Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

FreakDoll 23 Jun 2011 00:41

Originally Posted by AndreiStefan:

Te cam grabesti sa judeci...

Eu, sau tu?:|

Nu intep nici o papusica acum:D Imi esti drag dupa ce ti'am vazut catelusul.:(

Mai bine haideti sa adoptam o pozitie de Yoga si sa meditam impreuna!!
MmmmMmmmmMmmmmMmmmmMmmmmmMmmmmmMMmmm

indiferrent 23 Jun 2011 00:49

Originally Posted by danonino:

Cojones, buy some, might get useful from time to time.

daca nici tu nu imi mai intelegi ironiile inseamna ca sunt praf.

AndreiStefan 23 Jun 2011 01:11

Originally Posted by FreakDoll:

Eu, sau tu?:|

Da, corect...e gresit din partea ma sa declar 2 aparent "domni" ca fiind "penibili si ipocriti" cand se apuca sa arunce cu noroi intr-un user de sex feminin. :-?

Ce crezi ca mi-ar fi greu si mie s-o declar pe Cristina o "piti salvatoare de vieti"?! Din putina mea educatie mi-a ramas intiparita mentalitatea comunista, ca trebuie sa fi un pic mai rezervat cand vine vorba de o disputa cu o femeie(indiferent de natura ei)...sau uneori, indifeRRent...ca tot avem asa ceva pe aici:)

Daca ma intrebi..."ai calca o tiganca pe cap ce tocmai ti-a furat portofelul?"...cu siguranta ca da, insa aici discutam de alte circumstante...rasa...nesimtire crasa.

In cazul de fata, care sunt circumstantele?! A stat vreunul la .... Cristinei de se simte atat de deranjat de ce baliverne scoate pe gura?!

Atunci hai sa ne omoram in bataie sotiile, daca ne atacam atat pe internet...:-/

Originally Posted by FreakDoll:

Nu intep nici o papusica acum:D Imi esti drag dupa ce ti'am vazut catelusul.:(

Mai bine haideti sa adoptam o pozitie de Yoga si sa meditam impreuna!!
MmmmMmmmmMmmmmMmmmmMmmmmmMmmmmmMMmmm

Da ms. Insa as fi preferat sa nu-ti fiu drag si sa pot inca vorbi de caine la prezent.

Yoga...asta n-am incercat:) Dupa cateva beri te pot acompania:D

dragonfly_drk 23 Jun 2011 01:13

Si...oh...cata rautate zace in mintea ta de libelula, nu vreau sa ma gandesc:-S

asta mi-a placut enooorm>:) si stai, ca mai am... da ti le dau intr-un alt episod gen Happy Tree Friends...
sunt curioasa pa unde poate sa mearga bruta din tine.;)

@doll, sunt de acord cu tine...
am aplicat pozitia lotusului si deja zboor... pacat ca m-am dat cu capul de tavan, da nu-i bai, mai incerc o data.:))

indiferrent 23 Jun 2011 01:13

De asta duceam lipsa pe forum...sa se "tavaleasca" si domnisoarele/doamnele. Si totusi bine ca avem domni culti si cu aere de "civilizati" ca sa intervina si sa "salveze" situatia.

Ne numim "indiferenti" si "imaculati"...prestam roluri de domni...ce sa mai, dam pe din-afara de atata educatie. Si ce poate fi mai frumos si mai demn pentru un barbat fara ocupatie, cu dexonline pastrat in TAB, decat sa-si puna "barbatia" pe masa si sa intervina intr-o disputa feminina.

Adica, daca nu poti presta ca arbitru sau simplu spectator...este obligatoriu sa intervii si sa iei partea uneia dintre ele...altfel cum sa-ti faci prieteni...sau cine stie...poate-poate?!:))

Penibilul si ipocrizia de care dati dovada uneori...e substituentul perfect al "unui deget pe gat":-& Sunte-ti de vis!:)

