Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

rvn 21 Jun 2011 17:36

Originally Posted by White1:

Fericirea e cand vin pretenii si bem bere si mancam seminte si ne uitam la meci & injuram si ne simtem bine:)
(conditiile difera de la caz la caz dar sentimentul e acelasi)

ce ingustime de viziune au unii,domle!
si eu care credeam ca sunt singura care ma multumesc cu asa putin:la mine fericirea este cand fac shopping.fara fete.doar eu.si nu injur.doar bomban ca sunt preturile prea mari.

Cristina_ 21 Jun 2011 17:36

Nu am ras de Socal , am ras de expresie 'cu casa' :)) Parca ii vad plecand cu casa in spate.:))

indiferrent 21 Jun 2011 18:06

Originally Posted by Anna-Maria:

E o stare relativa...

o simti?

Anna-Maria 21 Jun 2011 18:08

Nu pot spune cand o simt si cand nu.... Tocmai pentru ca e relativa :(

rvn 21 Jun 2011 18:10

Originally Posted by indiferrent:

E o stare relativa...

o simti?

dar tu? o dibuiesti pe intuneric? sau iti trebuie un felinar?

dragonfly_drk 21 Jun 2011 18:19

Nu pot spune cand o simt si cand nu.... Tocmai pentru ca e relativa :(

e imposibil sa nu o simti... defapt, o simti dar nu stii ca e acolo. tocmai de aceea majoritatea oamenilor nici nu stiu sa pastreze starea asta.

si in plus, fiecare vedem altfel lucrurile. la mine, de exemplu, stiu ca sunt fericita atunci cand "zbor" in sensul ca nimic si nimeni nu ma pot intrista. sunt undeva deasupra tuturor si ma pot bucura de cele mai marunte lucruri care ma inconjoara... :"> ...

rvn 21 Jun 2011 18:22

ai grija sa nu cazi in vreo groapa din trotuar.eu mi-am julit cateva tocuri de la pantofi mergand asa,ca tine..

Anna-Maria 21 Jun 2011 18:22

Stii de ce am zis ca nu pot spune exact cand sunt fericita? Pentru ca atunci cand sunt cu adevarat fericita, mintea mea se gandeste si la reversul medaliei, ceva de genul - ce-ar fi fost daca nu ar fi fost asa... Si iti inchipui ca ma tine mai putin starea aia... In general, nu sunt nici fericita, nici nefericita. Cred ca fericita cu adevarat am fost... joi seara ultima data, apoi de ziua mea in fiecare an (desi mereu a doua zi devin nefericita) si cand sunt cu cele mai dragi persoane :)

dragonfly_drk 21 Jun 2011 18:25

tocmai deasta am zis ca fericirea e un cosmar... pentru ca de fiecare data cand esti fericit, a doua zi esti trist... indiscutabil
si ce e cel mai naspa e ca tristetea tine mai mult decat fericirea.

indiferrent 21 Jun 2011 18:25

Originally Posted by rvn:

E o stare relativa...

o simti?

Uneori o gasesc chiar si fara felinar, dar oricat de lunga ar fi(o ora, o luna, un an)am impresia ca nu a durat mai mult de un minut, iar apoi imi suna alarma de la telefon care ma trezeste dimineata.

Anna-Maria 21 Jun 2011 18:26

Yap... Asa e :) Imi place cum gandesti...

Sa fiu si eu putin mai on si sa spun ca acum sunt fericita datorita voua (dragonfly si indiferrent) pentru ca am avut un motiv in plus sa imi amintesc de alte clipe fericite :)) 'Multam!

dragonfly_drk 21 Jun 2011 18:27

mai frumos de atat nu cred ca putea sa o spuna cineva...8->

rvn 21 Jun 2011 18:51

Uneori o gasesc chiar si fara felinar, dar oricat de lunga ar fi(o ora, o luna, un an)am impresia ca nu a durat mai mult de un minut, iar apoi imi suna alarma de la telefon care ma trezeste dimineata.

ha ha ha...de-aia nu suporti ceasurile.te trezesc din "somn"!

iiii 21 Jun 2011 19:01

Sunt fericit ca in sfarsit plec de la birou :D:D:D:D

danonino 21 Jun 2011 19:40

Ce e fericirea?

