![]() |
Up in the air
Aveam asteptari mult mai mari de la acest film... |
"In goana timpului", de Wim Wenders, recent, acu 2-3 zile, pe TVR Cultural, parca.
chiar bun:) |
Originally Posted by bremen1980:
da, acum m-am uitat mai atent si am vazut ca e un ciclu care-i defineste "Portretul regizoral". |
Hot Rod
=)) =)) =)) =)) =)) cel mai tare fiml cu idioti |
corectez: film
|
mishuingeralbastru, exista edit.
on: It's complicated - Meh. 7 The Men Who Stare At Goats - cu mult sub asteptarile mele :( ! Si aparea un film asa de dragut! |
Triangle (2009).
Foarte foarte taree!!:D Cel mai bun film pe care l-am vazut de cateva saptamani! |
Filmele vazute in decembrie si ianuarie. Sunt dependent
The Illusionist Sleepy Hollow Edward Scissorhands Apocalypto Der Untergang Pirates of the Caribbean 1,2,3 Timber Falls Stay Alive Ace Ventura Pet Detective Ace Ventura When Nature Calls Drag me to Hell 300 Transformers Transformers: Revenge of the Fallen 17 Again Loser Ratatouille Are we there yet? Atunci i-am condamnat pe toti la moarte Osanda Coroana de foc Charlie and the Chocolate Factory Sweeney Todd Adventureland Little Ashes Spiderman 1,2,3 Revolver Sex Drive I am Legend Lord of the RIngs 1,2,3 The Dark Knight The Hangover Up The Proposal Iron Man Inglourious Basterds Tyson Interview with the Vampire RocknRolla Bedtime Stories Notorious American History X Filantropica Snatch You Don't mess with the Zohan Prison Break Season 1,2,3 |
The Children (2008)
Oh my God...:D @Moonchild14: Apocalypto apare de doua ori.:P |
si "Charlie and the Chocolate Factory".
nu-i nimic, e doar o doza dubla:) |
Am rectificat la Apocalypto
keepwalking? ce vrei sa zici cu o doza dubla... i'm sorry, pricep mai greu. Acum 2 minute am terminat The Wrestler (2008) Mickey Rourke e nemaipomenit, m-a emotionat...:) |
Originally Posted by Moonchild14:
ai spus ca esti dependent. ai vazut un film de doua ori. de aici, "doza dubla". |
Assassination of a High School President
Year : 2008 Genre : Comedy | Crime My Rating : 8.5 vers.:720p ![]() |
The Boat That Rocked (2009)
Foarte frumos. Un film de nota 10 pe care-l recomand cu placere tutoror. Mai ales celora care iubesc RocknRoll'ul ... cu ocazia asta am mai descoperit si niste melodi foarte faine. The Kinks - All the day and all of the night (1964) The Kinks - Sunny Afternoon (1966) Sincer, incercati-le. |
The Wrestler (2008)
Cel mai bun film din ultimul timp. Uluitor cate poate sa faca un om cu pasiune si determinare. Modul in care este prezentat fimul spune totul. Un fost luptator profesionist care incearca sa se ascunda in ring de esecurile in viata personala, chiar daca asta poate sa-l duca la moarte. Totusi, nu-mi explic de ce filmul s-a terminat atat de brusc, ma asteptam macar la inca 5 minute :) L.A Confidential (1997) Nu-mi explic cum nu am vazut acest film pana acum, asa distributie, asa scenariu, tot sa vezi! Guy Pearce mi s-a parut chiar si peste Russell Crowe in filmu' asta. Ps: Doamne ce frumoasa era Kim Basinger :x |
"Rachel Getting Married" - cel mai realist film al anului trecut. Merita cel putin nominalizara, pentru cel mai bun film, la Oscar. Anne Hathaway face un rol pe care eu il pun in topul meu personal al deceniului.
|
Copying Beethoven (2006)
9.7/10 No more words |
Intrebarea mea e cum poti sa dai o aprecierie atat de matematica unui film? 9.7? L-ai notat in functie de mai multe categorii si ai facut o medie?
Si inca o intrebare, Amadeus ai vazut? :) |
Originally Posted by miercuri:
1)Da 2)Nu |
L'appartement (1996) - sfasietor final. Chiar as avea nevoie de un film cu happy end, da nu unul previzibil, fortat si cliseic. Anyone, please ! Exista filme pt oameni deprimati??
|
Da. The Road. :D Vorbesc serios. Filmul asta te deprima doar daca nu esti deja. Daca esti, atunci probabil ca vazandu-l te vei simti mai bine ;)
|
:)) Chiar urma sa l vad azi/maine. Mersi. E genu de film care ti spune ''uite, se poate si mai rau, asa ca nu te mai plange''.
|
Originally Posted by Chambord:
Dar unul care sa te aduca in pragul sinuciderii atunci cind esti deprimat nu stiti?;;) Si sa nu-mi zici ca The Road are happyend...:-S |
Cum să nu Leaving Las Vegas ar fi unul.
Eu sincer ca să mă binedispun mă uit la seriale preferate unde ştiu că mă binedispun. Chiar şi filmele lui Woody Allen mp binedispun, m-aş uita oricând la Hannah şi surorile ei şi de fiecare dată m-aş simţi şi mai bine. Şi acolo sunt oamenii cu probleme, nefericiţi poate te poţi regăsi în eu, dar ajung să fie fericiţi şi spiritul acela te face mai bucuros. |
Windom: are pseudo - happy end.
|
Sunshine (2007)
Mixed feelings...:-S |
Originally Posted by bremen1980:
Nu cred ca BHD ori The Hurt Locker isi merita locul alaturi de celelalte amintite. Nu sint nici capodopere, nici filme mari, sint niste filme de propaganda, trateaza subiectul in cheie exact opusa fata de celelalte... |
Originally Posted by shadowofnight:
Dupa ce am vazut The Road aseara am simtit neaparat nevoia sa mai vad un film cu Viggo si m-am uitat la Eastern Promises care imi ramasese restant de acum doi ani. Pana aseara probabil nu gasisem momentul potrivit pentru vizionare. M-a incantat nesperat de mult. E un ca un guessing-game extrem de subtil, care scoate in prim plan personajele si nu plotul. E un thriller cu the Russian mob, are elemente noir, dar nu cade in nici una din capcanele genului. Iar Viggo face probabil cel mai bun rol in care l-am vazut, mi-am dat seama nu m-ar fi deranjat deloc sa fi luat el Oscarul in locul lui DDL. |
Da .. Mortensen face unul dintre cele mai bune roluri in Eastern Promises.Mi`a placut asa de mult filmul incat l`am vazut de vreo 5 ori pana acuma.
|
Whisper (2007).
Nu e cine stie ce, dar mi-a placut.:P |
The Book of Eli...hmm...i as da un 7. Urmeaza sa vad si The road, care am inteles ca ar fi peste.
Si apropo de The Book, mie Madmax mi s-a parut a fi mai reusit. |
Drag Me To Hell (2009)
M-a amuzat foarte tare:)). Dar nu stiu....mi-a placut, dar nu chiar asa de mult...Faza cu capra a fost cea mai tare:)). Per ansamblu, un film dragut. :P Nota mea...7. |
Up in The Air - un 8, cred...
Up- Hehe, a fost bun! M-a binedispus :) . Pentru asta oscilez intre 9 si 9,5 . |
Originally Posted by omudindulap:
|
Originally Posted by miercuri:
|
Mai am de vizionat vreo 15 minute din Dorian Gray, adaptarea din 2009. E ATROCE!!! Cum de s-a dat unda verde la mizeria asta??? Oscar Wilde se rasuceste in mormant!!!
|
Originally Posted by omudindulap:
Pai trebuia sa vezi Wicker Park, remake de prin 2004, categoric mai slab, da' aveai happy-end. |
Trick'r Treat.
Inca o dezamagire. :( |
Era o gradina. Sumbra. Rece. Tragica. Moarta, probabil.
In mod magic prinde viata. Infloreste clocotind de bucurie. Si in jurul ei dintr-odata e primavara. A fost fermecata de un copil. Care i-a deslusit secretul. The Secret Garden, de Agnieszka Holland. Un film de o forta extraordinara. Asa mi-am adus aminte de It's a Wonderful Life sau trenul spiritual propus de Anderson in The Darjeeling Limited, vazut de curand. |
|
Law abinding citizen .Cam tras de par,dar merge.
|
The Fall (2006) - absolut deosebită imaginea acestui film! Însă pe cât e ea de bună, pe-atât e scenariul de slab şi dezlânat; au fost momente în care m-am plictisit crunt, singura care m-a făcut să continuu fiind micuţa noastră actriţă, Catinca Untaru. :)
|
|
Pulp Fiction l`am revazut.
|
Originally Posted by Dragomara:
Si eu vreau sa-l cumpar de ceva timp, dar nu prea imi place versiunea de la Carturesti, ca in rest nu l-am vazut pe nicaieri. Culmea e ca JSA, Sympathy for Mr. Vengeance, Sympathy for Lady Vengeace si cred ca si I'm a cyborg, but that's ok sunt toate versiuni mai bune, cu bonusuri. Daca nu apare in 1-2 ani probabil comand din afara. Am avut o bucurie mare acum vreo 3 sapt insa, cand l-am putut vedea la cinema :x |
Originally Posted by Liviu-:
Pe Amazon.uk il gasesti la un pret destul de decent si e editie pe 2 discuri.;) http://www.amazon.co.uk/Oldboy-DVD-C...4869528&sr=8-1 |
Daca il iau din afara tarii nu are traducere in romana, ceea ce inseamna ca mama nu il poate vedea (revedea de fapt). De asta mai astept ca poate apare si cu sub in romana, desi cred ca e putin probabil. Oricum planuiam sa iau toata trilogia la pachet, dar cand imi o sa-mi permit.
|
Alpha Dog (2006), Wrong Cassavetes! :D
|
The Exorcism of Emily Rose (2005)
Inca de la inceput, filmul iti da o senzatie aparte. Muzica a fost bine aleasa. Insa nu pot spune ca m-am speriat... poate la unele faze mai tresaream, pe tot parcursul filmului am asteptat ceva sa ma surprinda, dar nimic. Poate doar anumite dialoguri mi-au dat de gandit... Tenta religioasa este si ea prezenta, recunosc am descoperit lucruri pe cae nu le stiam inaine, cum ar fi ca ora 3 este ora cand demonii se dezlantuie pe pamant :). Deci, Paranormal Activity ramane in continuare cel mai bun horror vazut in ultimul timp! |
The Lovely Bones.
:x P.S. Nu imi vine sa cred ca numele cartii in romana este "Minunatele Oase". :-O :)) |
All times are GMT +2. The time now is 16:52. |