Iti sta bine cand te certi. Nu sunt ironic deloc. Chiar imi place ce scrii atunci cand te contrazici cu cineva. In rest esti destul de penibil, dar la contre le cauti tu, le socotesti, le aranjezi si iti iasa binisor. Nu trebuie sa te superi ca am stricat cearta intre fete, eu ma bag mereu pe unde e Cristina. Am o pasiune pentru ea. Eu cred la dragonica te-o fi durut ceva de te-ai aprins asa. Cocoselule. Vezi, nu sunt indiferent, logic ar fi fost sa te ignor, dar, repet, imi plac atat de mult coontrele tale(nu glumesc) incat abia astept urmatoarea ta scrisorica pe care mi-o vei adresa.

dragonfly_drk 23 Jun 2011 01:22

bravo, mai copii... doi cocosi se cearta. imi place. da pe bune, nu caracterizati anumite situatii daca nu sunteti in masura sa le intelegeti...

@Andrei, cu riscul sa ma repet... discutia care a fost a fost si nu ai inteles nimic din ea. pe mine nu m-a deranjat nici ca s-a bagat indiferrentul nici white, nici sfintii mai stiu cine... si cred ca nici Cristina nu a pus atat la suflet... a fost o simpla caterinca si prea ai pus-o la suflet...

@indiferrent... deja se simte iritarea in "glasul" tau suav ca o vrabiuta:)) ... poate ar fi indicat sa intelegi, ca la fel ca si tine, Andrei a facut caterinca. s-a dat gelos, eh, asta e... asa sunt toti barbatii... dar o sa-i treaca intr-o zi...;)

si acum m-am bagat eu intre voi... nah, Andrei, o sa ma ataci?>:)
brutooo...

AndreiStefan 23 Jun 2011 01:30

Originally Posted by indiferrent:

Iti sta bine cand te certi. Nu sunt ironic deloc. Chiar imi place ce scrii atunci cand te contrazici cu cineva. In rest, esti destul de penibil, dar la contre le cauti tu, le socotesti, le aranjezi si iti iasa binisor. Nu trebuie sa te superi ca am stricat cearta intre fete, eu ma bag mereu pe unde e Cristina. Am o pasiune pentru ea. Eu cred la dragonica te-o fi durut ceva de te-ai aprins asa. Cocoselule. Vezi, nu sunt indiferent, logic ar fi fost sa te ignor, dar, repet, imi plac atat de mult coontrele tale(nu glumesc) incat abia astept urmatoarea ta scrisorica pe care mi-o vei adresa.

Si mie mi-ai umplut ..... paharul cu lacrimi de la aprecierile si subtilitatile tale:) Nu vrei sa iesim in oras ca 2 cocosei indragostiti?

Pai nu de Cristina v-ati luat?! Nu ar fi trebuit sa-i sar si eu in cap Cristinei?!

Serios vorbind...dragonica e febletea mea, nu te-ai prins pana acum? si totusi sunt gelos pe pasiunea dintre tine si Cristina...fac pariu ca impacarile sunt "cutremuratoare"...

dragonfly_drk 23 Jun 2011 01:35

Serios vorbind...dragonica e febletea mea, nu te-ai prins pana acum?

:-O :-S :| (:| :-? @-) #-o ~X( :-t ^#(^ 8-} I-) X_X =;
(prin asta vreau sa spun... no comment(:| )

AndreiStefan 23 Jun 2011 01:49

Originally Posted by dragonfly_drk:

Serios vorbind...dragonica e febletea mea, nu te-ai prins pana acum?

:-O :-S :| (:| :-? @-) #-o ~X( :-t ^#(^ 8-} I-) X_X =;
(prin asta vreau sa spun... no comment(:| )

deci ma lasi sa ies cu cocoselul indiferent in oras? Gata imi retrag piciorul...impiedica-te singura!>:P

indiferrent 23 Jun 2011 01:50

@indiferrent... deja se simte iritarea in "glasul" tau suav ca o vrabiuta:)) ... poate ar fi indicat sa intelegi, ca la fel ca si tine, Andrei a facut caterinca. s-a dat gelos, eh, asta e... asa sunt toti barbatii... dar o sa-i treaca intr-o zi...;)

Iritarea?:)) Asa parere proasta ai despre mine?

dragonfly_drk 23 Jun 2011 01:55

ah, m-am precipitat... imi cer scuze. asa e cand vorbesc cu gura deschisa...