Un motiv de nefericire.

rvn 21 Jun 2011 20:02

Originally Posted by danonino:

Ce e fericirea?

Un motiv de nefericire.

am impresia ca suferi de aceeasi tristete existentiala ca si omu.
iti recomand acelasi tratament. in plus, precizez si locul unde sa se aplice terapia: pe balcon!

danonino 21 Jun 2011 20:46

Am uitat. Clar, daca esti cinic sau sarcastic, ceva trebuie sa fie neinregula cu tine. N-ai parte de sex, cand erai mic ai fost violat de un pudel, nu poti face pipi din picioare, etc.

"Fericirea" e un termen perimat, mult suprautilizat, lipsit de orice umbra de substanta. Noi am facut, si am acceptat, asta.
Fericirea apare pe o sticla de Coca-Cola, uneori si sub capac. In caz ca nu e indeajuns, avem sampoane care te fac fericita cu un par stralucitor.

marllenn 21 Jun 2011 21:09

Am fost la dansuri prima zi ;)):)) :)) :)) ( pregatire de nunta :))

FreakDoll 21 Jun 2011 21:23

Oooo, si?Vreo intamplare neprevazuta?:))

marllenn 21 Jun 2011 21:23

;)) inca nu a fost ok ;) :D

FreakDoll 21 Jun 2011 21:26

:)) Super!Cred ca o sa fie o nunta pe cinste din ce'am vazut si din ce'am auzit! :x

rvn 21 Jun 2011 21:32

"Fericirea" e un termen perimat, mult suprautilizat, lipsit de orice umbra de substanta. Noi am facut, si am acceptat, asta.
Fericirea apare pe o sticla de Coca-Cola, uneori si sub capac. In caz ca nu e indeajuns, avem sampoane care te fac fericita cu un par stralucitor.

daca ne fac fericiti chestiile astea,atunci,pe fericire, eu,personal,n-as da doi bani!
p.s.de vreo doua zile postezi numai mesaje din putul gandirii.ti s-au inecat corabiile,sau ce?

White1 21 Jun 2011 21:51

Cateodata anticiparea unei viitoare fericiri ne face la fel de ferciti ca fericirea care sta sa vina (si care poate nu ne mai spune nimic cand vine, tocmai pentru ca o asteptam).
Asa ca eu anticipez cu nerabdare ziua de maine in care imi voi cumpara multe sticle de Cola sub capacul carora o sa gasesc posibilitatile materiale pentru achizitionarea urgenta a cat mai multor sampoane care sa imi aduca parul la stadiul de stralucire pe care personalitatea mea desavarsita l-a atins deja.

indiferrent 21 Jun 2011 21:55

Am uitat. Clar, daca esti cinic sau sarcastic, ceva trebuie sa fie neinregula cu tine. N-ai parte de sex, cand erai mic ai fost violat de un pudel, nu poti face pipi din picioare, etc.

Am probleme cu prostata. Cred ca de aici se trage.

dragonfly_drk 21 Jun 2011 22:41

Originally Posted by White1:

Cateodata anticiparea unei viitoare fericiri ne face la fel de ferciti

si cand anticipezi fericirea ce o sa vina si ea nu mai vine? din contra, se transforma in motiv de tristete... nu-i asa ca suferi mai mult? asa ca nu-i mai bine sa ne lasam purtati de valuri si unde ne-or duce, acolo ne-or duce...? ca e Hell or Heaven, who fuckin' cares, nu?

Gebeleizis 23 Jun 2011 13:44

Sunt fericit ca mi-am terminat practica la Volksbank.

Sorin87 26 Jun 2011 09:51

ieri cand am luat o amenda mi-a scazuto de la 268 lei la 134 lei iar in 48 de ore 67 lei numa :-bd

Anna-Maria 27 Jun 2011 13:29

Sunt fericita pentru ca prietenii mei care au dat BAC'ul azi la romana au avut niste subiecte acceptabile, fata de ce se asteptau ei... Sunt fericita pentru ei si sper sa fie si la mine la fel 8->

FreakDoll 27 Jun 2011 13:51

Ma uitai acum pe net. Mi se par foarte usoare subiectele. Nu stiu daca ati observat, dar anul acesta nu s'a mai discutat atat la TV despre asta. Probabil s'a copiat si mai mult decat in anii precedenti. Pacat de cei care chiar invata si iau note pe merit!

