![]() |
EgOisM a scris:
Quote:
Cinemateca sau telecinemateca? |
telecinemateca... [my opinion :D ]
filme clasice sau remake-uri ? am citit sh yo azi ziaru :D chiar eram curioasa sa o vad ce ar fi iesit :P nu k nu am fi vazuto pe "brit" in vreo ipostaza de genul:))))) |
Remake-uri.
Heath Ledger sau Nick Nicholson ? |
Intrucât n-am auzit de "Nick Nicholson", îl aleg pe Heath Ledger.
Bogdan Olteanu sau Cozmin Gusä? |
Bogdan Olteanu ......pt k este ff funny :D
"Gone with the wind" sau "the notebook" |
Hahaha ... ce m`am amuzat.
Bogdan Olteanu Romica Puceanu sau Gabi Lunca ? |
Romica Puceanu[imi place melodia Saraiman in mod special]
Steven Spielberg sau John Cameron? |
James Carpenter.
Eugene Miller sau Arthur O'Neill? |
Eugene Miller
Will Smith sau Vin Diesel |
Will Smith mi se pare un actor destul de bunicel :D
hitler sau ceausescu? |
Hitler a fost un cosmar mai mare decat Ceausescu.Deci Hitler
Prom Night sau Halloween |
cu toate ca sunt tentata sa aleg Prom Night spun NU...tind sa cred ca vorbesti de Halloween(1987)si de asta aleg...daca este vorba de 2007 spun Prom Night :D
Nick Cassavetes sau Adam Shankman? |
Adam Shankman.
Sara Paxton sau Amanda Bynes. :D |
Amanda Bynes
Mara Nicolescu, sau Ana Ularu? (Asa, ca între douä "Italience" cinemagiciene!) |
Mara Nicolescu[mi-a placut in special cum a jucat rolul Mirunei in Filantropica]
Puiu Calinescu sau Toma Caragiu? |
Tomitä, indiscutabil!
Dem Rädulescu, sau Mugur Mihäescu? |
Dem Radulescu oricand :D
2000 Sydney sau 2004 Atena? |
1972 München
Mona Muscä, sau Norica Nicolai? |
Cred ca Mona Musca da dovada de mai multa implicare.
Moliere sau Paulo Coelho ? |
Auzi întrebare! :huh:
(Bine cä nu zici: "Saumon fumé cu Bordeaux, sau mici cu bere Bucium?") Creveti cu avocado, sau caracatitä cu salatä verde? |
creveti cu avocado :shock: nu ash vrea sa gust caracatita
vama sau costinesti? |
2 Mai
Hooverphonic sau Portishead? |
Caracatita nu-i rea deloc, da' nici n-are un gust prea deosebit; e cam ca un peste färä nimic interesant; e okay.
Vama - da' nu "oricând"! NUMAI înainte de 2000! Putin sau Medvedev? (Nu c-ar fi vreo deosebire...) |
Putin pt ca a redat Rusiei demnitatea si forta politica pe plan international.
within temptation sau nightwish? |
Grea alegere... Totusi, Nightwish.
Celine Dion, sau Angela Similea? |
fara motiv amandoua mi se par cam antipatice...totusi aleg Celine Dion.
hamburger(i) sau sarmale cu mamaliguta? :w00t: |
Iar o întrebare cu räspunsul antepronuntat!
Ar trebui sä fii sonat, sä dai o mâncare naturalä, sänätoasä, gustoasä, savuroasä, pe junk-food-urile alea cu gust de carton! Foucault, sau Cristoiu? |
sonat,sonat dar cand stai o zi intreaga fara mancare si mai ai 3 ore pana a ajunge acasa un hamburger prinde aripi :D
Ion Cristoiu(Scanteia Tineretului :love) de ce an sa speriat si se sperie omenirea mai puternic? 2000 sau 2012? |
2000
(Chestia cu 2012 are impact mai slab...) [Bre, tu ai întrebat "Ce ai alege: hamburger, sau sarmale?" - Nu dacä, dupä o zi întreagä färä mâncare, ai accepta sau nu un hamburger!] Nokia sau Sony Ericsson? |
fac abstractie de faptul ca am Sony Ericsson si as alege Nokia[pt design]...dar totusi parca iPhone suna mai bine :w00t:
yahoo sau msn? |
MSN
Bleontz sau Vali Uritescu? |
Bleontz...il ador :love: mi se pare genial.
morometii vol 1 sau morometii vol 2? |
Hmm... Hai doiu'.
Preda sau Barbu? |
nu pot sa tac...este adevarat ca volumul 2 este o victorie a lui preda insa este total detasat de volumul 1...pare alta carte...whateva este opinia ta:D
barbu a fost un matematician si a incercat sa se lupte in proza si poezii cu colegul sau de facultate si dupa parerea mea operele lui nu au nicio noima :sleep: asa ca aleg preda..un mare scriitor... revenge of the nerds sau grease? |
Pitbull cred ca se referea la Eugen Barbu. Nu comentez naivitatile scrise despre Ion Barbu.
|
pitbull spune ca te refereai la i barbu.
cu toate ca sunt naivitati criticii au fost foarte darnici in ceea ce il priceste pe i barbu. |
Cum sä mä refer la Ion Barbu? :? Ce-are el cu Marin Preda? Comparäm portocale cu mandarine? :huh: La sfârsitul secolului trecut, tocmai asta era controversa (inclusiv la noi în liceu, la Sava), care e mai mare ca prozator: Marin Preda, sau Eugen Barbu? (Evident, eu eram pro-Preda).
Pe Ion Barbu l-as compara, la modul serios, cu oricare dintre cvasi-egalii lui - cei mai mari (cinci) poeti români ai secolului XX: Tudor Arghezi, Ion Barbu, Lucian Blaga, George Bacovia, Vasile Voiculescu - sau, dacä-l includem si pe Eminescu, cei mai mari (sase) poeti români ai tuturor timpurilor. Asa cä: Marin Sorescu, sau Nichita Stänescu? |
intradevar este foarte greu sa aleg intre cei 2 :P cu toate ca sorescu este mai apreciat in lit universala il aleg pe nichita stanescu un mare inventator lingvistic si poetic.
paris sau venetia? |
Paris !
Meet the Fockers sau Analyze This ? |
Analyze This.
Dragoste intensa sau sex de nota 10? |
Dragoste intensa logic;))
tiriac sau nastase? |
Nastase
Tudor Chirila sau mama lui? |
Tudor Chirila(imi place foarte mult vama)
sapanta sau bellu? :lol: |
Sapanta,dulce ironie :)
Fellini sau Antonioni? |
Federico Fellini,unul din marii cineasti autobiografici.
Victor Fleming sau Francis Ford Coppola? |
Francis Ford Coppola pentru productia filmului The Good Shepherd
Cupluri doar in scenarii Leonardo DiCaprio si Kate Winslet(Titanic) SAU Nicole Kidman si Hugh Jackman(Australia) |
cuplul din Titanic bineinteles.
Chicago sau Dreamgirls? |
Dreamgirls.
Raise Your Voice sau Hight School Musical 1 |
niciunul:P
hm1 este un rebut si raise yor voice o porkarie fara actori de valoare :P a walk to remember sau the notebook? |
Pentru Rachel McAdams aleg The Notebook
Amanda Bynes-roluri: Sidney White sau What a Girl Wants 8) 8) |
All times are GMT +2. The time now is 17:35. |