorie 4GB DDR3, placa video GeForce 315M 512 MB, HDD 500 GB (1850 lei).

Am de ales doar intre cele 2, caci fac parte dintr-o oferta la Metro, oferta constand in faptul ca poate fi platit in 10 rate egale, fara dobanda.
P.S. Nu sunt gamer.

caessar 04 Nov 2011 11:14

Eu as alege Toshiba pt. ca are o placa video bunicica pt. toate filmele HD pe care probabil vrei sa le vezi. Iar firma Toshiba e recunoscuta pt fiabilitate.
Celalalt laptop are 6 GB de rami pe care n-o sa poti sa-i folosesti integral decat cu un sistem de operare pe 64 bits(daca nu esti gamer nu-ti trebuie). Diferenta de pret nu e justificata.

NightChild 04 Nov 2011 12:12

Clar Toshiba. Cunosc cateva persoane care au avut Lenovo si din cate stiu au avut ceva probleme cu ele.

iiii 04 Nov 2011 13:14

acum sa fim realisti, din ce scrie acolo, cel Lenovo e clar mai bun si mai performant decat cel Toshiba. Eu as alege Lenovo

NightChild 04 Nov 2011 14:05

Originally Posted by iiii:

acum sa fim realisti, din ce scrie acolo, cel Lenovo e clar mai bun si mai performant decat cel Toshiba. Eu as alege Lenovo

Conteaza si calitatea produsului.

omudindulap 04 Nov 2011 14:14

Stiu si eu ca 750>500 si ca 6>4, dar as dori sa aflu si opinia unei persoane care chiar se pricepe. Nu ma intereseaza atat de mult performantele, cat calitatea si fiabilitatea produsului. Multumesc pt raspunsuri, oricum.

Kriss_Kringle 04 Nov 2011 15:57

Originally Posted by omudindulap:

Stiu si eu ca 750>500 si ca 6>4, dar as dori sa aflu si opinia unei persoane care chiar se pricepe. Nu ma intereseaza atat de mult performantele, cat calitatea si fiabilitatea produsului. Multumesc pt raspunsuri, oricum.

Poti sa cauti review-uri la ele pe google ca sa-ti faci o idee.Eu unul,am un Satellite de aproape 4 luni si n-am avut probleme cu el.Calitatea si fiabilitatea depinde de la laptop la laptop.O persoana poate sa aiba un Lenovo si sa-l tina o gramada de ani si alta poate sa aiba un Toshiba si sa se strice dupa doar 6 luni.E adevarat ca unele firme sunt mai bune ca altele dar pana la urma pana nu testezi nu stii de calitate.De exemplu laptopul care l-am avut inainte a fost un HP si am avut o gramada de probleme cu el pe cand un prieten,care are acelasi Satellite ca si mine a avut tot un HP si n-a avut nici o problema cu el.Depinde si de noroc acum,cum prinzi laptopul,cu defecte sau fara defecte.Parerea mea e sa nu te axezi neaparat pe astea 2 modele ca oferte la laptopuri sunt o gramada si daca mai astepti putin o sa prinzi reduceri substantiale ca tot vin sarbatorile insa fa-ti temele dinainte despre produse pentru ca in magazin vanzatorii o sa-ti spuna orice ca sa cumperi,unii chiar vor sa ajute clientul dar devin din ce in ce mai putini,sunt interesati doar sa faca o vanzare majoritatea.

paul_aramis 04 Nov 2011 16:41

omule, eu mă dau cu un Toshiba de 6 ani. fără nici o problemă. aș zice că e fiabil.

omudindulap 04 Nov 2011 16:49

Nu stiu ce naiba sa fac, sa profit de oferta asta si sa aleg dintre cele doua, si eu tind spre Toshiba, ori sa astept sarbatorile, poate prind o oferta mai buna. Dar daca nu vor mai fi oferte in genul asteia, cu ratele egale si fara dobanda?! Cu banii jos nu-mi permit. Pfff...

paul_aramis 04 Nov 2011 16:59

io aș zice să alegi Toshiba, dacă te arde la pipotă să-ți iei laptop. da' pân' la urm ă e cum zice kriss: cum ți-o fi norocul.

Kriss_Kringle 04 Nov 2011 17:00

Nu stiu ce naiba sa fac, sa profit de oferta asta si sa aleg dintre cele doua, si eu tind spre Toshiba, ori sa astept sarbatorile, poate prind o oferta mai buna. Dar daca nu vor mai fi oferte in genul asteia, cu ratele egale si fara dobanda?! Cu banii jos nu-mi permit. Pfff...

