![]() |
cu toate astea, ramane asa, tu esti extraterestrul aici. :D
|
Scoateti reclama aia de cacat cu Haineken nights.E foarte enervanta.Va multumesc/multumim.
|
daaa... ăl de vă dărâmă şandamaua!! =)) şi acum îmi aduc aminte de o pove SF citită prin adolescenţă. foarte pe scurt: nişte extratereştrii aterizează pe Terra cea distrusă de un război atomic, printre ruinele unui mare oraş găsesc o casetă video cu un film de desene animate. Micky Mouse. după ce-l vizionează conchid "aha... ăstia tb să fi fost locuitrii Terrei". =))
|
OK, cedez în fata majoritätii.
Vom reveni la regimul destins dinainte, apropo de off-topicuri: ne vom läsa cäläuziti de bunul-simt în a stabili când anume s-a întrecut mäsura (cantitativ sau insultativ), pentru a interna acele calupuri la Azil. Desigur, dubiile vor fi mai reduse în raport cu acele mesaje care sunt de o off-topicitate flagrantä, deliberat ofensatoare la adresa altor useri (individual sau cu titlu generic), sau complet ilogice si confuze - adicä, aproximativ între 37 si 82 la sutä din mesajele Dragei noastre Scumpomara. In plus, când i se modereazä, ea reactioneazä foarte spectaculos, scriind cu fonturi uriase si colorate, si sumedenie de semne de exclamare - deci, un show pe care ar fi päcat sä-l pierdem. :) @Scumpomara: Ce înseamnä "extratereştrii"? E cumva pluralul de la "extratereştriu"? Un extratereştriu, doi extratereştrii, toti extratereştriii? (Povestirea era de Clarke, o publicau prin almanahe, în anii '80, de numa'.) |
Originally Posted by Dragomara:
inca o dovada ca nu e de-ajuns sa fii extraterestru ca sa fii si civilizatie avansata la cap. oricum, nu te iluziona: in povestirea asta tu nu mai esti extraterestrul, esti Mickey Mouse. |
Originally Posted by halebardul:
Te rog foarte important! |
Originally Posted by redmen:
Cei care au conceput-o, sigur nu s-au gandit la asta. |
Sunt convins ca nu s`au gandit la asta.Nu ar mai fi facut`o daca s`ar fi gandit.
|
si ce daca nu iti place.....te-a intrebat cineva daca-ti place?
|
Originally Posted by illotempore2002:
vezi ca "nap" e patentat de mine :D |
e na!
serios? |
serios..poti sa intrebi pe cine vrei
|
nu te cred
|
ar fi culmea sa ma crezi
|
Au aparut doua spammerite pe forum: larysa_06 si florica_1981. Le banneaza cineva?
|
chiar asa...am sters niste balarii pe la clasic si horror
|
Ii schimba totusi cineva avatarul lui Ambra Blu?
|
Nici o grijä, face totul ca sä fie iar bannat (ca de obicei).
Aburel e o bannare care asteaptä sä se întâmple. |
Dragi si simpatici moderatori, cam ce ar trebui sa mai manance Suspect de bizar ca sa-si ia bannare definitiva? Sunt ocupat acum dar mi-as face putin timp pentru un Tourette de rutina.
Chiar va place sa umblati prin tot forumul sa faceti curatenie pe unde trece animalul asta? |
de ce sa-si ia banare definitiva?
asta e chiar culmea,. alte demente pe aici au balacarit tot forumul pana au luat o banare definitiva. suspect are ce are cu als, care e problema? tu nu ai fost spurcat la gura? X( |
All times are GMT +2. The time now is 01:15. |