![]() |
acum e topic despre FFE in premii, festivaluri ;)
|
fie ca se insoara sau s-a insurat, tot nu l-as recomanda.
Pot sa adaug ca recomandare din partea ta filmul de care zici, dar pe care eu nu l-am vazut. Si cum s-a mai discutat, publicul forumului e diferit de cel al site-ului, care este unul mai de blockbustere. De aceea am punctat ce sa nu piarda din festival. |
hai k mai rau m-ai confuzionat... pai dk publicu d site e amator d blockbustere, crezi k o sa-i plak ceylan sau gitai?? :o
oricum, vroiam sa recomand(am) si o comedie 'dulce-amara', cum s zice (= 'konek'), k nu prea sint... :( ps dar dc nu ti-a placut 'mon frere...'? pt k i-a placut imn-ei? :lol: mie mi s-a parut un film delikt & sensibil - k o improvizatie (la mai multe miini) p un clavecin... |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
pai tocmai asta e - amator de blockbustere fiind, stie (publicul) mai putine despre regizori ca ceylan, gitai si o orientare de acest gen e de bun augur; adica ii poate tenta sa incerce si altceva.
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Mie nu-mi prea plac improvizatiile; nu am vazut toate filmele de la tiff de anul trecut, dar castigatorul - tot un film - improvizatie nu m-a impresionat . |
pt. leo:
aaah hafsia...desi in prima secunda cand i-am vazut colaceii de pe burtica mi-am zis ca e o gluma prosta, ulterior, m-a prins, mai ca m-as fi bagat si eu in 'hora' lor :)) cat despre 'mon frere se marie' ce sa zic, mie mi-a placut anul trecut la anonimul. am o slabiciune pentru dramoletele famiilor numeroase unde se amesteca la un loc simpatii, antipatii, iubiri, nevroze.... |
acuma am vazut, pe 17 mai cand e konyec, o sa fiu la londra...alta data :)
|
ultimul film vizionat a fost Wind Chill ! Merita ! :D asta dak va intereseaza cat de cat filosofia :D e ceva legat de Niechtze
|
Originally Posted by Cristi Weed:
__________________________________ * - Citeste: tzschiene (n.Pb.) |
The Adversary (Pratidwandi) - Se pare ca exista si filme indiene fara cantari si melodrama. :P The Adversary urmareste incercarile unui tanar inteligent de a-si gasi servici, dupa ce moartea tatalui sau il forteaza sa renunte la studii. Echilibrul si umanismul filmului sunt impresionante, iar actorul principal are una din cele mai bune interpretari pe care le-am vazut vreodata.
|
Originally Posted by Pitbull:
|
nu stim, cine l-a introdus?
e vreun topic despre Rashomon pe-aici? l-am vazut si io, finally...ia ziceti-mi unde? |
Legat de o afirmatie a lui Friedrich Niecthze ! Unul dintre cei mai mari filosofi /:) !
|
Originally Posted by illotempore2002:
"nice frunze, nice pae" |
Originally Posted by Cristi Weed:
Este! Cel putin la fel de mare ca si Kriekegraad desi eu, personal, ii prefer pe Drreida si pe Brathes. |
:)) La Juve huh?
Bai am vazut si eu in sfarsit Iron Man :) , super k-lumea filmul ! |
Originally Posted by illotempore2002:
@Cristi si Erectia: Aveti topicuri d.s.stätätoare, "Iron Man" si "Mr. Brooks", la "Acum pe ecrane". Räsfoiti-le. |
mmmmda ! :) pitbull aici ai dreptate .... ! Iron man este tot un film de actiune in care U.S.A. iese vesnic invingatoare ,deoarece au cei mai bun constructori de masinarii de razboi. Apoi faza cu talibanii .... Pitbull ai vazut Loose Chance sau Loose Chase 2 ? acolo arata toate magariile facute de guvernul american pe 11 sept 2001 ! Si explica, clar .... in opinia mea .... ca nu talibanii au fost de vina pt incidentele de atunci , ci chiar americanii astia invincibili .
Iron man e un film bine realizat din punct de vedere grafic , dar ar fi putut gasi alta poveste si nu neaparat faza cu talibanii .... . Cred ca in Iron Man 2 va apare Saddam intr-un costum de lupta si cu o funie la gat , sa vada tot poporul cum a inviat din morti :) ! |
Mami, eu am zis "räsfoiti-le" în ideea si de a CONTINUA discutia ACOLO, nu AICI. Fä bine si reia-ti (cu copy-paste) mesajul de mai sus în topicul lui Omu-häl-die-schier, si-am sä-ti räspund.
|
September 11 -- cel mai interesant/ermetic: segmentul japonez (anyone??) cel mai cutremurator: Innaritu, cel mai subtil (Lelouch), cu 'teza', dar bine facut: cel iranian, mai putin subtil: cel egiptean si cel indian, cel mai prost facut, si cu 'teza': cel israelian, cel mai de kkt: sean penn.
|
europe east... itzbinsolong :D
|
All times are GMT +2. The time now is 10:27. |