Adevarul e ca nu sunt prea multe oferte de genul,cu rate egale.Ori mergi pe mana mea si a lui Paul cu Toshiba,ori risti si mai astepti pana in decembrie.Ca sa iei o decizie pune-ti intrebarea urmatoare: Am nevoie de laptop neaparat sau mai poate astepta?:P

omudindulap 04 Nov 2011 17:10

Maica-mea a venit cu ideea, vrea si ea unul :)) I-l dau ei pe-al meu, un MSI - cam 4 ani vechime- iar cel nou imi revine mie. S-o intreb pe ea daca o arde la pipota.

paul_aramis 05 Nov 2011 07:37

no', ca să te inervez și mai tare, am cumpărat azi un Lenovo pentru nevastă-mea. mâine ajunge și îi facem proba...

omudindulap 05 Nov 2011 12:04

:)) Pai, de ce ai optat pt un Lenovo si nu pt un Toshiba, ca al tau? Chiar ca ma enervezi...

paul_aramis 05 Nov 2011 13:10

pen' că l-am lăsat pe fi-meu să caute ceva că eu am tăiat-o la muncă și asta a găsit la un preț mai acceptabil. că Toshiba e mai scumpuțe...

omudindulap 05 Nov 2011 13:21

Ah, am inteles. In cazul de fata, Lenovo e cel scumput. In fine, sper sa nu aveti probleme cu el, cel putin cativa ani de-acu' incolo!

BenPC 05 Nov 2011 13:55

...
Lenovo V570, procesor Intel Dual Core B950 2,1GHz, memorie 6GB DDR3, placa video dedicata NVIDIA GEFORCE GT 540M 2GB DDR3, HDD 750 GB. (2100 lei)

si

Toshiba Satelite C660-24j, procesor Intel Dual Core B940 2 GHz, memorie 4GB DDR3, placa video GeForce 315M 512 MB, HDD 500 GB (1850 lei).

si inca ceva , nu imi place procesorul la modelele astea .. daca tot dai peste 1800 RON macar sa fie pe Intel Core i3, chiar daca nu esti gamer, un procesor tare e foarte util chiar si in aplicatii aparent banale.

uite un exemplu de laptop in 1850 RON, la oferta

http://www.pcgarage.ro/notebook-lapt...3-380m-253ghz/

sau ceva mai ieftin, placa video integrata si hard mai mic .. si ca e HP (< Asus) in 1699 RON

http://www.pcgarage.ro/notebook-lapt...m-24ghz-linux/

.............

M-am mai linistit acum :)) Placa de retea n-ar trebui sa fie integrata? :-S In concluzie, is la mana destinului.

X( am ster mesajul original son of a... in fine , e bine ca ai apucat sa-l citesti :)

omudindulap 05 Nov 2011 14:10

M-am mai linistit acum :)) Placa de retea n-ar trebui sa fie integrata? :-S In concluzie, is la mana destinului.

iiii 06 Nov 2011 19:51

om... iti luasi leptoapa pana la urma?
hai sa iti mai zic eu o parere... orice laptop e bun! ca de aia e laptop. tu think better la ce bani ai si ce investitie vrei sa faci. parerea mea

JustaKido 11 Nov 2011 13:54

am si eu o intrebare, am intrat la program cinema si m'ar interesa sa merg la cinema, problema mea e ca vreau sa stiu oarecum si pretul pe care am sa il platesc pentru a viziona unul dintre filme, imi scrie sa dau clic pe ora filmului , dar nu apre nimic:( cum fac ???:(

dragonfly_drk 11 Nov 2011 14:57

Sunt curioasă la care dintre cinema-uri te-ai uitat şi la care film. Sunte unele care nu au preţurile afişate şi nici măcar un număr de contact. Depinde de noroc (din ce oraş eşti)... Singura soluţie e google. Sau te duci frumuşel la cinema şi întrebi cât e preţul biletului dacă nu găseşti un număr de telefon unde ai putea să te interesezi.

JustaKido 11 Nov 2011 16:19

Ms frumos de raspuns, cred ca am sa incerc cu google si daca nu am noroc ma duc la ei. In Craiova o sa am drum si as fi vrut sa ma duc la Twilight la premiera :P ... ma interesa oarecum si pretul :) inca odata ms frumos:*

Kriss_Kringle 18 Nov 2011 22:57

A comandat cineva vreodata prin http://comenziusa.net/? Vreau sa-mi iau o pereche de adidasi de pe zappos,dar nu stiu pe nimeni care face comanda de acolo sau ce taxa se percepe pentru produsele lor.Nu stiu nimic de comenziusa si ma gandeam ca poate a avut cineva de aici vreo experienta buna/rea cu ei, sa ma lamuresc.Au feedback, dar ala poate sa fie usor falsificat.

paul_aramis 25 Nov 2011 05:59

bagă un link și vedem ce se poate face. iute, că într-o lună vin pe-acasă...

iiii 25 Nov 2011 12:53

aduci tzoale din afara paul?