P.S.eu cred ca pana la urma voi doi v-ati intelege bine la o bere:D mai ales dupa ce beti vreo 4, 5:))

AndreiStefan 23 Jun 2011 02:00

hai ca din lupta intre "pasarele" am dat in dragoste de "cocosi":))

Ma retrag cat mai pot...Noapte buna!:)

White1 23 Jun 2011 08:01

De asta duceam lipsa pe forum...sa se "tavaleasca" si domnisoarele/doamnele. Si totusi bine ca avem domni culti si cu aere de "civilizati" ca sa intervina si sa "salveze" situatia.

Ne numim "indiferenti" si "imaculati"...prestam roluri de domni...ce sa mai, dam pe din-afara de atata educatie. Si ce poate fi mai frumos si mai demn pentru un barbat fara ocupatie, cu dexonline pastrat in TAB, decat sa-si puna "barbatia" pe masa si sa intervina intr-o disputa feminina.

Adica, daca nu poti presta ca arbitru sau simplu spectator...este obligatoriu sa intervii si sa iei partea uneia dintre ele...altfel cum sa-ti faci prieteni...sau cine stie...poate-poate?!:))

Penibilul si ipocrizia de care dati dovada uneori...e substituentul perfect al "unui deget pe gat":-& Sunte-ti de vis!:)

Uite, ce n-a reusit Cristina reusesti tu. O sa las rolul de domn la o parte (ca poate autoironia nu era destul de clara). Esti un retardat cu aere de superioritate gretoase. In orice disputa nu rezisti fara sa iti etichetezi "adversarul" si apoi arunci ironii ieftine la adresa lui. Asta cand nu arunci cu insulte, asa cum fac eu acuma, boule!
Gata, inapoi la rolul de domn. Poate nu ati obervat praestimabile coleg de forum, dar am intervenit doar ca pentru ca, comportamentul Cristinei a fost de-a dreptul deplasat. Ma bucur ca ai observat fatpul ca m-am bagat intre doua domnisoare, lucru care ti-a deranjat enorm bunul simt atat de sensibil de care tot dai dovada. Dar ma intristez ca nu ai observat aberatiile debitate de o minte putin mai ingusta decat a ta. Si tocmai tu te gasesti sa vorbesti despe ipocrizie.
Acum, referitor la DEX-ul pastrat in TAB. Daca pana si faptul ca incerc sa ma exprim intr-un mod mai..ingrijit e un aspect pe care tu nu te poti abtine sa il critici esti un mare idiot (dammit, si tot in rolul de domn eram, imi cer mii de scuze).

danonino 23 Jun 2011 08:45

Originally Posted by indiferrent:

Cojones, buy some, might get useful from time to time.

daca nici tu nu imi mai intelegi ironiile inseamna ca sunt praf.

Aaa, ok. Daca o faceai si tu mai evidenta, in cazul de fata, ar fi fost mai bine.

iiii 23 Jun 2011 09:33

ma enerveaza ingrozitor statul dupa RATB , seara la 23:00

Gebeleizis 23 Jun 2011 17:53

Din nou ma enerveaza Basescu de data asta pentru declaratiile de ieri la adresa Regelui.
Basescu - o secatura ordinara!

iiii 23 Jun 2011 18:04

Originally Posted by Gebeleizis:

Din nou ma enerveaza Basescu de data asta pentru declaratiile de ieri la adresa Regelui.

Mai da-l in cacat si pe Mihai , ca mare om nu e.

Gebeleizis 23 Jun 2011 19:49

Originally Posted by iiii:

Ba e un MARE OM! Un om echilibrat, rational, inteligent, fara fite si care niciodata nu s-a dat in spectacol si nu a umplut paginile ziarelor de scandal!
Un MARE ROMAN care mereu a promovat imaginea Romaniei in exterior!

iiii 24 Jun 2011 09:49

Ba e un MARE OM! Un om echilibrat, rational, inteligent, fara fite si care niciodata nu s-a dat in spectacol si nu a umplut paginile ziarelor de scandal!

uite... tu sa il vezi asa. eu il vad cum vreau eu, si nu sunt de acord cu faptul ca a revendicat castelul peles. nu avea acest drept. singuri regi care romania i-a avut, dupa parerea mea au fost Carol 1 si Ferdinand. pe acestea ii consider adevarati regi. Ai habar cati mari regalisti am cunoscut eu in viata mea? oameni care sustineau monarhia in romania, Mihai in sus, Mihai in jos, dar e gresit believe me. Am avut onoarea sa dau noroc cu regele Mihai , si a fost o mare onoare pentru mine.

Gebeleizis 24 Jun 2011 17:13

uite... tu sa il vezi asa. eu il vad cum vreau eu, si nu sunt de acord cu faptul ca a revendicat castelul peles. nu avea acest drept. singuri regi care romania i-a avut, dupa parerea mea au fost Carol 1 si Ferdinand. pe acestea ii consider adevarati regi. Ai habar cati mari regalisti am cunoscut eu in viata mea? oameni care sustineau monarhia in romania, Mihai in sus, Mihai in jos, dar e gresit believe me. Am avut onoarea sa dau noroc cu regele Mihai , si a fost o mare onoare pentru mine.

Nu trebuie sa uiti cati ani avea Mihai I in 1944 - 23 de ani. Nici nu avea putere si influenta pe atunci, nu il poti compara cu Carol I, care a fost un rege "jucator".
Referitor la Castelul Peles, nu vad unde este problema. Castelul apartine si a apartinut de jure Familiei Regale, asa ca mi se pare normal ca l-a primit inapoi.

iiii 24 Jun 2011 21:08

castelul Peles a fost lasat prin testament de Carol 1 STATULUI ROMAN. De ce crezi ca Ferdinand a construit Peliosorul langa? ca sa fie doua palate unu langa altul????? Nu uita ca dupa moartea lui Carol 1, la Peles se tineau numai sedinte, consilii de coroana and stuff, pt ca era domeniu public. Mihai 1 , marele voevod nu avea nici un drept sa il revendice. Sper sa ma intelegi. daca nu stiai astea si nu ma crezi draga Gebeleizis te poti interesa.
+ cum pizda masii sa accepti un ginere, pe nume radu duda!!! un actos esuat, care scopul lui inainte de 89 era sa se infiltreze si sa monitorizeze familia regala , de viitoarele ei pretentii? adica printesa Margareta, de sange nobil.... sa se marite cu un actoras esuat???

rog a intelege ca stiu ce zic si stiu de ce am anumite reticente fata de familia regala.

Anna-Maria 25 Jun 2011 16:08

castelul Peles a fost lasat prin testament de Carol 1 STATULUI ROMAN. De ce crezi ca Ferdinand a construit Peliosorul langa? ca sa fie doua palate unu langa altul????? Nu uita ca dupa moartea lui Carol 1, la Peles se tineau numai sedinte, consilii de coroana and stuff, pt ca era domeniu public. Mihai 1 , marele voevod nu avea nici un drept sa il revendice. Sper sa ma intelegi. daca nu stiai astea si nu ma crezi draga Gebeleizis te poti interesa.
+ cum pizda masii sa accepti un ginere, pe nume radu duda!!! un actos esuat, care scopul lui inainte de 89 era sa se infiltreze si sa monitorizeze familia regala , de viitoarele ei pretentii? adica printesa Margareta, de sange nobil.... sa se marite cu un actoras esuat???

rog a intelege ca stiu ce zic si stiu de ce am anumite reticente fata de familia regala.

Total de acord cu tine iiii - mie chiar imi place tot ce tine de Casa Regala si pana la un moment chiar credeam ca "Monarhia salveaza Romania!", dar am ajuns la concluzia ca nu e chiar asa... Pana la urma, mie mi-a placut perioada aia numai pana in 1927, cand a murit saracu' Ferdinand. Carol al II-lea a fost oarecum ratat si spun oarecum pentru ca a mai facut si el pe ici pe colo cate ceva, dar Mihai a fost un LAS LAS LAS!!! Eu inteleg ca l-au amenintat aia ca omoara nu stiu cati oameni, dar stii care e chestia? Daca iti iubesti poporul suferi tu pentru el. :-j Ma rog, cat despre Radu Duda, sa nu-l vad, sa nu-l aud... Principesa Margareta nu a mai gasit si ea un print prin Danemarca lu' maica'sa, l-a gasit pe Dudu' asta, care de multe ori abereaza, dar ma rog... :-j

Cristina_ 25 Jun 2011 16:16

Originally Posted by Anna-Maria:

Total de acord cu tine iiii - mie chiar imi place tot ce tine de Casa Regala si pana la un moment chiar credeam ca "Monarhia salveaza Romania!", dar am ajuns la concluzia ca nu e chiar asa... Pana la urma, mie mi-a placut perioada aia numai pana in 1927, cand a murit saracu' Ferdinand. Carol al II-lea a fost oarecum ratat si spun oarecum pentru ca a mai facut si el pe ici pe colo cate ceva, dar Mihai a fost un LAS LAS LAS!!! Eu inteleg ca l-au amenintat aia ca omoara nu stiu cati oameni, dar stii care e chestia? Daca iti iubesti poporul suferi tu pentru el. :-j Ma rog, cat despre Radu Duda, sa nu-l vad, sa nu-l aud... Principesa Margareta nu a mai gasit si ea un print prin Danemarca lu' maica'sa, l-a gasit pe Dudu' asta, care de multe ori abereaza, dar ma rog... :-j

Aha..de la tine sa inteleg ca Regele Mihai este un las si tradator.Atunci cum sunt politicienii din ziua de azi? Cum ii cataloghezi? Am vrut sa mai zic ceva despre tine dar m-am oprit deoarece oricum nu ai intelege.No offence Anna-Maria.

Anna-Maria 25 Jun 2011 17:09

Cristina_, sa stii ca eu nu am zis altceva decat ceea ce crede lumea si adevarul adevarat. Regele Mihai a renuntat la tron in loc sa zica "Arestati-ma!" cum a zis Antonescu. Antonescu a refuzat sa faca cerere de gratiere - el a zis ca moare pentru poporul lui... Si, draga mea... Poti sa imi spui ce vrei tu... Eu te ascult si chiar daca ti se pare ca nu inteleg, voi incerca sa inteleg :-j

indiferrent 25 Jun 2011 17:17

Originally Posted by Cristina_:

Aha..de la tine sa inteleg ca Regele Mihai este un las si tradator.Atunci cum sunt politicienii din ziua de azi? Cum ii cataloghezi? Am vrut sa mai zic ceva despre tine dar m-am oprit deoarece oricum nu ai intelege.No offence Anna-Maria.

:-*

dragonfly_drk 25 Jun 2011 20:44

ce destepti va dati voi cu istoria asta.... (ca sa fiu on: ma enerveaza ingrozitor cei care se dau ca stiu istorie si de fapt nu stiu)

iiii are dreptate. la fel si Anna-Maria. Mihai intradevar e un las si un tradator de patrie. ziceti ce vreti, pupati-l unde vreti, da el tot asta ramane. Pana de curand eram de acord cu Monarhia... si cu Mihai. Acum, dupa ce m-am interesat putin, sunt de acord doar cu Monarhia. Pacat ca nu avem rege...

@iiii... te certai cu mine la un moment dat ca Moldova nu-i a noastra. SI te durea. Uite unde ii doare pe moldoveni de noi: http://www.moldovenii.md/

Cand am citit, m-au cuprins ororile dar asta e un fapt istoric: MOLDOVENII NU NE VOR SI NU O SA NE VREA VECI!!!:(

Cristina_ 25 Jun 2011 21:00

@dragonfly_drk nu trebuie sa te superi pe mine dar nu pot sa inteleg cum gandesti asa de prost.Imi pare foarte rau ca suntem din Cluj atat eu cat si tu.Ma asteptam sa fi mai dezghetata la minte dar nu esti.

dragonfly_drk 25 Jun 2011 21:18

te-ai oprit doar la afirmatia ca politicienii de azi sunt asa cum sunt... de acord. da ce legatura are asta cu istoria?

am zis ca vreau monarhie ca m-am saturat de minciunile handicapatilor care ne conduc. asta inseamna ca nu gandesc bine?

am zis ca nu il vreau pe Mihai pentru ca nu e potrivit in momentul asta (si cred ca niciodata) sa conduca tara. iar argumentele le-ai primit mai sus de la altii asa ca prefer sa nu ma repet.

