![]() |
E 9 - 4 pentru Hurley, daca nu ma insel...
|
Vot
Ca actrite, nu e mare diferenta. In rest, Laetitia e mai buuuuuuuuuuuuna. Votez pentru ea !
|
si eu tot cu Laetitia votez...arata mult mai bine ca Liz....
|
Laetitia Casta - da' bine ii mai sta cu costumul ala de baie .... :lol:
|
Letitia.
Simt cum votu_decisiv inroseste cablu pe la vreun internet cafe sa aplice lovitura de gratie. |
Hurley.
|
elizabeth, zisa si liz (hurley duvidson :) )
|
Deci e hurley?
|
Ceva se intampla cu pajinile astea...O explicatie logica si clara din partea administratorilor:de ce p-sicii mei nu vezi,mai ales la topic-urile cu muuulte foi,ultimul mesaj,atunci cand acesta apare pe o pagina noua?
|
Deci e Hurley.
Faza cu paginile e chiar amuzanta: pagina 30 din 29. :lol: Oricum, poti da click pe View Last Post si poti vedea si ultima pagina. :wink: |
Da stiu...Dumnezeule...DAR VREAU SA STIU DE CE PENTRU CA NU E NORMAL!
|
Castiga Hurley cu vreo 11-9! Trecem imediat al alt meci!
|
|
Monica.
|
Originally Posted by Edgar:
|
Nat'a'li.Sorry TLD. 8)
|
Daca nu se intanlesc pe parcurs, daca nu se voteaza pe invers, prevad o finala Monica - Angelina.
Votul meu : http://annuaire.sunsetstars.com/monica/monica7.JPG Vad ca nu merge, dati voi pe legatura de mai sus. |
NATALIE!!!!!!!!!!!!!!
(Destul de rar fetele foarte foarte frumoase sint si destepte. Natalie este. Studiaza filozofia, si, citat de pe siteul oficial: "Favorite Musicians: Björk, PJ Harvey, Juliana Hatfield, Alannis Morissette, Moby, Portishead, Radiohead, Stevie Wonder, Otis Redding, The Beatles, 60's folk rock")...... ce mai, frumoasa, desteapta, fana Radiohead, cu ea votez ;) |
Mama! 2-2! Deja turbez! :lol: GO MONICA GO! ;)
|
Hai sa fac si eu galerie... :)
Natalie! Natalie! Natalie! |
All times are GMT +2. The time now is 17:24. |