Anna-Maria 27 Jun 2011 13:55

Mi s-a spus ca nu prea s-a copiat, Doll, ca au avut camere si nu prea si-au riscat profii posturile pentru niste elevi care nu vor sa invete.. Doamne ajuta! Sa fie si la mine asa si o sa fiu fericita, pentru ca stiu si eu la ce dau BAC'ul, chiar daca nu imi foloseste la nimic diploma - macar ca idee inainte de admitere :)

FreakDoll 27 Jun 2011 13:57

Ma bucur sa "aud" asta :) :-bd

AndreiStefan 27 Jun 2011 16:50

Sunt fericit pentru ca azi am reusit sa-mi iau permisul inapoi, dupa 30 de zile luuuuungi:) Si totusi...pe cat de repede ti-l suspenda...pe atat de greu ti-l dau inapoi. Am stat aprox. 4 ore la sectia din Logofat Udriste...acelasi cozi ca pe vremuri.

iiii 27 Jun 2011 16:53

Originally Posted by AndreiStefan:

Sunt fericit pentru ca azi am reusit sa-mi iau permisul inapoi, dupa 30 de zile luuuuungi:) Si totusi...pe cat de repede ti-l suspenda...pe atat de greu ti-l dau inapoi. Am stat aprox. 4 ore la sectia din Logofat Udriste...acelasi cozi ca pe vremuri.

dar ce ai facut omule? punctele?

AndreiStefan 27 Jun 2011 17:05

Galben..spre rosu:D...pe Bucurestii Noi intersectie cu Jiului. Era 9 dimineata, ma grabeam sa ies din Bucuresti spre Mogosoaia...eram cu masina cumnatului...asigurarea din masina era expirata(cea buna era la firma)...

M-au vazut tanar...grabit...X3...ce-au zis?! p-asta nu-l iertam:)) Au vrut sa-mi opreasca placutele de inmatriculare...talonul...si 3 luni permis supendat +2000 lei amenda. Ei imi ziceau sa ma duc la masina ...eu le bateam in geam...ei il inchideau...iar le bateam in geam...Circ:)) "Hai ma nene...hai ma nene"...pana la urma m-au iertat la faza cu asigurarea, desi magarii stiau ca masina aveau asigurare(se poate verifica prin statie)...si mi-au dat doar 30 de zile pentru rosu.

Azi am circulat cu centura pusa...100% regulamentar:)...nu stiu cat o sa ma tina chestia asta, dar incerc sa ma mai potolesc.

iiii 27 Jun 2011 17:08

wow dar ai scapat usor...
dar nu ai avut si tu 100-200 ron la tine sa taca si sa le inchizi ochii?
las ca e bine ca ai rezolvat si ca acum ai permisu back. be careful

AndreiStefan 27 Jun 2011 17:14

Am uitat sa-ti zic ca le-am dat 100 RON:) Tot le bateam in geam si nu mai vroiau sa-l deschida...la care am pus mana pe portofel si am scos asigurarea de la masina mea ca sa le dau de inteles ca am gasit-o pe cea de la masina cu care eram. A deschis geamul...colegul din dreapta lui era cel care tot insista sa nu ma ierte...le-am dat la misto asigurara de la masina mea si in timp ce citeau am dat drumul la 100 RON intre scaun si usa...s-a uitat la mine...a inceput sa rada:))...si mi-a zis sa ma duc la masina ca ma iarta de faza cu asigurarea:D

iiii 27 Jun 2011 17:15

pai e bine pai e bine :)
de acum sa fi mai atent :P mai bine de mine ca nu conduc si ca nu am stresuri de genu asta

AndreiStefan 27 Jun 2011 17:23

Masina e o grija in plus...benzina...reparatii...amenzi...daca ti-o mai si ridica cand parchezi aiurea, te-ai scos de 500 RON(am patit-o si p-asta) :) Mai ales in haosul din Bucuresti, cu trafic si lipsa parcarilor...uneori iti vine sa te lipsesti de masina. Dar odata ce ti-ai cumparat o masina, devi un pic dependent de ea...si mai ales cand te grabesti, altceva e sa ai tu controlul vehicului si sa poti sa te strecori prin trafic...