Sincer, Cristina, tu ce vrei de la tara asta? sa se afunde mai mul in cacat sau sa se ridice pe linia de plutire?...
deci, revin... zi-mi cu ce gandesc eu prost?

indiferrent 25 Jun 2011 21:24

@dragonfly_drk nu trebuie sa te superi pe mine dar nu pot sa inteleg cum gandesti asa de prost.Imi pare foarte rau ca suntem din Cluj atat eu cat si tu.Ma asteptam sa fi mai dezghetata la minte dar nu esti.

ma cris, ce naiba, incearca sa fii tu mai dezghetata. la minte stiu ca esti, doctorita noastra, dar incearca sa fii si la atitudine.

Cristina_ 25 Jun 2011 21:26

@ dragonfly_drk Decat PSD ori PNL sau PDL , DA vreau Monarhie.Deoarece ar fii altceva,nu as mai vedea la TV tot acelasi fete de multi ani de care m-am saturat.Dar ce nu pricep eu , este ca vrei Monarhie dar fara Mihai.Aici se bat cap in cap lucrurile.Nu poate sa existe familia regala fara regele Mihai.Romania are un singur rege,pe Mihai.Tu ai zice acelas lucru de UK dar fara regina.Am vazut ca alti useri faceau referire de Mihai ca ar fi fost las ca a abdicat.Ce soarta a avut tarul Rusiei ,asa ar fi patit si familia regala cu siguranta.

Anna-Maria 25 Jun 2011 21:43

Poate ca nu m-am exprimat eu bine... Monarhia condusa de Mihai si din umbra de acest Radu Duda nu are ce cauta la conducerea tarii, pentru ca nu ar fi decat un Basescu 2 si un Boc 2, sau oricare alt politician... Nu ar avea principiile unei monarhii adevarate.

Trebuie cineva educat special pentru asta. Si sa stii ca se poate si la noi Monarhie fara Mihai si fara Margareta si fara Duda! Ca in 1866 ;)

dragonfly_drk 25 Jun 2011 21:43

stai putin Cristina, ca lucrurile nu sunt chiar atat de grave precum credem noi. Gandeste-te putin... Carol I cine a fost? de ce trebuie neaparat sa avem un rege roman? e clar ca noi nu ne putem conduce. Uita-te si tu putin in trecut... dupa abdicarea lui Cuza, principatele erau la pamant. solutia s-a gasit tot din afara si asa ajuns Carol pe tron. atunci romanii erau destepti si constienti ca nu pot fi condusi de cineva din "interior". acum, ne dam cu pumnu in piept ca ce destepti suntem si ne merge tot mai rau. ne-a mers bine pe vremea lui Carol? ne-a mers... acum intelegi ce vreau sa spun?

L.E. Ptiu, Anna ca gandim la fel... :)) =))

Cristina_ 25 Jun 2011 21:53

Poate ca nu m-am exprimat eu bine... Monarhia condusa de Mihai si din umbra de acest Radu Duda nu are ce cauta la conducerea tarii, pentru ca nu ar fi decat un Basescu 2 si un Boc 2, sau oricare alt politician... Nu ar avea principiile unei monarhii adevarate.

Trebuie cineva educat special pentru asta. Si sa stii ca se poate si la noi Monarhie fara Mihai si fara Margareta si fara Duda! Ca in 1866 ;)

Si in caz ca Radu Duda ar conduce pe Mihai nu poti sa ii compari cu Basescu respectiv Boc.Vezi ce fete de dobitoci au Base' si Boc si iti dai seama ca amandoi sunt niste retardati.Un betivan si un pitic.Apoi Radu Duda este tanar (40-50 ani?) iar Mihai (90 ani) este normal ca cel tanar sa ia majoritatea decizilor acum.Dar este prea deplasat sa compari pe cuplul Base`-Poc cu cei din casa regala Radu si Mihai.

