|  | 
| 
 Poetry of violence...8-> :x | 
| 
 hm, ultimele ale lui johnny to.... grrrrrr sparrow şi the mad detective, adică | 
| 
  | 
| 

Originally Posted by StefanDo:

Nu le-am vazut inca, dar nu-s ultimele, ca de atunci a mai facut cateva (ritmul e de 2 pe an). :) | 
| 
 indiciu:  john lurie, the same job | 
| 
 alt indiciu: germani si acum n-ar trebui sa fie greu. | 
| 
 muzicieni germani, adica? sau compozitori de muzica de film? :-/  help... | 
| 
 The dude could be Franz Waxman. I don't know about the gal, though...:-? | 
| 
 *im.kino, da, compozitor. *windom, nu e. indiciu: nevasta-sa, actritza. sper sa fie mai simplu. | 
| 
 Kurt Weill. | 
| 
 puteai s-o amintesti si pe LL, am dat indicii. e randul tau. | 
| 
 | 
| 
 anne parillaud? nikita? | 
| 
 touche! | 
| 
  :D :)) | 
| 
 sa fie oare jamie foxx? :) | 
| 
 exact, randul tau:-bd | 
| 
 | 
| 
 In poza lui pipes e Geoge C. Scott Fetita lui Mistah mi-e cunoscuta dar nu-mi dau seama de unde :) | 
| 

Originally Posted by Mistah J:

POST1- Element de compunere care înseamnă „după”, „ulterior” și care servește la formarea unor substantive, a unor adjective și a unor verbe. – Din lat. post, fr. post-. Sursa: DEX '98 | LA ASTA NU TE-AI GANDIT, NU? - Si totusi, e prima trimitere a dex-ului,,, DECI: Dupa ghicitul de la.... PLUS: Am scris "Filmul" cu litera mare - ar fi trebuit sa-ti indice ca e titlu de ceva, nu? Sau poate ca nu stiai ca exista acel thread? Punctuatie - oh, dar am pus ceea ce era cu adevarat important - virgula ce marcheaza toate acele parti de propozitie (care nu sunt subiect) inaintea predicatului. Stii tu, chestiune de topica... Ultima fraza - pentru o astfel de fraza "concluzie"/"verdict" ai nevoie de argumente corecte - daca tot pomenesti de pragmatica, treci nitel si pe la teoria argumentarii... | 
| 
 Mistah J : hint please! | 
| 
 Nu-i musai sa pun cratima (de alipire nici nu poate fi vorba!), dar "o las balta" . On topic (poza pe care, btw, ai pus-o desi nu se ghicise cea dinainte) - Elle Fanning? | 
| 
 Aham/Ihim... Capoasa! Cedez, ca-s in pana de inspiratie... | 
| 
 ushor   | 
| 
 Noah Taylor? Daca da, cedez randul. | 
| 
 noah it is. si o rog pe im.kino sa posteze o fotografie, eu sunt nesimtzit si postez:D   | 
| 

Originally Posted by Im.Kino:

Luminati-ma si pe mine din ce film e poza, pentru ca mi-e cunoscuta tipa si cu cautare dupa Noah Taylor n-am gasit-o :) | 
| 
 A fost randul meu candva si n-am mai apucat sa postez... Cine o recunoaste?  | 
| 
 Ca sa nu lucram la mai multe deodata, la manwiththemoviecamera e Hilde Gebuhr @Anaemona - Noah e baiat si e australian - nu stiu de unde e cadrul cu pricina, dar iti recomand Shine. | 
| 
 Pe a mea n-o stiti? Indiciu: a jucat intr-un film premiat cu Oscar. | 
| 
 Un indiciu mai solid se poate? Ca-mi storc creierii, si nimic! | 
| 
 Este europeana. Daca mai e nevoie de indicii suplimentare, cereti si mai dau. | 
| 
 :D | 
| 
 In filmul de Oscar, ea este motivul conflictului dintre cei doi protagonisti. Sa mai zic? LE Mai zic... Acum cativa ani a fost in juriul festivalului de la Berlin. | 
| 
 In urma conflictului iscat din gelozie, partenerul ei se cam arde.:D | 
| 
 zi-ne prenumele, corinka :) | 
| 
 Pun pariu ca e Emmanuelle ori Isabelle, e prea draguta sa se numeasca altfel...:x | 
| 
 O cheama altfel. Are un nume mai dur, cu rezonanta scandinava, desi nu e scandinava, chiar daca provine tot de prin nordul Europei. A fost partenera lui Brad Pitt intr-un film. | 
| 
 Ingeborga Dapkunaite  :-bd Dar cedez :( | 
| 
 Marussia lui Mihalkov! :-bd Nu din cauza ei l-a cam "ars" soarele? | 
| 
 Nu vazui (ca altfel ghiceam mai repede, banuiesc :D  ) pot sa ma razgandesc cu cedatul? mi-a venit o idee... | 
| 
 E in ton cu o discutie de pe alt thread ...  | 
| 
 Eeei... Unul din personajele jucate de el "a scris" o piesa despre un mare "pictor" si "dansator" al secolului XX. ;) ;) ;)  Acelasi personaj e un mare iubitor de porumbei. Si tot el "outranks the audience". | 
| 
 Respectiva discutie de pe celalalt thread fiind legata de...:D | 
| 
 Despre "minunata" (si de unii, observ, regretata) relatie dintre romani si "pictorul" (si, desi nu multa lume stie, "dansatorul") cu pricina. :D | 
| 
 Kenneth Mars. Tare faza cu "pictorul".=D>  Dar si "dansator"?:-O | 
| 
 Franz Liebkind: Not many people know it, but the Fuhrer was a terrific dancer.  si... Franz Liebkind: Hitler... there was a painter! He could paint an entire apartment in ONE afternoon! TWO coats! :P | 
| 
 1 Attachment(s) | 
| 
 Mereu incurc... James sau Edward? | 
| 
 James.:) | 
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |