![]() |
sunt nefericit pt ca am entorsa la genunchi si mi s-a umflat si nu mai pot sa joc basket !:-S
|
...dar, pe de altă parte, eliminarea prematură a celor mai puternice echipe din fotbal și respectiv din hochei pe gheață, m-a mâhnit întrucâtva.
|
Pentru cä alimentara de unde-mi luam brânzä de burduf pentru macaroane a fost înlocuitä cu un Cris-Tim, si acum va trebui sä umblu prin tot cartierul ori de câte ori am nevoie...
Si pentru cä ne-au fäcut supermarket, da' n-avem unde sä ne legäm câinii, la poartä! |
sint nefericit pt k nu-i pot avea pe toti prietenii mei apropiati linga mine, sa se bucure de acest oras minunat care e lisabona... (eu le-am lansat invitatia la 'spare bedroom', acu sa vdm care vine :-/ - deocamdata, in the king-size bed din 'suita marilyn' a hotelului ar incapea 4, iar pe canapea ink unu ;) )
|
Am terminat de citit '' Anul mortii lui Ricardo Reies '' de Saramago si sunt si eu tare curios sa vad Lisabona .Vreau sa vad gigantul Adamastor.
|
Originally Posted by Judex:
|
dureaza mult sa gasesc filme pe placul meu si "sa-mi fac plinu' " in pc (:|
|
Originally Posted by Dragomara:
Aşa că îmi datorezi ceva scuze (nu că m-aş fi supărat).Salut. |
PS:Oricum,îs cam obişnuit cu astfel de programe de muncă.Vara asta am fost cu W&T în SUA- acolo am lucrat 20/24 timp de 3 luni jumate. PPS:Nu am înţeles faza cu Ignore-ul.... |
Care vara, RM, ca asta nici n-a inceput? :D
Altfel, pe mine ma amuza atat cei care se plang ca au prea mult de munca intr-o tara in care lumea nu se prea inghesuie s-o faca si acum chiar de-ar vrea nu prea gaseste, dar si cei care invoca prezenta cuiva pe forum pentru a sugera lipsa de ocupatie a respectivului. Celor din a doua categorie le explic pe scurt: foarte multi dintre cei care 'ard gazul' pe cinemagia au treaba online si exista optiunea tab multiplu. :P |
Originally Posted by Judex:
Quote:
|
e firesc sa n-aiba suportul, acesta se asigura de o firma specializata in montari de aparate de aer conditionat. dar cum tu n-ai nici una la indemana, te poti conecta la instalatia de racire a centralei nucleare din cernavoda. :D |
Originally Posted by MariaMona:
Sunt chiar nefericita ca nu am back yard, nu am yard deloc mai exact :( |
@redmen
Sunt nefericit, chiar foarte... ca Oltchimul a pierdut la 7 diferenta... ce departe pare cupa Campionilor:(( |
Sunt nefericit ca mi se rupe-n paispe de Oltchim! =))
|
chiar trebuie sa fi asa flegmatic tot timpul,judex? si pe altii s-ar putea sa-i doara in douazeci de ce esti tu nefericit...
|
Sunt nefericit ca sunt nevoit sa deschid un nou topic. :(
|
Originally Posted by rrs85:
Se intampla.Asteptam returul.Poate poate. |
Nu mai este Coca Cola Vanilla. :-<
|
Originally Posted by rrs85:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:35. |