@dragonfly_drk zici bine ca ar trebui sa vina cineva din afara sa ne conduca.Dar este imposibil(aproape) deoarece in primul rand nu au nici un motiv parlamentarii si senatorii romani sa vina regele in tara.Crezi ca ar mai putea sa fure politicienii asa de mult? Nu!
Si acum cea mai importanta problema dragonfly_drk.Cine crezi ca ar vrea sa conduca Romania in astfel de zile? Eu iti zic ca nu vei gasii pe nimeni (sange nobil)

LE: si normal ca Anna si dragonfly_drk gandesc la fel.Deoarece au acelasi nivel de inteligenta.

dragonfly_drk 25 Jun 2011 22:01

Cristina, te inseli. Romania are un potential urias de investitie. O gramada de resurse (mai ales turistice) care fac cu ochiul. Daca noi am fi destepti, am putea sa aducem pe cineva din afara. si nu parlamentarii ar trebui sa decida. noi suntem singurii care avem dreptul sa ne decidem soarta.

Cristina_ 25 Jun 2011 22:06

Cristina, te inseli. Romania are un potential urias de investitie. O gramada de resurse (mai ales turistice) care fac cu ochiul. Daca noi am fi destepti, am putea sa aducem pe cineva din afara. si nu parlamentarii ar trebui sa decida. noi suntem singurii care avem dreptul sa ne decidem soarta.

@dragonfly_drk unde am zis eu ca Romania nu are resurse? Tara asta are resurse dar este condusa de niste bufoni.Da,avem capacitate de dezvoltare in turism.Dar vezi ce praf este ministerul Turismului condus "doamna" Udrea.

redmen 25 Jun 2011 22:08

Casa Regala a facut in ultimii 20 de ani mai mult bine pentru populatia tarii si pentru imaginea tarii in afara decat au facut toti politicienii care s`au perindat pe la putere.Atacul presedintelui de zilele trecute asupra Regelui Mihai a fost o strategie ca sa atraga de partea sa pe cei care sunt impotriva Monarhiei si a bunastarii tarii noastre.Pentru cei care aveti ceva impotriva Monarhiei si a Regelui Mihai am o singura rugaminte.Nu picati in capcana lu` Basescu!

dragonfly_drk 25 Jun 2011 22:09

pai, e praf... tocmai ca e. si crezi ca nu sunt oameni dispusi sa il ridice? te inseli. cam aceeasi situatie a fost si in '86. in tara era haos total si eram la un scuipat sa distrugem tot ce a contruit Cuza. si uite, ca a fot un om dispus sa ne tina pe linia de plutire... ba chiar mai mult, sa ne ridice.

acum de ce nu poate fi la fel?

Cristina_ 25 Jun 2011 22:12

pai, e praf... tocmai ca e. si crezi ca nu sunt oameni dispusi sa il ridice? te inseli. cam aceeasi situatie a fost si in '86. in tara era haos total si eram la un scuipat sa distrugem tot ce a contruit Cuza. si uite, ca a fot un om dispus sa ne tina pe linia de plutire... ba chiar mai mult, sa ne ridice.

Alooooo? De cine vorbesti?

dragonfly_drk 25 Jun 2011 22:13

Originally Posted by redmen:

Casa Regala a facut in ultimii 20 de ani mai mult bine pentru populatia tarii si pentru imaginea tarii in afara decat au facut toti politicienii care s`au perindat pe la putere.Atacul presedintelui de zilele trecute asupra Regelui Mihai a fost o strategie ca sa atraga de partea sa pe cei care sunt impotriva Monarhiei si a bunastarii tarii noastre.Pentru cei care aveti ceva impotriva Monarhiei si a Regelui Mihai am o singura rugaminte.Nu picati in capcana lu` Basescu!

eu nu pic in capcana nimanui... scuipatu ala otravitor nu ma poate atinge cu nimic... eu un dictator, un criminal, un hot. Sta la putere doar pentru ca e un las... pentru ca stie ca asa nu poate plati pentru porcariile pe care le-a facut in trecut. dar pleaca el, curand... sa vad atunci cum o sa isi mai scoata camasa.