Kriss_Kringle 25 Nov 2011 13:13

Am rezolvat intr-un fel pana la urma.Am dat de cineva care face comanda de pe zappos,imi ia jumate din valoarea adidasilor dar tot ies mai ieftin decat daca as comanda de pe amazon.Paul,din ce oras esti?

MariaMona 25 Nov 2011 16:01

S-ar putea sa mai fi fost intrebarea pe-aici, dar sunt cam multe pagini...

Asadar: ce buton se apasa la imprimantele noi cand incarci tonerul ca sa il recunoasca? Mersi!

paul_aramis 25 Nov 2011 17:52

Originally Posted by MariaMona:

S-ar putea sa mai fi fost intrebarea pe-aici, dar sunt cam multe pagini...

Asadar: ce buton se apasa la imprimantele noi cand incarci tonerul ca sa il recunoasca? Mersi!

depinde de imprimantă...

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Am rezolvat intr-un fel pana la urma.Am dat de cineva care face comanda de pe zappos,imi ia jumate din valoarea adidasilor dar tot ies mai ieftin decat daca as comanda de pe amazon.Paul,din ce oras esti?

un pic mai sus de Chicago.

aduci tzoale din afara paul?

nu, dar putem aranja... dacă așteptați 6 - 8 săptămâni.

Kriss_Kringle 25 Nov 2011 18:30

Eu vreau sa primesc adidasii cat mai repede ca imi ingheata picioarele in superstar-urile mele antice si de demult.Asa, puteam sa astept si eu pana in februarie-martie pana se intoarcea unchi-miu din state si imi aducea el, dar de atunci deja incepe sa se incalzeasca si nu mai e motiv pt graba.Asta e,dau 60 de lei pe taxa dar imi vin in 2 saptamani.Daca nu aveam nevoie neaparat acum as fi asteptat pana te intorceai.Mersi oricum pentru gest,apreciez.:D

paul_aramis 25 Nov 2011 18:40

kris, eu nu mă întorc...

Kriss_Kringle 25 Nov 2011 18:46

Originally Posted by paul_aramis:

kris, eu nu mă întorc...

N-ai zis intr-un post mai sus ca vii pe acasa?Prin acasa presupun ca te referi la Romania sau gresesc?.:P

paul_aramis 25 Nov 2011 18:49

păi numa' vin... și plec.

România va fi întotdeauna acasă

Kriss_Kringle 25 Nov 2011 18:50

Originally Posted by paul_aramis:

păi numa' vin... și plec.

România va fi întotdeauna acasă

Am inteles.:D

Chambord 06 Feb 2012 10:35

Ce marca de apa minerala (plata) consumati zilnic ? De ce aia ?

sergiuseling 06 Feb 2012 11:02

Eu beau Bucovina. Îmi place ambalajul și gustul...

Au făcut și cei de la universitatea din Cluj ceva studiu dacă vrei opinii mai avizate: http://robertinob.wordpress.com/2010...-o-bem-zilnic/

iiii 06 Feb 2012 12:22

pai la un vin alb... orice apa minerala carbogazoasa >:)
cand imi e sete si cumpar eu apa... asta foarte rar... aleg orice apa minerala plata....

dar tu cham?

redmen 06 Feb 2012 16:54

Borsec e cea mai buna apa minerala (de la noi).

charles 06 Feb 2012 18:19

pai la un vin alb... orice apa minerala carbogazoasa >:)

Daca pui o lingura de vin intr-un butoi cu apa de canal, obtii un butoi cu apa de canal.
Daca pui o lingura de apa de canal intr-un butoi de vin, vei obtine apa de canal.

legea entropiei + asta => nici sprițul nu mai e ce-a fost...:))

iiii 06 Feb 2012 20:47

auch, grav...... dar sincer sa fiu ca tot e vb de apa plata... imi amintesc de celebrul si inconfundabilul nicusor de la braila...

si uite... cand ajung sa cumpar apa pt spritz, sincer sa fiu ma orientez catre marci cunoscute... gen borsec, bucovina, biborteni... nu ape de alea de ale hipermarketurilor : gen viva , clever, 365 etc... ca aia e cam apa de la robinet

Chambord 07 Feb 2012 09:54

Nu ma refeream la apa de spritz ci la cea plata, bauta in mod curent. Pt ca sincer, cred ca isi da toata lumea seama ca bautul apei de la robinet e sinucidere lenta.

