![]() |
şters!
|
mi-am luat facaletz :D
|
şters!
|
da, stiu, si de obicei imi fac propria paine
aveam unul, dar asta nou e mai destept, ma ajuta sa fac aluaturi de diverse grosimi ;) |
şters!
|
|
şters!
|
cine a zis ca framant cu facaletzul? am spus ca ma ajuta sa fac aluaturi de diverse grosimi, pentru pizza, poale-n brau, etc :P
sunt fericit ca varza de bruxelles se gratineaza frumos... |
Sunt fericit am castigat la pariuri, :D dupa o seceta de 2 luni !
|
şters!
|
...il am pe Basescu in lista de messenger. :D
|
... oamenii din cartierul meu il voteaza pe Crin Antonescu!
:-bd |
şters!
|
şters!
|
Sunt fericit pentru ca am primit cadou de la niste prieteni Calauza, Requiem for a dream si mai de umplutura Braveheart, dar merge si ala in colectie. Oricum era de ajuns doar Calauza :D Si mai sunt fericit ca-mi pot lua din partea parintilor Portocala mecanica si inca ceva, probabil Zbor deasupra unui cuib de cuci :D
|
...ma vad maine seara cu o bruneta superba!!! dar sa nu-i spuneti unguroaicei. :D
I'm the king of the world!!! |
Sunt fericit pentru cä Liviu a primit / va primi:
"Cäläuza", "Requiem For a Dream", "Portocala mecanicä" si "Zbor deasupra unui cuib de cuci" |
şters!
|
Nu numai saitul asta merge de porc, eu de vreo 2 zile expreimentez o incetineala incredibila pentru viteza cu care ma obisnuisem de la rds. Plus ca mi-a dat si Firefox cateva rateuri, iar asta chiar ca mi se parea ceva de neimaginat!!! Nici messengerul de la Yahoo nu s-a miscat tocmai kosher. Totusi, nu cred ca are vreo treaba Halebardul cu asta, insa cred ca aici e mana lui Basescu! :D
PS Drago, nici Daniel nu poate citi mesajele private. |
Mai sa fie...
|
All times are GMT +2. The time now is 19:42. |