intr-o zi se va face dreptate. cel putin asta vreau sa cred si asta sper.
pana de curand vroiam sa plec... sa ma mut din tara, sa fug departe. dar m-a lovit asa, nationalismul asta. si nu pot sa las tara asa cum e. noi, astia tinerii suntem singurii care putem schimba ceva. daca plecam toti, Romania o sa moara.

dragonfly_drk 25 Jun 2011 22:14

scuze.. greseala de tipar. ma gandeam la altceva... vroiam sa zic 1866... :))

Cristina_ 25 Jun 2011 22:15

Originally Posted by redmen:

Ai perfecta dreptate! Dar gandeste-te ca inca mai sunt prosti care merg pana in panzele albe de partea lui Base-alcoolicul.Inca mai merge pacaleala la unii.

Cristina_ 25 Jun 2011 22:19

scuze.. greseala de tipar. ma gandeam la altceva... vroiam sa zic 1866... :))

Au fost alte timpuri.Lumea avea alta mentalitate.Acum totul este doar bani , sex si barfe , vezi ce are priza la populatie.Iti dai seama de nivelul lor de cuiltura.Din pacate lumea involueaza.Tare imi este teama vom merge din ce in ce mai rau.In Romania nu mai am nici o speranta de mai bine.

dragonfly_drk 25 Jun 2011 22:22

daca pornim de la premisa ca Romania nu mai are nicio sansa, atunci chiar ca suntem in buda. Insa, daca ne ridicam naibii si luptam, poate mai avem o sansa.

Cristina_ 25 Jun 2011 22:26

daca pornim de la premisa ca Romania nu mai are nicio sansa, atunci chiar ca suntem in buda. Insa, daca ne ridicam naibii si luptam, poate mai avem o sansa.

Luptam....dar stii cum este speranta moare ultima....dar moare.

danonino 25 Jun 2011 22:26

Ce a facut Mihaita pentru a merita pozitia de conducator al unei tari?
S-a nascut? Alt merit nu cred ca are.

Radu Duda e un baiat care s-a casatorit cu o tipa, tipa care are in palmares propria nastere.

dragonfly_drk 25 Jun 2011 22:27

cum luptam, Cristina daca tu, de exemplu, vrei sa pleci in Germania? si ca tine sunt sute de tineri care fug cat vad cu ochii. nu mi-o lua in nume de rau. ok, vrei sa pleci... sa iti fie mai bine si te admir. da, asta e. ca luptam pentru noi si avem impresia ca luptam pentru tara.

Cristina_ 25 Jun 2011 22:28

Ce a facut Mihaita pentru a merita pozitia de conducator al unei tari?
S-a nascut? Alt merit nu cred ca are.

Radu Duda e un baiat care s-a casatorit cu o tipa, tipa care are in palmares propria nastere.

Dar ce a facut prietenul tau Base" ca sa conduca tara? Sa vanda/distruga flota? Sa ne bage intr-o recesiune grava?

Cristina_ 25 Jun 2011 22:30

cum luptam, Cristina daca tu, de exemplu, vrei sa pleci in Germania? si ca tine sunt sute de tineri care fug cat vad cu ochii. nu mi-o lua in nume de rau. ok, vrei sa pleci... sa iti fie mai bine si te admir. da, asta e. ca luptam pentru noi si avem impresia ca luptam pentru tara.

Parintii mei sunt doctori , au peste 30 de ani de activitate.Dea lungul timpului am intampinat o serie de probleme datorita sistemului infect.Eu nu vreau sa mai trec peste asa ceva.

indiferrent 25 Jun 2011 22:34

Parintii mei sunt doctori , au peste 30 de ani de activitate.Dea lungul timpului am intampinat o serie de probleme datorita sistemului infect.Eu nu vreau sa mai trec peste asa ceva.

corect. nici eu. trebuie facut ceva sa scapam de infectia asta.

Cristina_ 25 Jun 2011 22:36

Base s-a nascut si el, dar e presedinte pentru ca niste foarte multa lume l-a votat.

Nu as da vina atat de mult pe Basescu pentru ce se intampla in tara, populatia l-a ales.

Au fost multi care l-au votat dar a fost si frauda.Mai ales cu cei care erau in afara granitelor.

All times are GMT +2. The time now is 16:18.