![]() |
![]() Nu-i shooter, e anime 8-| Japonez. (nu tresari, Malombra). Si pt reiven, sunt sigur ca o sa-l inspire pt. un haiku superb:D ![]() |
Originally Posted by Pepper:
Grele vrei sa spui :) Mie imi place cind jocul asta, cind orice joc, curge, nu se opreste sa se umple de mil si alte reziduuri :)) Nu fac nici o aluzie, jur! |
The Place Promised in Our Early Days
![]() |
Originally Posted by anaemona:
Si mie imi place sa mearga jocul mai repede, de asta am si pus imagine. daca asteptam ca Fed sa ne onoreze cu prezenta lui, jocul devenea cam...vascos :)) nu pe calitatea imaginilor lui pusesem accentul, ma giur! :P |
Mai pun o imagine
![]() |
da, anaemona, am observat că un joc plin de mal şi reziduuri displace, pentru că stagnează, de asta nici nu mai insist să mai postez aici imagini. oricum no one gives a fuck :)
|
Mal, eu zic ca nu e chiar asa grav la tine, ti s-au ghicit cam toate filmele :) uita-te la mine, a trebuit sa fac decupaje din ziare si sa gasesc un suflet milos ca Pepperita sa-mi ghiceasca filmul :P
Originally Posted by Malombra:
Aici te contrazic categoric, Numai pe Imagini preferate din film daca te uiti, vezi ca Federico si altii au dat destule. Chiar eu, care nu-s darnica, daca ma enervez, dau, nu ma abtin. :) |
Era Hana & Alice... Sa puna cine vrea.
|
|
|
Tanti de mai sus e cumva Ji-a Park?
|
Nu, filmul e japonez. Habar n-am ce indicii sa dau.
Ii zic titlul mai pe seara, daca nu-l ghiceste nimeni pana atunci. |
Nu-i nevoie :P e vorba de Memories of Matsuko. ai fi putut sa dai indicii ca in celalalt topic, but it wouldn't seem fair..hmm
Sa ramanem tot in Asia, dar pe continent: ![]() |
off: damned cat :D
|
Spring, Summer... ?
|
Da, e Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom. the cat is too obvious?mai aveam o imagine de rezerva buna de cadre preferate...oh well. pune poza, nu ceda!
|
Nu, nu dupa pisica mi-am dat seama, ci dupa desenele de pe perete; si nici asa nu eram sigur, ca am vazut de aproape 2 ani filmul. Pai ai putea sa pui si cealalta imagine in topicul "Cadre preferate..", sunt o gramada de imagini superbe in film :).
![]() |
![]() |
diabel (zulawski). ştiam eu că am mai văzut sicriul acela pe undeva.
![]() ![]() |
Treci printr-o faza gen: And fuck birth, entering the world of space and time is a bitch Searching for purpose in a random universe sucks dick Welcome to the club. :D
Originally Posted by anaemona:
PS: Sper ca nu ai crezut pentru vreo secunda cand ai vazut c-am postat aici, ca venisem sa-ti ghicesc filmul, nu? :D |
All times are GMT +2. The time now is 12:42. |