![]() |
Originally Posted by Judex:
|
The War 10/10. Cu Elijah Wood(Frodo LOTR) prea frumos.
|
Originally Posted by miercuri:
Cu una bucata Natalie, numai in niste ciorapei albi...B-) |
Hotel Chevalier e o splendoare, indeed.
|
si cu Peter Starsed-where do you go to,my lovely" pe fundal... brilliant little piece of film-making
|
Originally Posted by miercuri:
|
Poti sa-l vezi pe youtube :D http://www.youtube.com/watch?v=YI8EOZk3W_8
|
Yeah, I know, eu ma refeream la politica de distributie si difuzare. Ar fi culmea sa faca aia la HBO promo in care sa spuna "intrati mai intai pe iutub si vedeti Hotel Chevalier". :D
|
Originally Posted by Windom:
ce dracu, numai detalii din astea va raman in cap? |
Nope, dar fiind prima scena de acest fel a lui Natalie, mi-a ramas o vreme pe retina.:D Desigur atuurile filmului sint cu totul altele...
|
Originally Posted by Im.Kino:
|
nu stiu cum se da pe tv,dar versiunea de dvd chiar incepe cu hotel chevalier si e denumit" hotel chevalier,part 1 of the darjeeling limited" |
Ei, uite, eu nu cumpar DVD-uri. Prefer sa piratez filme. :D
|
Game Over: Kasparov and the Machine (2003)
Destul de interesant. Am vazut pe imdb ca unii il considera un film de propaganda pentru Kasparov. Eu nu l-am vazut chiar asa de radical, dar sunt de acord ca, Kasparov a iesit intr-o lumina mai buna. E aproape o teorie a conspiratiei, dar paranoia e un lucru normal cand e vorba de jucatori de sah. |
pai pirateaza si tu varianta de dvd :)) |
hahaha
Sugi pula sau ce? |
tie cred ca iti cam place sa o iei la caca, ca nu imi aduc aminte sa te fi jignit cu ceva unless you're just sucking on pitbull's balls |
Du-te ma-n mortii ma-tii.
|
very clever...
jet ca esti degeaba |
Like I told you - du-te-n mortii ma-tii!
|
yeah, you're definately blowing pitbull....
|
Nope, you're blowing me. You wish...
Catre admini: Cine mormantii ma-sii e labagiul asta? |
Ma enerveaza imbecilul ala fara simtul umorului.
|
pai cu "sugi pula" sa-i iei pe boschetarii cu care-ti permiti
|
Ti-am zis eu ca asta visezi. Mars ma de-aici!
|
LOL, deja conversatia e penibila!
Nici un admin nu vede ce se intampla aici? Judex, te rog, termina tu :) |
Ok, stergeti dialogul ala de cand incepe conflictul, inclusiv mesajul asta. Scuze.
|
|
Public Enemies - filmul e lung si lipsit de consistenta.Un film de duminica dupa-amiaza pe protv. Oricum,mi-a placut variata de arme folosite - 5
Shrink - 7 pe 8 - interesant,dar daca nu deviau de la subiect era si mai bine. |
Ultimul vazut se numeste "Harry Brown". Michael Cain a fost ca de obicei, la inaltime.
|
Cinderella Man (2005)
Remarcabil, imi pare rau ca nu am vazut filmul mai de mult. Atmosfera creata este perfecta. Mi-a placut mult jocul lui Renee Zellweger, pe Russell deja il stim :) |
oh, Doamne! să înţeleg că eu am fost generoasă când i-am dat un 4 sau 5, acestui film: I Know Who Killed Me (2007)?! :D
uite aici premii: http://www.imdb.com/title/tt0897361/awards~X( X_X partea bună e că după acest film am ajuns la concluzia că tb să-mi reanalizez, eventual realoc timpul pe care-l dedic acestui hobby. :-? |
Ce ma bucur ca nu am avut niciodata timp de el.Iar altii da....:))
|
Poliţist, adjectiv (2009)... (:| :D
|
John Rambo (Rambo 4). A doua oara. "Heroes never die........they just reload." :)
@Gospin
Quote:
Cam tarziu. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? |
Fellini's Roma
Misto. :D |
Paranormal Activity
Year : 2007 Genre : Horror | Mystery | Thriller My Rating : 10 Vers. : 720p.Alternate.Cut. ![]() Whiteout Year : 2009 Genre : Action | Crime | Drama | Mystery | Thriller My Rating : 7.5 Vers.: 720p ![]() |
LETHAL WEAPON 4-1998.Execelent film.L-am revazut cu placere.;)
|
al doilea documentar pe care-l revăd săpt asta pe HBO, primul a fost "Super Size Me"
|
Dad (1989)
m-a deprimat total Jack Lemmon la... 64 de ani, cât avea marele actor când a realizat acest film! :(( io înţeleg că makeup-ul a fost şi motivul pentru care Dad a fost nominalizat la Oscar, dar totuşi... :D |
The Pianist (2002)
încă unul din motivele pentru care îi iubesc pe Adrien Brody & Roman Polanski. :x :x :x |
The Texas Chainsaw Massacre (2003)
Demult nu am mai vazut un film asa de plictisitor. Nimic mai mult decat un macel. Niste faze mai mult decat scarboase, creepy in niciun caz.. |
Stephen King's IT (1990)
Mi-a placut foarte foarte muuuul:D Ma asteptasem sa fie diferit de carte si mult prea scurt, dar mi-a placut foarte mult. Planuisem sa dezvolt, dar tocmai am aflat de moartea lui Jonathan Brandis si inca sunt in stare de soc...:( Stiu ca avea 27 de ani cand s-a sinucis, dar eu o sa-l tin minte ca si copilul de 12 ani din film...inca nu pot sa cred ca a murit...:( |
"This is no time for Schopenhauer. This is important."
