Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

RomaniaMare 17 Apr 2010 18:34

Sunt nefericit că lucrurile nu merg bine în România.

RomaniaMare 17 Apr 2010 18:37

Sunt nefericit pentru că relația cu prietena mea a intrat într-o perioadă dificilă.
I'm so unhappy !:(

vave 17 Apr 2010 19:21

Life's a bitch until you die!

Dap, asta-i concluzia de azi.
După ce am amânat până în ultima clipă proictele pe care trebuie să le termin, m-am hotărât ca weekedul ăsta să re rezolv. Nimic aiurea, doar că tocmai AZI primesc un telefon de la un fost coleg de facultate [pe care nu l-am mai văzut de vreun an :-<] spunându-mi că are două bilete la Haggard. X( Care Haggard nu ţineam neapărat să-l revăd, dar nu aş fi refuzat o aşa invitaţie pentru nimic în lume. Doar că nu am cum să ajung acolo atât de repede... şi când mă gândesc că sunt numai la 60 de km de Cluj... :((

Pitbull 19 Apr 2010 07:17

Fiindcä escrocii äia cu casa iar mä sicaneazä - si numai de-ai dracu', cä deja am câstigat si fondul, si apelul.

portofel 19 Apr 2010 10:50

sunt nefericita...extrem de nefericita,fiindca nu ma simt implinita profesional....si nici in viata particulara parca nu e asa cum as fi vrut eu.Mi-e sa nu clachez....

shooter 19 Apr 2010 11:09

trebuie sa te agati de lucrurile frumoase din viata ta...trebuie sa existe ceva frumos care sa-ti ofere speranta

copila_satanista 19 Apr 2010 11:10

vb lui tata : sunt trei planuri in care cautam fericirea: viata personala, viata sociala si viata profesionala. nu prea e om sa nu fie nemultumit de cel putin unul din cele 3.
eu zic sa tzii capul si moralul sus ca ceva ceva tot iese spre deosebire de atunci cand te lasi sa clachezi :) nu face greseala sa crezi ca esti o anomalie, asta e viata cu bune si rele. pana si cei la care poate te uiti cu admiratie au momentele lor proaste

portofel 19 Apr 2010 14:06

Sa stii ca asa e,mersi de sfat,Copila!Optimismul e cel mai bun ,desi eu am o fire pesimista.

Animalutz10 19 Apr 2010 14:52

Sunt nefericit pentru ca azi a inceput hadicapatiunea aia de scoala :(( =(( :((:((:((:((:((:((:((:((:((:-&

RomaniaMare 19 Apr 2010 21:19

Originally Posted by Dragomara:

îmi e foarte-foarte dor de oraşul meu frumos, prima capitală a Ţării Româneşti, mi-e dor de magnolii înflorite, de pădurile de foioase prin care ne făceam veacul, de dealul pe care ne refugiam când se spărgea barajul de la Vidraru :) , de Mânăstirea din spatele blocului, cea a cărei livadă de pomni fructiferi o "călcam" atât de des şi evident total ilegal, mi-e doar de crimele lui pasionale, şi de profesorul de istorie, Trăznea, cel a cărui mama îi spunea mereu "să fii bun cu copiii". Mi-e doar de fiecare centimetru de cer şi de fiecare stea pe care-am privit-o în iernile-n care-l prosteam pe frate-miu să mă tragă cu sania, cea în care io stăteam culcată pe spate privind hipnotizată, cerul. Pe cât îmi e de dor pe atât mă doare ori de câtre ori revin acasă, acolo unde neschimbate au rămas doar amintirile mele.

hmmm....Tîrgoviște ?

BLACK-SPIDER 20 Apr 2010 00:47

Aseara nu am apucat sa vad meciul si azi am aflat rezultatul de un prieten dinamovist care avea doar ''Cra! Cra! Cra!'' la status! X( :( Stoichita isi mai cerea scuze, dar cu ce ne mai incalzesc acum scuzele lui! Pt. o echipa care are pretentii de Cupe Europene, ar trebui catalogata aceasta umilinta ca o catastrofa! Nu se poate sa iei 4 goluri intr-o repriza si sa nu fii in stare de nimic in atac ! X( X( X(

copila_satanista 20 Apr 2010 14:42

desi nu prea le am cu d-astea ma doare gatul si spatele de la cum am stat la biroi si nu trece dammit

RomaniaMare 23 Apr 2010 00:04

Originally Posted by Dragomara:

Nu mai stau la calculator. Ieri seară mi-a mirosit a mâncare... oribilă, şi nu e nicio bucătărie lângă dormitor, azi miroase a W.C.! :(( :(( :(( Mă gândesc că s-o fi dus dracului vreun condensator, unde PCul merge aproape continuu. Da'totuşi unde mă ustură şi ochii, şi-n gât cred că totul e doar în mintea mea... sau o fi pământul de la flori, sau poate vine de-afară, unde e geamul deschis aproape continuu?! :-? :-& :-&

Poate cîteva ore de sport o să ajute.....cel puțin eu așa fac.

Judex 23 Apr 2010 08:54

Bineinteles, cu conditia sa nu fie vorba de EA Sports. :))

RomaniaMare 23 Apr 2010 17:19

Originally Posted by Judex:

Bineinteles, cu conditia sa nu fie vorba de EA Sports. :))

:))
Nu,nu EA Sports....Sport în aer liber,sport în sală,alergat în parc - în fond orice care îţi pune muşchii în mişcare şi îţi odihneşre mintea .
Pe mine mă ajută 4 ore de volei,după care mă simt şi eu om...

copila_satanista 27 Apr 2010 08:28

drago desi imi dau seama ca ziua de ieri a fost de zece ori mai tampita pentru tine decat credeam ca a fost pentru mine, pot sa spun ca ai un stil delicios de a nara :)

keepwalking 27 Apr 2010 08:39

da, bravo dragomarei pentru relatare!:)
chestia cu "CAR-ul tiganesc" e foarte interesanta.
poate ne da amanunte.

RomaniaMare 27 Apr 2010 13:37

Sunt nefericit pentru ca am mult de munca!

Judex 27 Apr 2010 13:41

RM, unii pentru asta ar fi fericiti. ;)

copila_satanista 28 Apr 2010 11:38

sunt nefericita ca asa vrea ziua asta idioata

All times are GMT +2. The time now is 13:14.