Oricum, mi-a prins bine ultima luna fara permis...uitasem cat de linistitor este uneori sa mergi cu RATB-ul:) Mai ales in autobuzele noi, Mercedes Citaro, ai si aer conditionat...de vis:D

iiii 27 Jun 2011 17:31

Originally Posted by AndreiStefan:

Masina e o grija in plus...benzina...reparatii...amenzi...daca ti-o mai si ridica cand parchezi aiurea, te-ai scos de 500 RON(am patit-o si p-asta) :) Mai ales in haosul din Bucuresti, cu trafic si lipsa parcarilor...uneori iti vine sa te lipsesti de masina. Dar odata ce ti-ai cumparat o masina, devi un pic dependent de ea...si mai ales cand te grabesti, altceva e sa ai tu controlul vehicului si sa poti sa te strecori prin trafic...

Oricum, mi-a prins bine ultima luna fara permis...uitasem cat de linistitor este uneori sa mergi cu RATB-ul:) Mai ales in autobuzele noi, Mercedes Citaro, ai si aer conditionat...de vis:D

o masina , da, consuma dar e un confort care fiecare care au masina il platesc
+ ca eu ma dau zi de zi cu mertzanu (citaro ) si believe me ca e mai ieftin + ca am si metoru

danonino 27 Jun 2011 20:44

Sunt fericita pentru ca prietenii mei care au dat BAC'ul azi la romana au avut niste subiecte acceptabile, fata de ce se asteptau ei... Sunt fericita pentru ei si sper sa fie si la mine la fel 8->

Bacul e o frectie daca e sa ne referim la dificultate.

Anna-Maria 27 Jun 2011 21:01

Corect... Si nu neaparat numai la dificultate, cat la utilitatea lui. Cei mai multi din prietenii mei dau la facultati unde inca se mai da admitere si erau speriati de BAC pentru ca le era frica de fapt de "copiatori"... De obicei, astia ia note mult mai mari decat aia de se chinuie. Se pare ca la noi, anul asta nu prea s-a copiat, iar prietenii mei au avut si putin noroc de subiecte pe care le stiau...
Ideea e ca multa lume te intreaba "Cu cat ai luat BAC'ul?" in loc sa te intrebe daca ai intrat la facultate cu sau fara admitere. Daca ai dat admitere, BAC'ul devine un mare nimic... Si asa e, dar oricum :-j

marllenn 27 Jun 2011 21:07

Mi-a adus nasa Almdudler (suc ) ce bun e ;) B-) B-)

iiii 27 Jun 2011 21:17

suc? de ? dude?

marllenn 27 Jun 2011 21:21

Suc din Austria
Almdudler

iiii 27 Jun 2011 21:45

am inteles... am inteles... dar bag mana in foc ca nu e mai bun ca o socata romaneasca! :) vb vine.
cand ajungi in ro adu si mie sa gust!

Cristina_ 28 Jun 2011 15:22

Sunt fericita ca iubitul meu ma iubeste foarte mult si eu il iubesc din tot sufletul meu.El este jumatatea mea.

indiferrent 28 Jun 2011 15:33

Originally Posted by Cristina_:

Sunt fericita ca iubitul meu ma iubeste foarte mult si eu il iubesc din tot sufletul meu.El este jumatatea mea.

Ce l-as bate.

rvn 28 Jun 2011 16:28

Ce l-as bate.

nu-i nevoie. imparte jumatatea lui in doua si faceti un menaj in trei!

indiferrent 28 Jun 2011 16:32

Ce l-as bate.

imparte tu, draga. nu e de lucru la ora asta la fisc? vezi ca nu te platim sa stai pe forum. e a mea, nu o imaprt cu nimeni. o sa ma lupt pentru ea.

rvn 28 Jun 2011 16:34

Ce l-as bate.

imparte tu, draga. nu e de lucru la ora asta la fisc? vezi ca nu te platim sa stai pe forum. e a mea, nu o imaprt cu nimeni. o sa ma lupt pentru ea.

pe langa faptul ca ti se impleticeste deshtu pe tastatura te mai aia grija si de ce fac altii la ora asta.ce, iti pare rau ca tu tai frunza la caini pe net degeaba iar eu iau bani?

ha ha ha
visezi la rapirea din serai???

All times are GMT +2. The time now is 13:02.