Antonia's Line. 1995. Olandez. Oscar for Best Foreign Language Film in 1996. Regizat de o feminista convinsa (altfel cum!), Marleen Gorris. Deci, logic, avem legaturi bolnavicioase, asa cum obisnuia Sappho, dar asta e partea poate cea mai putin interesanta din film, avand in vedere ca subiectul e la moda de ceva vreme; Antonia asta e o muiere data dracului, frumoasa si cu buci sanatoase asemenea iepei ce-o poarta pe ulitele satucului natal, in care se intoarce impreuna cu fie-sa, dupa ce ii moare tacanita mama; cu o naturalete demna de invidiat cele doua se aclimatizeaza imediat cu atmosfera rurala, trezind interesul, atentia si respectul localnicilor, care mai de care mai dereglati: Mad Madonna urla la luna, innebunind vecinul protestant ce o iubeste in secret; Olga rusoaica e proprietara barului si antreprenorul de pompe funebre; Deedee e fata cu handicap a unui fermier, molestata de frate-sau, Antonia o ia sub aripa sa generoasa, ca si pe Boer Bas, tata a 8 baieti, vaduv, ce o curteaza, sau pe Letta careia ii place sa nasca si aduce pe lume 13 copii dupa care isi da obstescul sfarsit in bratele barbatului sau, fostul preot al satului, si tot asa... Crooked Finger e un personaj singuratic, prieten din tinerete al Antoniei, ganditorul, citeaza din Schopenhauer si educa urmasele Antoniei: Danielle, artista plastica, apoi Therese, copilul minune al Daniellei, si Sarah, fiica Theresei, ce va scrie poezie, toate talentate, puternice, asistand cu luciditate si stapanire de sine la evenimentele ce anotimp dupa anotimp marcheaza micuta comunitate rurala patronata de imaginea matriarhala a Antoniei. Asadarsiprinurmare, o mare bifa pentru acest film, e delicios.
|
An Education (2009)
mai slab decât m-aş fi aşteptat. |
Originally Posted by SoricicaMov:
Soricico, m-ai facut curios cu filmul asta, misto subiect, fucked up, just the way I like it.:D O sa-l caut si eu, sa vad ce si cum e cu Antonia aia...:-? Sapho...8-> :"> |
Originally Posted by Windom:
Chiar te rog :P Si mai numara tu te rog baietii lui Boer Bas sa fiu sigura ca erau 8 :P W, daca Sappho a influentat si metrul eminescian, acum nu vad de ce te-ar lasa pe tine rece ;) |
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Year : 2001 Genre : Action | Adventure | Fantasy My Rating : 10 vers.:Extended The Lord of the Rings: The Two Towers Year : 2002 Genre : Action | Adventure | Fantasy My Rating : 10 vers.:Extended The Lord of the Rings: The Return of the King Year : 2003 Genre : Action | Adventure | Fantasy My Rating : 10 vers.:Extended |
Joshua (2007). Hmmm... un thriller, cică - un frate gelos pe nou-născuta lui surioară, o mămică mai mult decât depresivă, nişte bunici săritori, un tătic interesat, motivat, şi de alte femei - eternele poveşti. :"> O calitate a avut şi filmul ăsta, nu m-a adormit decât la final şi asta pentru câteva minute. Recomandarea mea: mai bine nu! 8-> :|
|
Orphan
Year : 2009 Genre : Drama | Horror | Thriller My Rating : 7.5 vers.: DVDR Video : 'Orphan' Trailer HD (500) Days of Summer Year : 2009 Genre : Comedy | Drama | Romance My Rating : 10 vers.:720p Video : 500 Days of Summer - Official Full Length Trailer |
All times are GMT +2. The time now is 15:07. |