![]() |
the diving bell and the butterfly- am rezistat vreo 30 de minute.
spoiler: ma intreb daca numai francezii puteau face un film pe o idee atat de triviala (si pretentioasa); sa pui spectatorul literalmente in locul unui paralizat si sa faci constatari la rece despre cum te percep ceilalti... cand de fapt tragedia personala, sa zic asa, ar trebui sa fie predominanta-- daca tot esti constient, atunci inseamna ca stii exact ce anume ai pierdut... |
|
mersi! am citit. ma bucur ca nu v-a placut nici voua. :)
si ca de obicei, als, desi n-a vazut filmul, zice de treizesiceva de ori mai bine ce vroiam si eu sa spun. :) cred ca ma las de chestia cu a mai incerca sa zic si vreo doua vorbe pe langa film, e mai bine cu stelutze and so on. :) |
thx, europe :oops:
da nu cre k trebuia sa ma invoci - k nu p tine t va uri pitbull, ci tot p mine :lol: |
Originally Posted by Planmaker:
"A jury is made up from a list of citizens living in the jurisdiction of the court. When selected, being a juror is, in principle, compulsory." |
mersi supastar de selectie ca mie mi-era lene sa stau sa caut
|
a zis cinva si d remake-u lu nea mihalkov, d la venezia 2007?
eu nu l-am vazut, poate stefando...? |
se pare ca numai mie mi-a placut 'the diving bell and the butterfly' :( :(
|
Ba mi-a pläcut si mie, dar numai atât: "pläcut", nu dat pe spate. Cu anumite rezerve.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
da, l-am vazut, dar nu face decat sa adapteze 12 oameni furiosi la psihologia rusa. Actorii interpreteaza excelent (chiar ma asteptam la o Coppa Volpi pentru ansamblul de actori), iar Mihalkov troneaza imobil si greoi in functia de presedinte al juriului, cel care, prin taceri, raspunsuri monosilabice si observatii laconice ii "convinge" pe ceilalti sa-si revizuiasca verdictul intr-o proces despre un adolescent cecen (cum altfel?) acuzat ca si-a ucis tatal vitreg. Putin fortat si exercitiu inutil, zic eu, dar, daca ce-a zis Mihalkov e adevarat (pretinde ca a filmat 12 in cateva zile, intr-o pauza de la Soarele inselator 2), filmul ramane totusi o perfomanta. |
Originally Posted by europe_east:
care "voua"? noua ne-a cam placut.pana la punctul de a-l socoti cel mai bun film al anului(si nu numai). ca voua nu v-a placut...asta e alta treaba :sick: |
Originally Posted by ulrich:
|
9 asta, arab
nu IX |
Originally Posted by StefanDo:
Pai hai sa facem si noi unul in care acuzatul sa fie tzigan :P Nici nu trebuie multi bani pentru el :sleep: |
Originally Posted by EgoN:
nu se pune :) ca parca ziceai ca nu e film, si ca e misto ca succesiune de videoclipuri... :D in final i-am mai dat drumu' pentru inca 30 de minute... si intr-adevar, videoclipul U2 ("Oh sugar, don't you cry..." :love:) mi s-a parut chiar bun (ca videoclip). Pit, nici la tine nu se pune, ca eu nu pot sa citesc decat ff in diagonala mesajele tale (no offense! sunt doar lungi). Pentru al de se ia de mine mai sus: lu' klein si lu' Mala nu le-a placut; asta-i tot ce mai tin minte. |
bine, m-ai prins 8) . m-am entuziasmat la orice clip, chiar si la bach :
http://youtube.com/watch?v=UMjOmn0aSVg |
de departe revelatia anului pentru mine, Cuscus cu chefal. desi are 2 ore jumatate si e numai din prim planuri filmat, e ravasitor. jucat impecabil, emotionant, subtil.... :love:
|
si zi, iti placu dansu din buric al hafsiei? :lol:
ps inceark sa vezi si 'konek' (unguresc), e simpatic... (k gloria a facut niste recomandari p homepage, da nu's d unde le-a luat! ) iar din 'recolta' anonimu d anu trecut (pt cine nu le-a vazut), cele 2 'filme cu frati': 'mio fratello e figlio unico' & 'mon frere se marie' |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
konek nu l-am vazut. mon frere s`est marie nu l-as recomanda (btw: a fost filmul preferat al Irinei Margareta Nistor la Anonimul...; bineinteles, nu e vreo legatura intre non -recomandarea mea si preferintele dnei Nistor...) in recomandarile mele am atras atentia ca sunt filme de Amos Gitai, Fatih Akin, chiar si Ceylan. Sugerezi ca am indrumat gresit? |
nu e vba dspr asta (akin, ceylan & co nu mai au nevoie d recomandari pt cinefili!), dar mai erau titluri kre meritau recomandate desi nu sint nici filme 'mari', nici d regizori celebri - cum ar fi ac. 'konek'...
no harm done; am vrut doar sa adaug un titlu :) (sa fim seriosi, unele nici nu merita! - d ex, nu recomand 'hallam foe' :( ) ps vezi k e, totusi, 'mon frere SE marie' (adik la prezent), nu 's'est marie' (la trecut) |
All times are GMT +2. The time now is 17:25. |