Bucovina consum si eu zilnic. Mi se pare OK calitativ si in plus au la 5l si iau cate 2 sticle odata. Ar fi cam enervant sa umblu cu sacosele de sticle de 2l. In schimb am vazut ca are reziduu sec cam mic. Asta inseamna ca nu iti aduce mare aport de minerale. Si vara de ex, cand transpiri, nu pierzi numai apa ci si saruri. Nici n-am vazut-o amintita in articolul lui sergiuseling:

In concluzie, o apa ideala de consum zilnic trebuie sa fie necarbogazoasa, bogata in ioni de calciu si magneziu, dar saraca in sodiu, cloruri, nitrati si sulfati si doar o parte dintre apele plate, minerale si carbogazoase comercializate in Romania respecta aceste standarde de calitate. Ele sunt: Borsec apa plata, Carpatina Forte si Light, Roua Muntilor carbogazoasa si plata, Dorna plata, Perla Harghitei minerala, Zizin, Sport Calipso apa plata, Lipova naturala, Vera Aqua, Evian, Vittel si Perrier.

Cred ca o sa incerc sa trec pe Borsec sau Dorna. Le-am mai consumat ocazional si mi s-au parut faine. Acum vad ca si analizele de laborator sunt in favoarea lor.

Cititi si asta:
http://www.adevarul.ro/life/sanatate...20398308.html#

iiii 07 Feb 2012 11:22

cham, intelesesem la ce te referi... eu acasa cumpar bucovina la 5 l plata, si mai e una dar i-am uitat marca, care e semi-carbogazoasa... adica are un gust asa putin de acid.

ce ma enerveaza e cand cumpar... trebuie sa le car si 5 l sau 10 l pe frigu asta... gizzz

redmen 07 Feb 2012 13:08

@Chambord : Dorna pentru apa plata.E mai buna ca Borsec.

paul_aramis 07 Feb 2012 15:02

Originally Posted by Chambord:

Nu ma refeream la apa de spritz ci la cea plata, bauta in mod curent. Pt ca sincer, cred ca isi da toata lumea seama ca bautul apei de la robinet e sinucidere lenta.

câtă din apa asta plată e de fapt de la "robinet"?

Chambord 08 Feb 2012 11:33

Nu prea tine, ca simte diferenta. Apa pura nu trebuie sa aiba gust. Pe cand, pe aia de la robinet o citesti din prima, are gust ori a clor, ori a alte porcarii.

Si a propos de ce ziceam ca vreau sa trec de la Bucovina pe altceva. Parca m-au auzit astia. Au scos acum sticla de 6l la pret de 5l :)) Santajistii !

iiii 08 Feb 2012 12:31

lasa cham... ca vazusem eu "apa minerala plata " la bastarca de 10 litri... nu mai stiu ce firma de rahat era... am carat-o cu greu pana acasa... si acasa, incerc sa pun apa intr-un bidon mai mic, de nestea parca, si iti dai seama ca am facut inundatie... si sa nu mai zic ca era oribila apa, mai bine beam de la robinet

icb1 09 Feb 2012 06:25

Vă rog să-mi spuneți:

1. Cum se încarcă pozele aici, pentru că deși sunt obținute cu UPLOAD, la urmă zice programul că-s zero poze uplodate din 10 pe care le-am încărcat cu succes, deși actorul nu are nici-o poză încă.

2. Cum se încarcă afișul la un film sau actor care nu are încă un fișier?

3. Unde și care sunt specificațiile de format și pixels pentru poze și afișe (poster) de film sau actor? :-? =))

FreakDoll 13 Feb 2012 04:42

Am si eu o problema. Poate stie cineva ce se intampla si ma ajuta. Cand bag cardul telefonului in calculator si scot pozele de pe el, odata salvate in calculator isi schimba dimensiunea si se vad foarte aiurea: se lungesc si se ingusteaza. Nu stiu care-i cauza si am incercat toate rezolutiile telefonului, dar degeaba.

iiii 13 Feb 2012 12:41

freakdoll, incearca sa instalezi softul telefonului.... sau ceva de genu si sa le downloadezi cu programelul special... asta daca are...

FreakDoll 13 Feb 2012 14:27

Nu are, dar multumesc pentru sfat!

All times are GMT +2. The time now is 10:34.