![]() |
Sunt nefericit că lucrurile nu merg bine în România.
|
Sunt nefericit pentru că relația cu prietena mea a intrat într-o perioadă dificilă.
I'm so unhappy !:( |
Life's a bitch until you die!
Dap, asta-i concluzia de azi. După ce am amânat până în ultima clipă proictele pe care trebuie să le termin, m-am hotărât ca weekedul ăsta să re rezolv. Nimic aiurea, doar că tocmai AZI primesc un telefon de la un fost coleg de facultate [pe care nu l-am mai văzut de vreun an :-<] spunându-mi că are două bilete la Haggard. X( Care Haggard nu ţineam neapărat să-l revăd, dar nu aş fi refuzat o aşa invitaţie pentru nimic în lume. Doar că nu am cum să ajung acolo atât de repede... şi când mă gândesc că sunt numai la 60 de km de Cluj... :(( |
Fiindcä escrocii äia cu casa iar mä sicaneazä - si numai de-ai dracu', cä deja am câstigat si fondul, si apelul.
|
sunt nefericita...extrem de nefericita,fiindca nu ma simt implinita profesional....si nici in viata particulara parca nu e asa cum as fi vrut eu.Mi-e sa nu clachez....
|
trebuie sa te agati de lucrurile frumoase din viata ta...trebuie sa existe ceva frumos care sa-ti ofere speranta
|
vb lui tata : sunt trei planuri in care cautam fericirea: viata personala, viata sociala si viata profesionala. nu prea e om sa nu fie nemultumit de cel putin unul din cele 3.
eu zic sa tzii capul si moralul sus ca ceva ceva tot iese spre deosebire de atunci cand te lasi sa clachezi :) nu face greseala sa crezi ca esti o anomalie, asta e viata cu bune si rele. pana si cei la care poate te uiti cu admiratie au momentele lor proaste |
Sa stii ca asa e,mersi de sfat,Copila!Optimismul e cel mai bun ,desi eu am o fire pesimista.
|
Sunt nefericit pentru ca azi a inceput hadicapatiunea aia de scoala :(( =(( :((:((:((:((:((:((:((:((:((:-&
|
Originally Posted by Dragomara:
|
Aseara nu am apucat sa vad meciul si azi am aflat rezultatul de un prieten dinamovist care avea doar ''Cra! Cra! Cra!'' la status! X( :( Stoichita isi mai cerea scuze, dar cu ce ne mai incalzesc acum scuzele lui! Pt. o echipa care are pretentii de Cupe Europene, ar trebui catalogata aceasta umilinta ca o catastrofa! Nu se poate sa iei 4 goluri intr-o repriza si sa nu fii in stare de nimic in atac ! X( X( X(
|
desi nu prea le am cu d-astea ma doare gatul si spatele de la cum am stat la biroi si nu trece dammit
|
Originally Posted by Dragomara:
|
Bineinteles, cu conditia sa nu fie vorba de EA Sports. :))
|
Originally Posted by Judex:
Nu,nu EA Sports....Sport în aer liber,sport în sală,alergat în parc - în fond orice care îţi pune muşchii în mişcare şi îţi odihneşre mintea . Pe mine mă ajută 4 ore de volei,după care mă simt şi eu om... |
drago desi imi dau seama ca ziua de ieri a fost de zece ori mai tampita pentru tine decat credeam ca a fost pentru mine, pot sa spun ca ai un stil delicios de a nara :)
|
da, bravo dragomarei pentru relatare!:)
chestia cu "CAR-ul tiganesc" e foarte interesanta. poate ne da amanunte. |
Sunt nefericit pentru ca am mult de munca!
|
RM, unii pentru asta ar fi fericiti. ;)
|
sunt nefericita ca asa vrea ziua asta idioata
|
All times are GMT +2. The time now is 13:14. |